yerin ankara galiba beni gecen atmosferik vti varsa yakarım sizde görürsünüz varsa aracınız o kadar güzel buluşalım afyonda
ben şunu anlamıyorum tamam vti güzel olabilir 215 beygir de olabilir tayyar da o işlemlerle 210 beygir civarı ve 200 lerde yaklaşması kafa burun bitmesi veya arka tamponda olması gereken bir durum diye düşünüyorum ve bu konuda tayyar cı bazı tanıdıkları arayınca onlarda aynısını söylüyor.
Guc/agirlik hikaye yani?
SRD_07 Arkadasım sen polo gti ile prezarvatif takarak çocuk yapmaya çalısyorsun
kendını kandırma kardesım benım![]()
bir kere tayyarcı ya acemi yada artık önemsemiyor kimse gecilmeyi kabul etmez gercek tayyarcı olsa mutlaka bir sensörüm bozuk derdi bakın vti diyecek birşeyim yok tamam gidiyor olabilir ama bu kadar ara acamaz bir sıkıntı var tayyarda eger isterseniz eksi bk tayyar antalyada ve beyin yok birde bunla deniyelim görelim olayı ortada biryerde buluşuruz siz inanabilirsiniz ama kime soruyorsam o işte bir iş var diyor neyse bende fazla uzatmıyayım siz yazmayın bende yazmayayım
Yak motoru! HD izleyin.
hehhh ögle saati yaaa yürek yedin tamam atar başladııı
okuduysan yukarıda atmosferik gecemez dedim sen ilk önce benim gectiğim arabaları geç sonra bana gel birde araban varsa onun üzerine konuş başkasının arabası için konuşmana gerek yok başka araçlar varsa bizdede başka araçlar var ama benim buna ihtiyacım yok
maşallah rol vtec e hakkını veriyo
typer da vites geçişleri + olarak ecu olsa çok daha güzel deneme olurmuş
deniyenlerin ayağına sağlık
Araç bizim![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)