İzlemesi çok zevkli başarılı bir video.
İzlemesi çok zevkli başarılı bir video.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Abide bence araplık değil de daha çok Türklük var
Django filmi bu kadar eğlendirmedi beni dün gece bu saatlerde izlerken, direksiyon var ve o uzunluğa rağmen bir çok yere güzel sokup çıkardı yanladı bence
bu arada videoyu şu şarkı çalarken izlemenizi tavsiye ederim
Vadim Dreamer - Summer Memories - YouTube
Bilmem farkında mısın da adam kaymak asfaltta yanlamıyor, ve araç ciddi yol tutuyor izmir asfaltında kaliteli lastikle 4. viteste arkası gelen m5 var ha o dediğin dengeyi kurar, ama tutan yolda tutan lastikle bu kadar dengeli gitmesi yine şaşırttı, işi bilen tamam der zaten o kaç senelik video yapmayın bu kadar acımasız olmayın adam öttürmüş bildiğin![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
+ Bir çok hareketi 2-3 kere tekrarlamış yapmış. Özellikle sonlara doğru duvara sıfır/yakın geçmeleri gayet başarılı. Ha bu arada 8 dk boyunca sürekli drift yapması imkansız. Hiç lastik patlamıyormutlaka spin yada bir yere ufak dokundurma ihtimali de var. M5'in çok da çiğerli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
inceyi kaçırma, sosyal mesaj vardı arkadaşın yazdığında bence![]()
trafik yaparken yani halk deyimiyle makas atarken daha dar yerlerden ön çekerle yanlayarak giriliyor da bu mu teröristlik derim ben de![]()
gayette öttürmüş abimiz, türklük var kanında bence hala ısrarcıyım fikrimde![]()
İzlerken gerildim bende,nereye patlicak diye merak ettim
Direksiyonu iyiymiş,maşallah adama![]()
kanım dondu şerefsizim karşıdan biri gelip patlamadı hayret![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
100 hp arabaya binipte 340 hp arabalar hakkında yorum yapanlara bayılıyorum, bi bin bakalım nasıl cırcır bi vaziyette iniyorsun, kullan demiyorum iyi öttüren birinin sağ koltuğuna otur, gerçi e30 325 bile yeterli türkiyenin çok kaliteli asfaltındaKoca M5 in hakkı yendi ya bu forumda daha bişey demem
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Ken block dan sonra m5 in harcanması normal olmuş şaşırmadımYaranamayız bizim insanımıza " adam 2-3 kere tekrarlamiş aynı yerde " tabi herkesin 2-3 seferden sonra yapabileceği haraketler , bakış açısı güzel.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Eray Yümselden cewap bekliyorum...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Valla m5'ide gömmüşler hakikaten çok cigerli değil diyeNeyse
Gerçekten adamda hem sağlam direksiyon hemde çelik gibi sinir var bana göre.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
direksiyonu sağlam bizde zamanında trafikte böle çok gazladık da gerek yok artık yapmıyorum
deeeermişimbigün fakir goprosuyla bi çekim yapacamda gene anahaberlere konu olmaktan korkuyorum
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)