kadir abi 55 diyo a ben hiç hatırlamıyom :D en az bastıgım sürat 60.sonraki denemelerde 70 e kadar cektı.hatta gel gel diyo video da.sen bakma kadir abiye 5 az yazmış :D
Printable View
Kanka bunları Katar'dan yazıyon gücümüze güç katıyon konuş şu gawurlarla geçelim mekanik iticiye, katılıp gidelim gittiği yere kadar :D
Yasinim sağol haklısın bir gopro lazım artık :)
Eyvalalh kanka sende jj yi özlemedinmi :)
Brolar benim güç bandı yukarda enaz 70-75 gibi tam iyi yerinde oluyorum :) hatta 90km den basılsa basarım ama yanımdaki araba dsg onuda bayıltmadan 60 gibi bastık işte:D
Maşallah Kadir emmi
Nazar değmesin
Araba 3. vitesten 4. vitese atınca çok az deviri altta kavrıyor
5. vites inanılmaz güzel yerde kavrıyor
Sanki 4. viteste üst devirde tutsa atınca daha bir azimli çevircek
Maşallah abi, ezmişsin yine:)
[QUOTE=PPR engineering
Yanlış hatırlıyorsun 7950 devir 174.6 hp idi dyno dynamics de.[/QUOTE]
173,6 ps olarak biliyorum yani Hp ye çevirdiğin zaman 166 küsür çıkıyo
evet pasa dynosuna gore hesap onu gosterıyor.
Lıste;PT 52 .oversıze emme valf.portıng head.custom manıfold.super s headers. exhaust.Pıston.Ecu fast yazılım vs vs vs
Pt 52 egz ye 278 derece olarak biniyor evet 360 dereceyi tamamladığında değeri bu oysaki bu egz yi iyi yapan bazı lift degerlerindeki agresifliği.cogu egz den agresiftir pt52.
Dyno uzerindeki hp lere takilmamak lazim insani yaniltabilir bunu bir cok ornekle gordum ben en guzeli yol dyno su:D
Ona yol daynosu denmez döt daynosu denir :D
Selcuk bu arada benden istedigine baktim bana verdigin fiyatla hemen hemen ayni gibi. Ama direk ebayden baktim. Diger yerlere de dondugum zaman beraber bakariz. Simdi Kuveytteyim. Haftaya Turkiye' de olacagim. Bana gelirsiniz pipi ar Kaanla hem yemek yeriz hem mevzuyu hallederiz bendeyken. Kaana da hem gelmisken benim evdeki gümüş tepsi takimini polişleticem :D