Ellerinize sağlık. Mükemmel olmuş. Sonunda güzel bir şov bekliyordum ama sakin bitti .![]()
çekim vs. çok hoş ama daha hardcore bi video bekliyordum açıkçası çok hoşuma gitmedi.
Çok ateşliMaşallah.
Bu video biraz sakin olmuş erot*k ama bu araca yakışan daha hareketli P*rn bir video![]()
elinize sağlık Cüneyt abi,emek verilmiş bi video.nacizane bir fikir olarak; bir sonraki videoda müziğin yükselip durdugu bi anda senın otoban kenarında bi kalkışın vardı onu tam o ana eklersin güzel olur dıye dusunuyorum. videoların devamını beklıyoruz abi böyle güzel görselleri izlemek zihnimizi açıyor![]()
BaYTaR MURO
İyi dilekler için Tesekkurler arkadaslar.Aksiyon sahnelerimiz vardı ufak tefek ama yönetmen videonun bütününü bozar diye koymamışOnları daha sonra yayınlayacak + 1-2 birseyler daha ekleriz.Videoda özellikle plaka ve Türk bayrağının görünmesini istedik ki Türklerde bu ısı yapıyor desinler diye
![]()
maşallah emeklere saglık
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
çok güzel olmuş abi
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Maşallah Cüneyt abi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Maşallah, arabaya diyecek laf söz yok zaten.. Muazzam emek ve işçilik ama ben videoda kullanılan müzigi pek begenmedim bi müddet sonra kulak tırmalıyor.
Tango-1 never dies.
Allah nazarlardan esirgesin maşallah !! çok emek verilmiş..video çok güzel olmuş![]()
Crm performance
Fragman gibi olmuş süper, catara pataralı istiyoruz
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.