kerem aldı tatliyi biz dün yedik ama?![]()
Dergiye çıktıktan sonra 4 boy daha hızlandı
Kerem Allah kaza bela ve en önemlisi nazardan korusun kardeşim 987654321 kere Maşallah çok iyi olmuş senin kesene emeği geçen herkesin de ayrı ayrı ellerine sağlık...
bu parçalar ECU olmadan hepsi eksiye götürür.. normal header filtre egzostlu bi typeR bile geçebilir JAP typeR ı .
plotajla ilgili sıkıntı düzelirse ve beyin takılırsa abartmıyorum net 10 boy hızlanır o araba .
bide typeR a maşallah güzel gidiyor denmiş![]()
3 sayfa okudum bi tek bulut demiş beyin olsaydı diye daha iyi olurdu diye , konuyu açan arkadaşımızda keşke objektif olupta jap typeR da beyin yok olsa sonuç değişik olurdu diye yazsaydı keşke.
Dr.ECU
benim sr vtec denemesindede sr vtec 5boy net min yavaş demiştin, nerden alınıyor bu boylar bizede söylede bizde alalım ya
fazla ucuyorsunuz
kaan abinin araba nasıl yürüyordu beyin olmadan???
beyin olsa tabiki jap typer ileri gidicek çok daha güzel yürüycek ama yok 10boy yok bilmem ne abartmaya gerek yok.
arabanın geride yürüdüğüde yok bence, dediğim gibi örnek kaan abinin typer'ı ..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Maşallah araçlara.
ROL çok iyi yürümüş Kerem'im emeğin karşılığı gelio he ufak ufak![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
beyinsiz typerdan daha fazlası beklenemezdi kırıcılık acısından söylemiyorum gercekcilik acısından hatta ayar yapan kişiye kadar önemli =) egsoz vs vs şu bu arabayı rahatlatır duruma göre kötü gitmesine bile sebep olabilir
Rol atmo vteclerden en iddali yürüyenlerinden olabilir ama video larda ahım şahım boy farkı göremedim yinede harcanan emegi tartişilmaz
bu vti kapat zamanla oturdukca hızlanır beyinli bir ep3 ile ne kadar yürür görmek lazım ama bir cok gti rs vs tarzı aracı arkasına alır
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Jap Tayparın modifiye listesine 1 Adet beyin yazılır. Beyin alınıp ayarlanınca bidaha denenir. Elde bu spec varmış denemişler.. bizde keyifle izledik.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Beyine falan gerek yok kerem kornanı tak yeter hahahahhh)illaki beyinle sonuçların farklı olacagı biliniyo ama beyin yok diede arkadasca denemedemi yapmayalm,tam saglklı deneme olmadı bnm açımdan ama yınede maşallah rol e güldür güldür. O korna buraya gelecek
))))
SR vtı la birdaha denemeden 5 boy iyileştiğini anlayamazsın.
bu typeR da güzel bi bakım ve ecu dan sonra sağlam plotajlı bi arakdaş kullansın 10 boy hızlanmazsa konuşursun.
2007 de ep3 typeR a biniyordum 2012 dede typeR a biniyorum. Bırakında bilelim şu typeR arabasını ..
yüksek dereceli egz. takıyorsun, portları büyütüyorsun akış hızlanıyo benzin açmadıktan sonra avansı ayarlamadıktan sonra araba hızlanırmı .
Bu JAP typeR muaddili hemen hemen dbs typeR nası yürüdüğünü bilmiyormusunuz ?
oem beyinle anca araba zenginde gider 4-5 viteste hiç devir çevirmez.
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)