Bizim ata sanayi moil e bi girişimiz var, millet hala bizi konuşuyo :)
@DetailEF Hatırlıyon demi moile girişi, hamdiye bizi sormuş herkes :D
Printable View
Hangisi o herkesin spin atıp benim 100 metre yan geldiğim yer mi :D
bizden sonra gelen her rwd spin attı yalnız vti lar tıs tıs geldiydi :D
Videodaki adamda direksiyon var ama tebrik ettim. :)
Konu hiç olmasın ben kaçar :)
ERay abinin yurtdışı şubesi :D
Bu nasıl bir cevap yazıp karşındaki ile tartışmadır. Sana cevap vermem bir erdemdir diye. Bu güne kadar kimseyle tartışmadım ve hiçbir konuda sosyal mesaj vermedim. 100 hp araca biner yan koltukta oturamaz cırcır vs diyorsun. Bende öyle değil dediğimde beni ilgilendirmez diyorsun. Karşındaki kimdir ne yapar ne yapamaz bilmeden yaftalıyorsun cevabı alıncada beni ilgilendirmez diyip çekiliyorsun bravo çok güzel konuyu değiştiriyorsun.Tekrar söylüyorum böyle vidoları zevkle izliyorum ve hiç bir zaman sosyal mesaj vermiyorum. Ama adamın yaptığı ahım şahım yetenek değil diyorum. Kalkıp sen ne bilirsin, yapamassın binemssin diye mesaj yazıyorsun.
Farkındaysan kendinle çelişiyorsun. Yol boşsa 2 şeritte taşarım 3 şeritte diyorsun. Biz burada karşıdan araba gelirken milleti sıkıştırıyor diyoruz. Sanki sen nasıl araba kullanıyorsun dedim. Burada kendini övmene gerek yok zaten bilen biliyordur. Dediğin gibi beni ilgilendirmez.
Bir türlü ne dediğim anlaşılmıyor. Tekrar söylüyorum, karşı şeritten gelen adamı sıkıştırıp şeridine giriyorsa ve hep milimle yırtıyorsa kazalardan millete fren yaptırıp zor duruma sokuyorsa prof. usta değildir.
Neyse ben nasıl nasıl tartıştığını ve erdemli olduğunu kendinle nasıl çelişip konuyu kendi şöförlüğüne getirdiğini gördüm. Ben videodaki adamdan bahsediyordum senden değil. O sebeple sabaha kadar erdem gösterip yaz ben sana laf yetişeremem ciddiyim. Tartışmaya sorun çıkartmaya gerek yok. Germiyelim ortamı. Uzar gider yoksa. Ben cevap yazmıyacağım o minvalde yorum yaparsan sevinirim.
Bana cevap hakkı doğmasın.
klasik şehir magandası :)
araba zaten 5 kasa üstelik M öyle gitmesi yol tutması gayet dolğal bence.
adamın gram saygısı yok nedir o zırt pırt 1. vitese takıp zorlamak :(
8 dk boyle kullanıp motor indiren yada lastık değiştiren hiç bir M görmedim şahsım adına .
makas atarkende yanyan gireydi iyiydi :)
adam tam bir terörist gerçekten.
arabanın gucude gercekten super m5 gercek sanırsam ıkıncı vıtes gucu bıtırdı benı adam her ıkıye cekısınde yerınde tutamadı arabayı o kasaya hakım olmak kolay degıl helal olsun valllaha :)
bunu koyucan pendik e5'e atatürk hava alanına kadar sürdürücen akşam trafiğinde gör bak nası imana geliyo:D
4.25 de az kalsın toparlayamıyordu:)
Georgi yi tuttum. Bu adama ulaşmam lazım. Benim anlamadığım daha kalktığım yerden arabayı 2. vitese koyamadan bana emniyet kemer cezası yazan gürcü polisleri nerde
adam tam bi johnny sins :D
bu adam virüsü yemiş daha da düz gidemez :D
paylaşım için teşekkürler. gözümüzün pası silindi
Allah'a emanetin sözlük anlamı heralde ..
yandaki eleman baygın halde ordan oraya savruluyor zavallım :D ben izmirde 2 makas atsam arkamda 2 tane araba benı dövmek için yakalamaya çalışıyor bu memleketi sevdim :D skılmadan izledim vlla :D