O ne biçim boy saymaktır yaw. Araba 1 santim geri kalıyor hemen 1 boy atıyor.
Şimdi Type R da sorun var dediğimizde yok diyen arkadaşlara bişey söyliicem normal sağlıklı bir type R Cliodan bu farkı yer mi. Aklınız mantığınız alıyor mu?
O ne biçim boy saymaktır yaw. Araba 1 santim geri kalıyor hemen 1 boy atıyor.
Şimdi Type R da sorun var dediğimizde yok diyen arkadaşlara bişey söyliicem normal sağlıklı bir type R Cliodan bu farkı yer mi. Aklınız mantığınız alıyor mu?
IN BOOST WE TRUST
f7r gitmesi gerektiği gibi gidyor bakımları yapıldı, bu setupla bukadar olur, ayrıca f7r ında jantları 16' , ben 40 kg fark olduğunu düşünmüyorum en çok 25 kg fark vardır
buyrun gelin ramo her zaman bekleriz, yanlız rs ten kıyas alıyosan bi kaç boy daha hızlandı haberin olsun![]()
[QUOTE=Ek.Civic_Spoon;6434516]f7r gitmesi gerektiği gibi gidyor bakımları yapıldı, bu setupla bukadar olur, ayrıca f7r ında jantları 16' , ben 40 kg fark olduğunu düşünmüyorum en çok 25 kg fark vardır
benim bildiğim kadarı ile okan ve barışın arasında 5 kg ben ve güvenin arasında 35 kilo fark var burgazlı arkadaşlarım bilirler ki kısa bi süre önce bende f7r kullanıyordum evet orj jantları 16 speedline ama rs in üzerinde orj jantları yok.kilolar eşit jantlarda orj olsa fark 10 boy olacaktı bu bi varsayım değil kısa bi süre içinde 15 jant alıyorum tekrar deneriz.
rs te değişiklik yok 106 ile denemede okan kullanıyordu aramızda ciddi fark var sürücülük olarak
[QUOTE=emre_ozr;6434585][QUOTE=Ek.Civic_Spoon;6434516]f7r gitmesi gerektiği gibi gidyor bakımları yapıldı, bu setupla bukadar olur, ayrıca f7r ında jantları 16' , ben 40 kg fark olduğunu düşünmüyorum en çok 25 kg fark vardır
benim bildiğim kadarı ile okan ve barışın arasında 5 kg ben ve güvenin arasında 35 kilo fark var burgazlı arkadaşlarım bilirler ki kısa bi süre önce bende f7r kullanıyordum evet orj jantları 16 speedline ama rs in üzerinde orj jantları yok.kilolar eşit jantlarda orj olsa fark 10 boy olacaktı bu bi varsayım değil kısa bi süre içinde 15 jant alıyorum tekrar deneriz.
rs te değişiklik yok 106 ile denemede okan kullanıyordu aramızda ciddi fark var sürücülük olarak[/QUOTE
akşamki konular senide baya etkilemiş sanırım emre fazla kaptırmıssın kendini yazmıcam yazmıcam diyorum ama duramıyorum senin hızlanıcagın varsa bizde hızlanırız meraklanma kendine göre yorum yapıyosunuz hep yorumlarla dikkatli yazarsan iyi olur tamam kg hesabı o hesabı bu hesabı yapmana gerekte yok iddaada yoktu zaten 5 6 boy attın bitti(clıo rs 172 hp stock +yazılımın filtren egzosun var) renault megane 2.0 f7r 150hp stock+ filtre egzos yazılım varsayalım aradaki artısız eksisiz 22 hp dir buda en az 5 ile 8 boy arası fark ettirir bunu bilen bilir ucmaya gerek yok videoda orda iddaa yok zaten kalp kırılsın istemem sevdiğimiz arkadaslardansn dostane bişekilde gelindimi herzaman denenir bizde gecme gecilme mevzusu olmaz saygılar!!!
not video atma demiştim kafana görte atmıssın onada bişiy demicem...
[QUOTE=306 evo;6434677][QUOTE=emre_ozr;6434585]
yazmıcam diye bişey yok arkadaşım tabiki yazacaksın herkez yazıo iyi kötü yorumlar yapılıyor zaten bunun için burda değilmiyiz ? hızlan arkadaşım allah daha çok versin gözü olanın gözü çıksın ben yalan yanlış yorum yapıyorsam sende yalanları yanlışları burada yazacaksın ki herkez görsün bi hatam varsa
video atma dediğini hatırlamıyorum moruq o ara siz hararetli tartışıyordunuz belki ben duymamışımdır hem ikinci videoyuda sen yüklensin istemişin
maşallah diyelim
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Clio güzel gitmiş.. 2 aracada maşallah...
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Akşam taksime gidip sınırsız menüye dahil oluyoru asker ugurlamasında ister istemez
Asker ugurlaması ayağına sınırsız bilimum içki
Cocukluk arkadaşım gitmezsem acayip totoş bir durum olcak
O gün araba kullanmayı bırak yürümem bile tehlikeli olcak
Ama sen anladın
Anlatmıştım sana bazı şeyleri telefonda
Kafam kuş![]()
bu videoyu da görünce nedense vtc40 ın kırklareline ilk geldiğinde ss rs ten bukadar boy yediği geldi aklıma
1-2 hafta sonra 1.6 Si ile denemek isterim bende
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)