her iki aracada maşallah rs kendini kanıtlamış bi rs zaten takipçisiyizvtec in daha gideri var bence.tebrikler tekrardan
![]()
her iki aracada maşallah rs kendini kanıtlamış bi rs zaten takipçisiyizvtec in daha gideri var bence.tebrikler tekrardan
![]()
video efsane olmuşmaşallah Rol e ve White rs e
![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
maşallah araclara uleeeeeeennnnnn![]()
kadir abi niye açtınız ayarı ne güzel kısık kısık esiyordu rs, ne gerek vardı şimdi bunaşimdi kısık denediğin araçlarla tekrar denemen lazım yoksa rol vtec e haksızlık olur
![]()
White Rs'e maşallah.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
keremede kadır abıye masAllah..RS ın kondısyonu gayet ıyı ROL unde sanzıman oranlarında deısıklık orlursa tadından yenmez bence saygılar ankaraya..
![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Alayınıza Teşekkürler,sizi seviyore
Diğer maşallah diyen arkadaşlara da teşekkürler ,Allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin hepimizin aracına Maşallah
Percussionali sanada birkez daha teşekkürler,Allah senin eline diline düşürmesin![]()
her iki aracada maşşallah vtec e setap ı emeği için ayrı tebrik ederim .
Gozumuzun bebegi White RS imiz o bizim
Her iki araca da Masallah. Ama Kadir abiye usta soforlugunden, Erkuta da yazilim konusunda ustaligindan dolayi ayrica kocaman tebrikler!
bu rs bi harika dostumm![]()
RACE WERKS
Keremm seni arıyorum ulenn o tatlı bu garaja gelecek
Neyse öğrenci adamsın üstüne gitmeyekAkşam Ramço ile atlayın gelin Best Time şerefine tatlıyı ben alıyorum 8.687
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)