Yok artık :icon_tup:
Printable View
Yok artık :icon_tup:
FF serisi veya Transporterda iş yapar bu adam :D
adam yola iyi hakim ama arabaya o kadar hakim degil karsidan bir araba gelse vay haline.
pist de yanda oturmak bile bazen hoş olmuyor,cadde de hiç cekilmez yan koltuk :D
şaşırmış...
Bu herif manyak dostummmmm
arabanın rengine ve kasasına bittim. çok güzel cidden. yalnız bu adamda bildiğin cahil cesareti var. cehaletin vermiş olduğu cesaretin üzerine yeteneğini de koyunca bu çıkmış işte. izlerken zevkli fakat, süren adam değil.
olumsuz ornek resmen, adam konuya gayet hakim ama sakincali davranislar.
çok ayarsız gördüm böylesini görmedim :D
Çok oyun oynamış sonrada aracın direksiyonuna gecmiş.Teröristlikten başka bir şey değil sakin yolda yaptıkları hadi neysede her yerde yapılmaz.
Önce üsluba dikkat edelim. Saçma sapan konu açan, Bi lip takıp 5 hp aldım diyen adamlarla karıştırma beni. Çok bilgili değilimde, çok okur az yazarım ama 16 yaşında ergende değilim. Profilimde Symboll DCİ yazıyor diye 100 hp araca binip 340 hp aracı hayal edemeyen bi adam değilim merak etme. Şuna bindim buna bindim diye sayacakta değilim. 200+ larda sıfıra sıfır aralara dalan adamında yanında oturdum, bizzat denemeyede çalıştım. O dediğin cırcırı öğrenemedim. Bu videoda adam tam anlamıyla şansa gazlamış milleti sıkıştırmış, karşı şeritleri komple kaplayacak kadar taşırmış arabayı daha neyin muhabbeti olsun. Tamam dreksiyon var ama o kadar işte. Altındaki arabadan bahsetmeye gerek yok ///M yazmak yeterli ve ne olduğunu çok iyi biliyorum. Show yapmak için mesaj yazmakta özgür herkes fakat benim mesajıma sırf show amaçlı yazı yazılmasını istemem kusura bakma. Yazdığın hiç hoş olmamış.
Sosyal mesaj verecek son kişiyim belkide zira perhiz yapıp lahana turşusu yemem. Az teröristlik yapmadım bende zamanında ve böyle videoları zevkle izliyorum. :)
Lastik yol şarto arabası onu ilgilendirir. Karşıdan gelene sapğlandığı zaman inipte yol çok kötü lastik iyi tutunuyor bu şartlarda bundan iyisini kimse yapamaz mı diyecek. Anlatamadım ben; tek söylediğim şey karşı şeride haddinden fazla taşırmış, yan şeritteki arabaların üstüne fazla yatırmış ve bana göre çoğu şansa kurtarılmış.
Aynen bunu demek istiyorum. Nasıl iyi dreksiyonu oluyor şaşırıyorum.
Özetle güzel paylaşım, izlemesi zevkli ama övecek bi tarafı yok bence
bence bu herif sopa yememis.
bunu guzel bi sopalayip topluma kazandirmali. sehir trafiginde olacak ismi bu ?
Forumda paylaşılan, Türkiye'de çekilmiş videolar var benzer şekilde fakat hepsine şak şak yapılıyor ama bu adamı yerden yere vuruyorsunuz. Başkalarının hayatını riske atmaya kimsenin hakkı yok.
cahil cesareti bu başka bir şey değil.. yetenek var ok ama insan her yerde insan olmalı trafiğe kapalı alana git istersen 4 ten geriye çak istersen lastik yak kendini yak.. angut..
6.00-6.40 arası beni benden aldı :)
adam gerçekten hakkını veriyor.
bu cahil akılı falan değil başka bişeylerin kafasını yaşıyor bence:beuj:
@lethaldoze
Sana cevap yazmam bile bir erdem farkındasındır. Kiminle ne yaşadığın umurumda değil, istersen mach 2 hızından makasa gir hiç umursamam, yol boşsa değil 2 şerit kaç şerit varsa taşarım bu da kimseyi ilgilendirmez, ben bu kadar yapıpta akşam aracımı evime sağ salim getirebiliyorsam kimseyi ilgilendirmemeli. Şov mesajları atan sensin konunun başından beri bi sosyal mesaj sokuşturmadır gidiyorsun neyse, 100 hp fwd arabanla mutluluklar, çek en güzelinden bir drift videosu senin videona da yazayım. Klavye başından açı veriyorsun yaptığın bu. Aracı hissedemiyorsan ne kadar uğraşsan da malesef yapamazsın insanın içinden gelecek, 8 yaşımda E21 323i kullandım araç sürmeyi o araçta öğrendim, şu an da çocukluk hayalim olan aracım var benim 340 hp arabaya binmeme gerek yok, onun yaptığı hareketleri ben zaten ufacık güçlü arabayla da yapabilliyorum mühim olan bu zaten daha azıyla yetinebilmek.