Samandıra dönüşü deniyelim dedik.. 2 kişi 80+90 kilo yolda 2 yerde eğim var.. Araç zır stock bir tek AEM filtre var ..
Leon 1.4 TSİ FR Top Speed - YouTube
Samandıra dönüşü deniyelim dedik.. 2 kişi 80+90 kilo yolda 2 yerde eğim var.. Araç zır stock bir tek AEM filtre var ..
Leon 1.4 TSİ FR Top Speed - YouTube
~ Feel The Difference ~
co pilot iyiymiş![]()
devam et devam et sakin sakinyazılım şart
Ne yalan söyliyim co pilotta bendimyol biraz sikintiliydi 2 kisilik dar yoldu sonda viraj vardi viraja gelice beni uyar dedi bende kendimi kaptirmisim
En kisa zamanda 10.000 km oldugu zaman yazilim yapicaz suan 8xxx küsürdeyiz..
~ Feel The Difference ~
çok erken vites atmışsınız. birde tahminimden daha yavaşmış bu 122 lik ler .180den sonra çakıldı yokuş aşağı görmese düzde 200 yapmazdı herhalde.Bencede yazılım istemiş![]()
samandıra tarafından kartala dogru ındıysenız eger, kı oyle gozukuyor zaten yolun buyuk kısmı yokus asagıya
Top speed demek yanlış olur 235 görenler var yazılımsız olarak.. Top speedde cok onemli degil zaten.. single charge ta daha saglam bi yazılım goremedim yapıp sonra stock ceviren tanıdıklarım var.. 122-125 likler sıkıntı bu konuda..
Herkes 122 araclarda skint vs dn bahsetmis
Ancak bursada bi kardesimde 122 rocco vardi.ecufast yazilim dp egsoz filtre vs ile standart 160 lik roccolarla cok rahat yuruyordu.on yargili yaklasmayin![]()
Dr.Ecu
Yazilim candir
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Genelde sıkıntılı oluyor bunu biliyorum siz söyliyene kadarda duymamıstım stock cevirmeyen. video varsa iyi olur merak ettim 122lerin yazılım vs giderinin ne oldugunu.
Başka bi noktaya degincek olursak o da 122 roccoya o kadar masraf yapmak yerine direk 160 almak daha mantıklı olur ama şartlar belki 122lik gerektirmiştir onada lafım olmaz tabikide. Sorunsuz kullanmaya devam eder inş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)