maşallah utku abımın elıne saglık harıka bı sonuc ellerınız dert gormesın
maşallah utku abımın elıne saglık harıka bı sonuc ellerınız dert gormesın
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Alp o konuda öncelik Mustafanındır. Yana yakına cem abiyle benim arabaya iat sensörü ararken Mustafa elindeki iat sensörünü (sıfır) bize bedelsiz olarak aynı gün gönderdi. Böyle şeyleri anlatmayı pek sevmem ama yeri geldiğinde hakkını vermek gerek böyle güzel düşünceye sahip kişilerin![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
illakı dedigin gibidir, ama 1.8t gtx35 6 yapanlar var belkıde daha altınıda yapmışlardır, ne göre acımasız ben onu anlamadımiki araba yanyana gelmeden hiçbirşey bellı olmaz, benım takıldıgım acımasız kelimesi, istanbula gelirsen eger 2.0tfsi cuprada var 1.8turboda, tekrardan tebrikler
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
emeğinizin karşılıgını almıssınız masallah. daha ııyı olması dılegıyle tebrikler.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
hayırlı olsun derece cok iyi tebrikler mustafa...
Yaw senin arabanı kötülemiyorum ki Mustafa kardeşim. Bunu yazmamın nedeni TFSI motorların verimi bi de o güçlerde tutunma sorunu Cupralarda daha az ağırlıktan dolayı. Sende demişsin zaten herşey kağıt üzerinde olmuyor diye. Bende ona göre yorum yaptım zaten. Kağıt üzerindeki gibi olmadığını göstermişsin tebrik ederim.
Dediğim gibi yazımda herhangi bir artniyet falan yok. Kazasız belasız sıkıntısız binersin inşallah.
IN BOOST WE TRUST
Kardeşim Maşallah sonun da içine sindi çok şukur mutlu oldum gorunce utkuyuda tebrik ederim
Hadi şu kapağınıda işlet PPR ye oda çıksın aradan sonra birde egzantrik patlatırsın
Honda falan kalmaz piyasada![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Tebrikler Mustafa, ankaranın soğuğunda, buz gibi asfalt için hele harika ...
kazasız belasız, güle güle kullan
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.