sen kendi arabanı bildikden sonra geri kalanı çok önemli degil çarşamba günü eminim dr senin reçeteye güzel ilaçlar yazıcak özgün bu işi çözer sende keyfine bakarsın.
sen kendi arabanı bildikden sonra geri kalanı çok önemli degil çarşamba günü eminim dr senin reçeteye güzel ilaçlar yazıcak özgün bu işi çözer sende keyfine bakarsın.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
Eger denemek isterse r53 muzde var Cem uzman hernekadar arenden dusuk sinifta olsada dener sikinti oolmaz belki 2 boy gecer ama dener yani. Hee bir ust sinif istrese bende denerim hemen suanda cikalim, hernekadar belki onun eksikleri var nbelki benim ama 5 biter roll biter deneyelim gorelim 30r cupraya benzemez BS cikalim gorelim. Aracim hazir haber bekliyorum. Manipulasyonalara gerek yok kim hizliymis gercekten ciksin ortaya.
TeamPASAOGLU
Meger benim araba karamursel sepetiymisde haberim yokmusHer cooperda EMG ye benzemez Serhat bunu unutma sende kendi R53 unle mukayese kabul etmez o konuya yazmaya gerek duymuyorum arabami hizli bulmuyomus saygi duyarim ama sende biliyosun araba yurutmek oyle kolay olmuyo iman gucu ile maneviyat guceleniyo parayi basan yurutuyo
ha bendeki parcalar onda olsa ustumden atlar saygi duyarim bu arada serhat ekibe GTR geliyo 2 aya kalmaz onlada denicez ***** olmus
BS typer sana kac kere soyledim lamdayi Ozgun ayarlamadan cikmicam diye sendn yada arabandan zerre cekinmiyorum cok rahatimsen egzantrigini taktin luaiyle denedikten sonra e bizde eksiklerimizi bi tamamlayalim degil mi denemek istyosan beklersin ben sana haber veririm numaran var
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
sidik yarisinizi kesin artk, gordugunuz yerde selam verip sarilip muhabbet eden adamlar iki teker icin kavga ediyorsunuz. ya duzgun duzgun cikin deneyin yada konusmayin, ikinizde polemik yaratiyorsunuz yok yere..
Aren tamamla eksigini gedigini git dene, burda yazip tantana yapmayin bos konusuyorsunuz ikinizde..![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
saçmalık sadece sizin adamla benim aramdaki sohbete atlamanız demekki arene karşı bi yaranız var onada benim yapıcak bişeyim yok araba benim degil zaten adamda arabam hazır degil demiş.
siz derken abi anlamadim![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Serhat sagda solda ne senin nede baskasinin arabasi hakkinda sallamadim arabam hakkinda ve arkamda sallayanlar inan cok umursadgim insanlar degil beni bos gaza getirmeye calisma muhabbetimiz var ondanda olmayalim
Biseyler soyluyosun sonra ben hep yanlus anliyo oluyorum ama okuyan herkez benle ayni seyi dusunuyo
Alparslan abi ile konusuyodum ben katagori ayirmiyorum ama benimle deneyecek araba varsa bosa benzin degil benim para degil zamanla alakali derdim olur benim yurudugum araclar belli gider dener denk oluruz cikar gazlariz seninle denememdeki tek sebep egzantrikkli turkuyedeki en yuklu FN2 olman degil kara kasina kara gozunede araba denemuyorum ben kendime rakip gordugum miniyi gectin madem ak kara cikicak burda tek yol seninle denemek inan BS yi gozunde cok buyutme M3 le evoyu da kucumseme denk gordugum araclarla denerken yada denemeden once kibir yapmadim yok emg bu baska seye benzemez falan filan bos muhabbet , gerek yok inan bu gune kadar arabam kimseye kendini ezdirmedi evelAllah sanada ezdirmez araba bitince ararim kal saglicakla...
tebrikler cooper çok güzel gitmiş 30r la 1,1 orjinal bir evo 350-360hp yi anca çıkarır çıkarmaz müdürün dediği gibi kilo farkınıda düşünürsen 300 hplere yakın bir güçde aracın mcs için çok güzel bir değer maşallah![]()
EMG hep turşu arabalarla deniyo ondan geçiyo yoksa iyi bir vtec herzaman geçer :P
Arenimo maşallah pampam çok daha iyi olucak zamanla inanıyorum şu aralar havaların avantajını kullanmak gerek daha çok video bekliyorum takipteyim tebrikler kardeşim![]()
kanka çok sıkıcı olmaya başladın artık geçilmeni istiyoruz
allah kaza bela vermesin kanka meaşallah EMG'ye...her videoda biraz daha da hızlanıyor.
BaYTaR MURO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)