Oğlu gazlarken babasıda video çekmiş...
Oğlu gazlarken babasıda video çekmiş...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Çok yakında Fox tv'de![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Alkıslarlayasıyorum daki yorumlara bir baktımda , değişik kafalar
yakınmarkaj
29 Aralık 2012 - 12:17
Facebook Twitter
aklıma münir özkulun bi filminde kardeşine arabayla çarpıp sakat bıraktıktan sonra çocuğa çarptığı sırada yanında bulunan ablasına sarıp kızdan yüz bulamayınca da fakir ailenin evini ateşe veren genç züppe delikanlı ve arkadaşları geldi o filmdeki serseri daha sonra kıza tecavüz etmek için zorla kaçırıp ormanlık alana getiriyodu kızı sonra kızın abileri falan geliyodu en sonunda kızın babası münir özkul çocuğu vurup ceza evine düşüyodu aile dağılıyodu bu züppeler yüzünden ocak batırır bunlar ın mahkeme kararıyla evden dışarı çıkmalarını yasaklamak lazım
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
s2000 ci güzel kullanıyor ama her zaman şans ondan yana olmayabilir. direksiyonu sağlammış. corvettekilerede yazık yani nasıl bir arkadaşlık ilişkileri var enteresan doğrusu...
Ayar oldum var ya bu ne ya anasından başka birşey duymadık adam gitmiş birde video koymuş tamam bizde sövüyoruz ama bu kadarda değil yani
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Transit fena bilendi yalnızyaptığı hareketler çok tehlikeli tabikide ama kullanana helal olsun
Daha önceden bir video paylaşılmıştı aradaki farkı görün
e5 makas c180 " SON NOKTA " - YouTube
En azından adamın küfürlerine sövmektense keyifle izleniyor.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
küfürleri eden kullananmı kayıt edenmi ben çözemedim,bunu müzikle birleştirip gazlama anlarında müziği kesip sesi dinleticek bi edit olsa video 10 olur.
0:40-2:30 arası sağlam müziğin etkisi galiba. Güzel parça
Listen to Hüseyin Ekinci - Hasta La Vista (Hüssmen Project).mp3 on Hulkshare - Free Music Streaming & Download
bence abartılacak birşey yok arabanın hakkını veriyor iyi bir vsa of yapsında öyle görelimbigbang olur
iyi araç kullanan herkez biraz cesaretle yapabilir
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
Hayatimin 12 dakkasini bosa harcadim. Genis genis takilmak bu olsa gerek. Bu arada bumudur direksiyonu iyi olmak vidyoda bir *** yok.
74 model sehpa...
VSA off mu? bende değildir gibi videoyu birkaç kez izledim bazı yerlerden gerçekten tutuyor arabayı birşeyler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)