Leon 1.4 TSİ FR Top Speed

Thread: Leon 1.4 TSİ FR Top Speed

1. koraycano's Avatar

koraycano said:

Leon 1.4 TSİ FR Top Speed

Samandıra dönüşü deniyelim dedik.. 2 kişi 80+90 kilo yolda 2 yerde eğim var.. Araç zır stock bir tek AEM filtre var ..

Leon 1.4 TSİ FR Top Speed - YouTube
    ~ Feel The Difference ~

2. Kadyr's Avatar

Kadyr said:
    fb tesislerinin ordan kartala doğru inerkenmi burası? araç 122 likmi

3. koraycano's Avatar

koraycano said:
    Quote Originally Posted by Kadyr View Post
    fb tesislerinin ordan kartala doğru inerkenmi burası? araç 122 likmi
    evet o yol araç 125 lik..
    ~ Feel The Difference ~

4. mechanic's Avatar

mechanic said:
    hiç düşünmeden yazılım yaptır
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

5. Arasts61 said:
    co pilot iyiymiş

6. Emre Akçay said:
    devam et devam et sakin sakin yazılım şart

7. koraycano's Avatar

koraycano said:
    Ne yalan söyliyim co pilotta bendim yol biraz sikintiliydi 2 kisilik dar yoldu sonda viraj vardi viraja gelice beni uyar dedi bende kendimi kaptirmisim En kisa zamanda 10.000 km oldugu zaman yazilim yapicaz suan 8xxx küsürdeyiz..
    ~ Feel The Difference ~

8. halilcan9455's Avatar

halilcan9455 said:
    Quote Originally Posted by koraycano View Post
    Ne yalan söyliyim co pilotta bendim yol biraz sikintiliydi 2 kisilik dar yoldu sonda viraj vardi viraja gelice beni uyar dedi bende kendimi kaptirmisim En kisa zamanda 10.000 km oldugu zaman yazilim yapicaz suan 8xxx küsürdeyiz..
    neden 10.000 bekliyorsunuz acaba ?
    forumda aracını alır almaz yazılım yaptıran bir sürü kişi var.
    10.000 bekleme nedeniniz aracı tanıyıp arada ki farkı daha iyi görmekmi yoksa başka bir nedeni mi var ?
    Quote Originally Posted by gokhan07 View Post
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

9. Arasts61 said:
    Quote Originally Posted by koraycano View Post
    Yazılım yaptırmış ve aracı sağlıklı giden bir 125 lik biliyor musunuz?
    herkes yazılım yapın demiş ama bi tane yürüyen görsek de içimiz rahat olsa

10. redbaron's Avatar

redbaron said:
    çok erken vites atmışsınız. birde tahminimden daha yavaşmış bu 122 lik ler .180den sonra çakıldı yokuş aşağı görmese düzde 200 yapmazdı herhalde.Bencede yazılım istemiş
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

11. makturan's Avatar

makturan said:
    yazılım candır, hayattır..

12. koraycano's Avatar

koraycano said:
    Quote Originally Posted by halilcan9455 View Post
    neden 10.000 bekliyorsunuz acaba ?
    forumda aracını alır almaz yazılım yaptıran bir sürü kişi var.
    10.000 bekleme nedeniniz aracı tanıyıp arada ki farkı daha iyi görmekmi yoksa başka bir nedeni mi var ?
    Biraz daha stock tadını çıkartalım sonra gerekli yüklemeler kendi çapımızda yapılacaktır..
    ~ Feel The Difference ~

13. koraycano's Avatar

koraycano said:
    Quote Originally Posted by redbaron View Post
    çok erken vites atmışsınız. birde tahminimden daha yavaşmış bu 122 lik ler .180den sonra çakıldı yokuş aşağı görmese düzde 200 yapmazdı herhalde.Bencede yazılım istemiş
    Evet biraz erken oldu birde 180km ile yokuş yukarı çıkıyorduk o yüzden çakıldı araç.. Ama ara ivlemenleri 125 lik bir araç için gayet güzel yazılımdan sonra daha güzel olucak inş..
    ~ Feel The Difference ~

14. josefsalvatini's Avatar

josefsalvatini said:
    samandıra tarafından kartala dogru ındıysenız eger, kı oyle gozukuyor zaten yolun buyuk kısmı yokus asagıya

15. Bruglione said:
    Top speed demek yanlış olur 235 görenler var yazılımsız olarak.. Top speedde cok onemli degil zaten.. single charge ta daha saglam bi yazılım goremedim yapıp sonra stock ceviren tanıdıklarım var.. 122-125 likler sıkıntı bu konuda..

16. Semii's Avatar

Semii said:
    Herkes 122 araclarda skint vs dn bahsetmis
    Ancak bursada bi kardesimde 122 rocco vardi.ecufast yazilim dp egsoz filtre vs ile standart 160 lik roccolarla cok rahat yuruyordu.on yargili yaklasmayin
    Dr.Ecu

17. onn_dear's Avatar

onn_dear said:
    Yazilim candir
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

18. Arasts61 said:
    Quote Originally Posted by Semii View Post
    Ancak bursada bi kardesimde 122 rocco vardi.ecufast yazilim dp egsoz filtre vs ile standart 160 lik roccolarla cok rahat yuruyordu.on yargili yaklasmayin
    video vs var mı acaba?

19. Bruglione said:
    Quote Originally Posted by Semii View Post
    Genelde sıkıntılı oluyor bunu biliyorum siz söyliyene kadarda duymamıstım stock cevirmeyen. video varsa iyi olur merak ettim 122lerin yazılım vs giderinin ne oldugunu.

Başka bi noktaya degincek olursak o da 122 roccoya o kadar masraf yapmak yerine direk 160 almak daha mantıklı olur ama şartlar belki 122lik gerektirmiştir onada lafım olmaz tabikide. Sorunsuz kullanmaya devam eder inş..