.................................................. ......
Ben ne yazıyorum sen ne yazıyosun her neyse aziz usta aramıştır seni uzatmaya gerek yok
JY Corsa 1.7+
benlik birşey yok usta yazma başka birşey dedi yazmam konu onu ilgilendiren konu beni değil
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
maşallah![]()
?? Desteklediniz heralde arkadasın yazdıgını efe nın yazdıklarını okumadınızda , neyse yaptıklarını sandığı değilde yaptıgı araç var sizdede egzantrık piston olduguna göre isterseniz deneyelim hem görmüş oluruz yaptığınımı sandığını.Çünkü böle uzayıp gidicek sizin yazdıklarınız her konuda aynı şeyler böle daha iyi olur diye düşünüyorum sizede uyarsa ?
masallah güzel video ama arabanın ön taraf neden 306 cevrilmiş keyiftenmi? merak ettim.
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
AnladımOrda yazdıgın yorumda garaja laf atıosun madem denemıcem bu garajla dıceksen oraya senı ılgılendırmeyen garajla ılgılı ıgneleyıcı yorum yapma benım yazma amacım bu bi yere veya kişi laf atıosan denersin olur biter madem alakan yok o zaman orayla ılgılı yorumlar yapma benım konuya dahil olma amacım bu
ne garaja laf atması senin gözlerin heralde iyi görmüyor ben orda arkadaşın yazdığı yoruma katıldım bişe de yazmadım sen sonra bana deneyelim dedin bende o garajın arabalarıyla denemiyorum dedim bana böle yorum yapma falan diye yazamassın burda zaten yazmadım ama yazarsam da senide ilgilendirmiyor haberin olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)