maşallah bizdede bunun 2006 model 1.3 cdtisi var o bile çok tatminkar gidiş olarak
maşallah bizdede bunun 2006 model 1.3 cdtisi var o bile çok tatminkar gidiş olarak
maşallah güzel gidiyor vites kolunda sağlammış..adanaya yolunuz düşerse benim fındıkla bir denemek isterim aracınızı...
1.4 oalrak mı hızlı yoksa corsa olarak mı ? maşallah vitesler harika geçmiş allah akza bela vermesın
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
araç guzel hızlanıyor maşallah da vitese tekme mi atıyorsun sen öyle napıyorsun![]()
Maaşallah aracınız güzel devirleniyor. Bizim bi arkadaşımızında birazcık kurcalanmış corsası vardı.
Corsa B 960 kg + 2 kişi videosuda bu
corsa 1.4 16v 0-100 - Car Videos on StreetFire
Fikir olması açısından koydum videoyu.
kocaman maşallah![]()
Kardeşim seb gelde denemsi sorun değilburda bir d4d yazılımlıyla denemiştim bu halde sonucu söylemiyim
Ewet sağolun kit alacağız ama stock olanda da port var aradaki farka değer mi bakacağız sağolun
Teşekkürler sağolun
Stock haliyle video çekmemeiştik ama farkı çok gerçekten . tekken de videolar eklerim ya da roll vs farkı görebiliriz belki.
Sezayinin ellerine sağlıkk gerçekten
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah hepimize
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah hepimize
Teşekkürler , bu bayağı farklı oldu
Teşekkür ederim sağolun pilotajda Sezai vardı o sırada,Tabii ki denk gelirsek denemek isteriz
1.4 n/a corsalar arasında en iyisi dedimspeclerimiz yazdığım gibidir.Ama antalyadaki en iyi n/a yürüyen 1.4 bizimkidirr,genel olarak TR bazında ise yapılan diğer1.4 n/a araçları bilmediğimiz için birşey söyleyemem fakat denemek istiyen olursa seve seve deneriz.
Cevabı yukarıda
Teşekkürler sağolunpilotajda Sezai vardı o sırada ,video çekmeyecektyik araç yük doluydu gerçekten eşyalarla ama çekelim dedim öyle sponten
eksikliklerden sonra daha da hızlanacak inşallah.
Çok güzelmiş denemek isterdik maşallah.
Teşekkürler sağolunpilotajda Sezai vardı o sırada amagenelde bu traz vitesler atmaya çalışıyoruz
subap çaka çaka öğreniyoruzz
![]()
kardeş vitesi debriyajsız falanmı değiştiriyon çat çut o ne ses yahu
bu arada gayet başarılı..
Maşallah araba çok ağır sanırım bu kadar yapılan şeye göre biraz yavaş gibi geldi ama kusura bakma bu benim fikrim bi de boş çekmeliisin bence![]()
herkese teşekkürler eray maşallah aracına ınsallah daha ıyı olacak yavas yavas
Doruk Servis
Team Paşaoğlu
maşallah ama söyliim o kol fazla dayanmaz. O kadar uzun vitesi o şekilde değiştirmeye devam edersen seçici kollar uzama yapar. Yerinde olsam bi short shift falan yaptırırdım tornacıda.
IN BOOST WE TRUST
insallah antalyaya yolumuz duserse seve seve
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)