konuyu yumuşatalım biraz izleyinde neşeniz yerine gelsin
http://de.youtube.com/watch?v=cldKApd425g
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
walla önümde spin atan arabadan kactıgım gün aklıma geldi yarısırken. Darma duman olmustuk hepimiz. Bidaha basmam dedim gecen gün Kemer de slalomdan dönerken m3 subaru benim araba yolda grup halinde gitmey urascaz die baya yardırdık(tugral)
Yaaa neyi tartışıyosunuz=)Yapılan haraketler fln geçtim hepsini herkesin saçmaladığı olur okadarda=)okunuşmalar için ekstra çaba lağzım yoksa trafiktekileri geçtim ben=)bari video çekiyosun sus dimi=)
şimdi gelir birini yapın der aynısını ne gülerim ha![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
auhhau ole deme ozgun ii fren yapmiš cocuk ama:d cagdas ii bi konuya deyinmisdemmeki neymiš egerki sačmaliyosanfrenlerin kuvvetli olcakmis hahahahaa
bu arada ben eminim yapsin bi kisi daha aynisi takdir ediiyimkolay diil
auhauhauhahau
- K -
________
Dr.Ecu
herif yutubiyi içine etmiş zuhaha cıkarın bunun gibi mahocanları caddelerden
www.egeturbo.com
Turbo asker
Özgün yanındaki kızın gazına gelmez doğuştan gaz zatenbu arada o gece arabadan serenceyle yiit sarhoş gibi indi passattan nedeni anlaşıldı ahahah
Bi an bunu izleyince aklıma sabah tw de izlediğim haber geldi bi bmw e-5 dolmuşa gibi bişiye patlamış arkadan bmw nin içindeki çocuk ve kız arkadaşı ölüydü.
Yazık bu arkadaşlara çok sakat şeyler yapıyorlar ya...
guzl video begendım
www.honda-tech.com
![]()
ankarada cok sert olmuyor bu makas olayları....ıstanbullular abartıyor resmen....
Bi kaza yapsalar içindekilere deilde çarptıklarıa acırım böyle trafikte butarz şeylerin bi anlamı yok o kadar organizasyon var o kadar boş yol var okadar arabası olan adm var git onlarla kalksana be adam.
1.6tdi.
Ecutech.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)