15 jant + 45 yanak lastik + İnsan KG si eşitlenirse Clio Rs dahada açar
Gördüğüm 6-7 boy olmuş gibi sonra zaten bırakmış Barış
Vites geçişlerinden bariz kayıp var ClioRS'te
F4R>F7R geleneği bozulmamış
Zaten sayılsal matematiksel olarakta mümkün olan olmuş
Hee modifiye bakımından F7R motoru daha çabuk tepki veriyor olabilir ama şu anki sonucu değiştirmez
Driver Okan Tüfekin sesinide özlemiştik bu arada
Çok mu özledin beni yoksa burdayım işte![]()
arac sahıplerı teke tek bınseydı araclarına keske arkadan bı sekılde vıdeo cekılseydı söfor kılosu esıtlenmez rolde neyse onuda kabul edıceksın bıyerde deneme guzel ama pek dostane gıbıme gelmedı
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
buda f7r dan çekilen video, bunuda ilk mesaja ekleyebilirsiniz
tc f7r - kk rs - YouTube
araçlara kocaman maşAllah, daha dosthane olabilirdi denemeler fazla hırs sezdim neyin kavgasıdır bu anlamıyorum hala, insanlar duracağı yeri öğrenemiyor hala neyse konuya gelelim, rs e dün yapılan filtre sistemi işe yaramış gerçekten, ben sonucu daha farklı tahmin ediyordum ama yinede f7r gerçekten çok iyi tutunmuş, f7r ile rs arasında 5 boy çok iyi bence, Allah tekerinizi düz bastırsın.
emre hırs yapmışın
ben kesici sesi duymadım iki araçdan da?
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
hırs bence şart
yol bilmediğim ilk defa denediğim bi yol aynı şekilde barış içinde öyleymiş
ben 220 de 5 e attım 220 den sonra yaklaşabilme gibi bişey olabilirmi ben ayağımı gazdan çekmediğim sürece..
rs 16 jant bide 4o kilo ağırken bukadar fark olması normalmi f7r a biraz bakım lazım sanırım
fark 7-8 boy var
Geçen fn2 ile deneyen ve önünde yürüyen f7r bu rs in de önünde yürümeliydi o denemeye göre.
Rs bastığı gibi aça aça gitmiş.
Zaten olması gereken olmuş yani.Vites atışları daha iyi olsa dahada boy farkı olurdu.
f7r hiç tutunamamış gerçekten ama işin içinde ss okan varsa bu farka şaşırmamak gerek![]()
![]()
2002 Clio 1.4 16v RXT...