saol dogukancım tesekkurler
saol abi en son ki aracım bu proje aracı olabılır
tesekkurler kadir abi pist ayrı heyecan atmosferık arac ayrı guzel turbo yaparsam işim daha zor bakalım napıcamatmosferık kesmıyor beni
saol enes fotolar için pm atarsın face te varsın zate ordan da bakarım eline sağlık şimdiden
saol knkacım tesekkurler
vites araları bıraz bosluklu ama alıstım abı ben ole ondan yana sorun yasamadım sanki ,lsd kilit yok olsa cok daha iyi olurdu bence de kalkısta yarım boy farketse yeterli zate
S2000 turbo
Ardacım hayırlı olsun aracın alıştıkça daha da iyilerini yaparsın
Benim fikrim 1 nci viteste 1 saniye daha beklesen herşey cok daha farklı olurmuş
Birde dragda rakibinle ilgilenicegine vitesinle ilgilensen yine başarılı olurdun birader sen niye sagına bakıyosun baksana önüne
S2K ya gecilmemen gerekirdi kızdım sana
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Hilmi abi 1 cok tutunca genelde 2 ye girmesi daha sıkıntı oluyor ya oyuzden cok kesıcıde tutmak istemedım
Vıtese soktuktan sonra saga baktm gelip gecıcek mi diye hemen dondum devır saatıne bakp yerınde vites attım ama olmadı saglık olsun
Arabamda bushıng set coılover vs hıc bırsey yok motorda da ekstra yok aracım sokuk degıl bıraz ekstra bıse olsa zate vutes kacrdgm son vıdeoda arabanın gucunden telafi ederdik olsun saglık olsun
S2000 turbo
sağ sinyali çalışmıyo o yüzden bakıyodur sağa arda![]()
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah s2000 le yarışı çok zevkli olmuş
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
O 2 yi kaçırmıycaktın be kankiŞaka bi yana pilotajın gerçekten süper o arabanın verebileceği maksimum performansı yansıttın bence kardeşim. canlı izlerkende çok keyif verdi Maşallah..
Dr.Ecu
saol kardeşim atmosferik tatminkar
bilmiyorum kardesım arkadasımdan o gunluk aldım ama cok agır bı janttı jant alıcaksan hafifliğe onem vermenı tavsıye ederım
kanki sezdim kacırcagmı basıma geldi sana verseydim daha iyi vites atardın eminim
![]()
S2000 turbo
maşallah kardeşim pilotajda araçda çok iyiydi ..
maşallah o grupta tek favori olarak görüyodum ama benim düşüncem aşırı patinaja kalıyodun sebebi ise bence aracın kafa yüksek olduğundan dolayı ve amortüsörler aşırı yumuşak oluşundandı bi kalkıştada 3. Viteste benzinden dolayı kestiğini gördüm.
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
Tebrikler Arda çok iyi kaldırdın aracı daha da iyi olacağına eminim.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)