video yu çeken arkadaş kalpden gidicek gider ayak çokda küfür etti ALLAh taksiratını affetsin
Bu nasil kullanmadir boyle anlamadim, ben bile soluk soluga kaldim carpti carpacak derken. Allah korusun tekerini duz bastirsin.
Transitciye uyuz oldum, hakli bi tarafi yok, helal olmasin oyle kamyonet minubus tipiyle bu tur makas isine karisanlara. Bunun gibilerden korkacaksin iste.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
fox bu video yu ne zaman ve ne diye paylaşır acaba![]()
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
o zaman yanlışı yanlışla örtmeye çalışalım. Tamam ciddi derecede trafiği tehlikeye atıyor ve asla onaylamıyorum söyledimde zaten. Ayrıca öncesi yokki transit drek önü boşken sola geçiyor ufak ufak ve zaten önü dolu olsa s2000 o şeride geçmezdi.
12 dk video ne zaman patlayacak dedim ama hiç kimseye bişey olmadı.
Peki o esnada transit çarpıp çevirseydi s2000'i neler olurdu. Arkadaş ölseydi mesela Allah korusun.... ooo transit iyi yaptı diyebileckmiydiniz.
Kısacası her ikiside suçlu ama biri trafiği tehlikeye atıo die bizde dreksiyon kırıp sıkıştırıp kaza yaptırmaya çalışmamız mı lazım.
eren gibi geldi vette'deki ses tonu ve küfürlerden huauh msg attım cvp verirse söylerim![]()
- K -
________
Dr.Ecu
birisi videoda arka fona komple şöyle güzel bir müzik koysa 12 dakika boyunca o zaman video tadından yenmez küfürleri duymaktan iyidir
tehlıkelı ama s2000 harbıden fena gırıyoyol tutusuda cok ıyı masallah.
corvette bana 90hp gibi geldı![]()
![]()
hay alimnyum ya arkadaş 2 kelimeden biri kufur izleyemedim videoyu birturlu
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bende bi a.... s.... desem kimse alınmaz herhalde
direksiyon mu iyi yoksa vsa mı iyi karar veremedim
Arabayı güzel kullanmak trafikte giden tüm arabaların önüne 20-30 cm mesafede ani kırıp yan vermekse bizim buradaki çakallar Tr deki en iyi şoförler. Vurup kaçanlar da kahraman oluyor o zaman. Ha S2000 e hakim olabilir ama bu şekilde mi yapılması gerekiyor?
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
bu araba arada bir bizim mahallede duruyor, sokak arasında bile sıkıyor bu arkadas hiç hoş şeyler değil.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)