hepsını ızlemedımde transıt hangı sanıyelerde guzel?
Transitçi şansını fazla zorladı bence. Az daha s2000ni çevirecekti arkadan vurup ilk yaklaştığında. Corvetteyi sıkıştırdı geçmesin diye ben anlamadım neyin peşinde.
S2000 kullanan nasıl okdar hakim olabiliyor anlamadım.Yani o kadar hızlı dreksiyon kabiliyeti inanılmaz ...
Çok yanlış haraketler ve kullanım şekli esefle kınıyorum ama izlemekten de bi okadar keyf alıyorum![]()
Peki bu s2000 de vsa kapalımı açıkmı cahilliğimi mazur görünüz![]()
Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.
birde 5:08 de yaptığı neydi onu anlamadım. Elfreni gibi tepki var ama yo kartık el freni olamaz herhalde..
Tabikide açık, bıraz kayıyor tutuyor zaten dıkkat edersenız. 3. vites sonlarında dıreksıyon vuruyor vsa kapalı olsa facia olur.
1-2. vıteslerde s2k cok kontrolludur. Bu video da aynı arkadaşın sanırım, bakın burda vsa kapalı belli zaten.
Honda S2000 Güngören'de Yan Yan- YouTube
bu adamin kirmizi 1 s2k si vardi galiba eskiden?
edit: ahanda kisisel profilhttp://www.facebook.com/harun.tastan.7
what goes around.. comes around..
Harunun yanina bi rolling aksami binmistim arabasini tanimis vsa devrede saliyor direksiyonu 3 uncu vites ustunde fln sanirim abartilicak bsy yok arkadaslar kamera acisi arkadan oldugu icin daha etkileyici gorunuyo hepsi bu yani biraz kabiliyet biraz dotiste bu cikiyor ortaya
Kamerayı tutan arkadaş kesin S2000 li arkadaşın annesine aşık. Bunlar ondan sonra arkadaş diye takılıyorlar mı? Ne geniş millet olduk emenike.
IN BOOST WE TRUST
Harun biraz deli sürer de masum köylünün abardığı kadarı yok videoda.
Arkadaş kim tanıyamadım zaten bu kadar çok küfür eden adamla da tanışıyor olamam herhalde ama yolda gördüğüm insana bile bu şekilde küfür etmem arkadaşına bu şekilde hitap etmesi abes olmuş. Heyecanına vermek lazım.
Küfür eden arkadaş orgazm oluyor
Küfredip duran ömründe ilk kez böyle şeyler görüyor herhalde 10 dakika boyunca şaşılıp sövülmez ki arkadaş.
Corvette de baya temkinli kullanıyor s2k'ya göre transitin sürücüsünü corvette'e transfer edersek küfredip duran kalp krizinden gidebilir.
VSA'ya olan saygım da arttı gidip VSA vs DSC karşılaştırması bulıyım
gercekten çok güzel kullanmış küfürler hoş olmamış..
Kusura bakmayın da Beylikdüzünden çoban çeşmeye bütün trafik tehlikeye atıldı siz Transitin sıkıştırmasını mı abes buldunuz ? ayrıca transiti ilk sıkıştıran da s2K nın kendisi.. durum böyle olunca sorun olan bişeyde olmaz diye düşünüyorum
ama transit şöförüne helal olsun
diğer arkadaşlarında dediği gibi Masum köylü konuşmayı düzeltemeden küfür etmeyi öğrenmiş sanırım
bu arkadaş böle videolar paylaşmaya devam ederse fenomen olur halk olarak severiz böle şeyleride küfür harbi abartmış ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)