User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
193 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: EMG Cooper vs 30 R EVO IX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen kendi arabanı bildikden sonra geri kalanı çok önemli degil çarşamba günü eminim dr senin reçeteye güzel ilaçlar yazıcak özgün bu işi çözer sende keyfine bakarsın.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kendi arabanı bildikden sonra geri kalanı çok önemli degil çarşamba günü eminim dr senin reçeteye güzel ilaçlar yazıcak özgün bu işi çözer sende keyfine bakarsın.
    Guvenim sonsuz abi zaten Doktora su ara Mehmetin araba ile ugrasiyo insallah onun arabada zimba olucak sonrada benimkini ayarlarsa super olucak bakalim

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demekki her r53 sana atar gider yapamıcak desene aren gerci sende haklısın bu işler filitre eksozla olmuyo senin verdigin emek vakit ortada arabasını uçak sananlar var o yüzden bence cok takılmamak gerek.
    Eger denemek isterse r53 muzde var Cem uzman hernekadar arenden dusuk sinifta olsada dener sikinti oolmaz belki 2 boy gecer ama dener yani. Hee bir ust sinif istrese bende denerim hemen suanda cikalim, hernekadar belki onun eksikleri var nbelki benim ama 5 biter roll biter deneyelim gorelim 30r cupraya benzemez BS cikalim gorelim. Aracim hazir haber bekliyorum. Manipulasyonalara gerek yok kim hizliymis gercekten ciksin ortaya.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger denemek isterse r53 muzde var Cem uzman hernekadar arenden dusuk sinifta olsada dener sikinti oolmaz belki 2 boy gecer ama dener yani. Hee bir ust sinif istrese bende denerim hemen suanda cikalim, hernekadar belki onun eksikleri var nbelki benim ama 5 biter roll biter deneyelim gorelim 30r cupraya benzemez BS cikalim gorelim. Aracim hazir haber bekliyorum. Manipulasyonalara gerek yok kim hizliymis gercekten ciksin ortaya.
    Meger benim araba karamursel sepetiymisde haberim yokmus Her cooperda EMG ye benzemez Serhat bunu unutma sende kendi R53 unle mukayese kabul etmez o konuya yazmaya gerek duymuyorum arabami hizli bulmuyomus saygi duyarim ama sende biliyosun araba yurutmek oyle kolay olmuyo iman gucu ile maneviyat guceleniyo parayi basan yurutuyo ha bendeki parcalar onda olsa ustumden atlar saygi duyarim bu arada serhat ekibe GTR geliyo 2 aya kalmaz onlada denicez ***** olmus

BS typer sana kac kere soyledim lamdayi Ozgun ayarlamadan cikmicam diye sendn yada arabandan zerre cekinmiyorum cok rahatim sen egzantrigini taktin luaiyle denedikten sonra e bizde eksiklerimizi bi tamamlayalim degil mi denemek istyosan beklersin ben sana haber veririm numaran var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meger benim araba karamursel sepetiymisde haberim yokmus Her cooperda EMG ye benzemez Serhat bunu unutma sende kendi R53 unle mukayese kabul etmez o konuya yazmaya gerek duymuyorum arabami hizli bulmuyomus saygi duyarim ama sende biliyosun araba yurutmek oyle kolay olmuyo iman gucu ile maneviyat guceleniyo parayi basan yurutuyo ha bendeki parcalar onda olsa ustumden atlar saygi duyarim bu arada serhat ekibe GTR geliyo 2 aya kalmaz onlada denicez ***** olmus

BS typer sana kac kere soyledim lamdayi Ozgun ayarlamadan cikmicam diye sendn yada arabandan zerre cekinmiyorum cok rahatim sen egzantrigini taktin luaiyle denedikten sonra e bizde eksiklerimizi bi tamamlayalim degil mi denemek istyosan beklersin ben sana haber veririm numaran var
    yalnız ben burda şuna takıldım sen diger bahsi geçen r53 aynı katogoride degilsinki madem söylediler bende cvp vereyim arenim bence benzine yazık biraz daha yüksek katogorideki araçlarla dene.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit......
    TeamPASAOGLU

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sidik yarisinizi kesin artk, gordugunuz yerde selam verip sarilip muhabbet eden adamlar iki teker icin kavga ediyorsunuz. ya duzgun duzgun cikin deneyin yada konusmayin, ikinizde polemik yaratiyorsunuz yok yere..

Aren tamamla eksigini gedigini git dene, burda yazip tantana yapmayin bos konusuyorsunuz ikinizde..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saçmalık sadece sizin adamla benim aramdaki sohbete atlamanız demekki arene karşı bi yaranız var onada benim yapıcak bişeyim yok araba benim degil zaten adamda arabam hazır degil demiş.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz derken abi anlamadim
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz derken abi anlamadim
    yok sana bişey demedim senle aynı anda yazdık sanırım postları gerçi benim kimseyle bi problemim yokda neyse.

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün hızlı coopercilar konuda
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhat sagda solda ne senin nede baskasinin arabasi hakkinda sallamadim arabam hakkinda ve arkamda sallayanlar inan cok umursadgim insanlar degil beni bos gaza getirmeye calisma muhabbetimiz var ondanda olmayalim

Biseyler soyluyosun sonra ben hep yanlus anliyo oluyorum ama okuyan herkez benle ayni seyi dusunuyo

Alparslan abi ile konusuyodum ben katagori ayirmiyorum ama benimle deneyecek araba varsa bosa benzin degil benim para degil zamanla alakali derdim olur benim yurudugum araclar belli gider dener denk oluruz cikar gazlariz seninle denememdeki tek sebep egzantrikkli turkuyedeki en yuklu FN2 olman degil kara kasina kara gozunede araba denemuyorum ben kendime rakip gordugum miniyi gectin madem ak kara cikicak burda tek yol seninle denemek inan BS yi gozunde cok buyutme M3 le evoyu da kucumseme denk gordugum araclarla denerken yada denemeden once kibir yapmadim yok emg bu baska seye benzemez falan filan bos muhabbet , gerek yok inan bu gune kadar arabam kimseye kendini ezdirmedi evelAllah sanada ezdirmez araba bitince ararim kal saglicakla...

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler cooper çok güzel gitmiş 30r la 1,1 orjinal bir evo 350-360hp yi anca çıkarır çıkarmaz müdürün dediği gibi kilo farkınıda düşünürsen 300 hplere yakın bir güçde aracın mcs için çok güzel bir değer maşallah

dincer07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah gayet başarılı nazar değmesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EMG hep turşu arabalarla deniyo ondan geçiyo yoksa iyi bir vtec herzaman geçer :P

Arenimo maşallah pampam çok daha iyi olucak zamanla inanıyorum şu aralar havaların avantajını kullanmak gerek daha çok video bekliyorum takipteyim tebrikler kardeşim

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aren bir ara bizde deneyelim

mustafa_yaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah emg ye..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah Aren EMG sahane gerisi hikaye.

Kazasiz belasiz.

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka çok sıkıcı olmaya başladın artık geçilmeni istiyoruz

allah kaza bela vermesin kanka meaşallah EMG'ye...her videoda biraz daha da hızlanıyor.
    BaYTaR MURO

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)