Yapması çok basit. B.k gibi pilotaj. Anneannem güne giderken böyle gidiyor hep. Sıkıştıra sıkıştıra tost yapmış.
:D aynen
Printable View
Yapması çok basit. B.k gibi pilotaj. Anneannem güne giderken böyle gidiyor hep. Sıkıştıra sıkıştıra tost yapmış.
:D aynen
Cok iyi pilotaj maasallah
konuşturdu valla maşallah.
herkes drift king hımmınaa :D + sosyal msjın dibi. siz dediniz diye adam yarın arabasını satıp 5 vakit namaza başlıycakmış dün gece konuştum.
Adamda enerji patlamasi var belliki :D sakinlestirici lazim
Çok çok iyi helal olsun
seviyorum böyle videoları.. mest oluyorum seyrederken kendim gazlıyormusum gibi.. :D
Bunuda yayınla fatih abeyyy :)
Amcam aşmış gitmiş :)
Video başlığıda profesyonel olmayan demişsinz :)
Bence prof adam. Acemi biri olsa 2-3 denemede patlardı diye düşünüyorum. :D
Kel inanmış yapmış :icon_tup:
Küfür eder gibi 2 den 3 e çekiyo :) ama güzel beğendim, trafiği tehlikeye atması ayrı.
Güzel güzel yazın yaptıgıklarımız geldi aklıma :D e34 m5 başkadır :)
Ne olursa olsun bu adami yakalamayaz :D
Araba İle Komik Kovalamaca - Komik Sahne - Video Vidivodo
adam işi biliyor maşallah ama allah korusun tehlikeli birazz.
s virajina gelsin diyenler cikmadi hayret :D, Ya ama cidden trafik magandasi, kac tane karsidan gelen aracin onune gecti, ana baci kufur yemistir, annesinin kulaklari cinlamistir, kulak burun bogazciya gitmistir annesi, Tamma kardesim gazla napiosan yapta adabi var, Bu patlasaydi karsidan gelene essek sudan gelinceye kadar bijon anahtariyla dayak yemek farz olurdu buna,Tamam video Ronin: Gurcu drift olmus, eglenceli ama cidden bari seridinde gitseymis, boyle hiyarin biri patlasa bana doverim dicemde zaten vursa adam altima girer sonra kafasi falan kopar :D
başarılı bir çalışma