bende cai, egzoz, header, stage 2 debriyaj var...
deneyelim dostum...
haberleşiriz abi..
bu araba deneme işi sadece hız baz alınarak yapılabilir. ortak payda hız. çünkü 6 viteslisi var 5 viteslisi var , vteci var miveci var, chiplisi chipsizi, hafifi ağırı....vsvsvs..en idealide 80 le 100 arası bi hızdan 200 e veya yapılacaksa top speede kadar yapılır. araban hızlıysa geride de kalsan önden de çeksen arkadan da itsen geçersin. bu kadar basit. hızlı olan her türlü her zaman geçer. ilk andaki öne hoplama zıplama hiç bişeyi değiştirmez. geçecek olan araba geride de kalsa her türlü geçer.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
hakkaten ya artik su vites mites olayini bir biraksak. ya 10-20 den yururken basilir ya 60-200 yapilir ya 100-200 yapilir yada hepsinden topspeed gidilir. devamli araba deneriz ama hep gordugum sey gidecek araba zaten gider, yok 1 boy geriye dusmus yok kafa uzatmis. bunlarin oldugu durumda zaten arabalar esittir.
tabiki tartışma olur herkes kendine en yakın araba ile denemek istiyor o yüzden bariz bi geçen pek olmuyor.
iki örnek veriyim a3 1.8T varken vti,gti,vts vs. hep denemek istedi. s2000 varkende 2000cc'li turbolu araçlar denemek istedi.
şimdi R35 alıyorum kim denemek isticek merak ediyorum![]()
super olmus R35, bende denemek icin birinin r35 almasını bekliyordumperformansına gore gunluk birtane almak lazım.
Merhaba,
S2000 iki kisi,
Megane tek.
S2000 tek olsa fark daha da artacak yani.....
Megane iki kisi, S2000 tek kisi olursa ne olur diye kimse tartismiyor?
Bu kadar mesaj da bunun sorgulanmamasi ilginc geldi.... Megane bu kadar da kotu olamaz![]()
asla unutmadık sözümüzü hiç bir zamanda unutmayız.....ama konuşulanlarıda unutmamak lazım...konuşma 100/200 içindi....))))))))))))))))
100/200 de stock nissan gtr geçecek civic diye ararsan emin ol bir düzineye yakın çıkar bu siteden))))))))))))))))))))))))))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)