Yapması çok basit. B.k gibi pilotaj. Anneannem güne giderken böyle gidiyor hep. Sıkıştıra sıkıştıra tost yapmış.
aynen
Yapması çok basit. B.k gibi pilotaj. Anneannem güne giderken böyle gidiyor hep. Sıkıştıra sıkıştıra tost yapmış.
aynen
konuşturdu valla maşallah.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
herkes drift king hımmınaa+ sosyal msjın dibi. siz dediniz diye adam yarın arabasını satıp 5 vakit namaza başlıycakmış dün gece konuştum.
seviyorum böyle videoları.. mest oluyorum seyrederken kendim gazlıyormusum gibi..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Bunuda yayınla fatih abeyyy![]()
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Küfür eder gibi 2 den 3 e çekiyoama güzel beğendim, trafiği tehlikeye atması ayrı.
Gott weiss ich will kein engel sein...
Ne olursa olsun bu adami yakalamayaz
Araba İle Komik Kovalamaca - Komik Sahne - Video Vidivodo
s virajina gelsin diyenler cikmadi hayret, Ya ama cidden trafik magandasi, kac tane karsidan gelen aracin onune gecti, ana baci kufur yemistir, annesinin kulaklari cinlamistir, kulak burun bogazciya gitmistir annesi, Tamma kardesim gazla napiosan yapta adabi var, Bu patlasaydi karsidan gelene essek sudan gelinceye kadar bijon anahtariyla dayak yemek farz olurdu buna,Tamam video Ronin: Gurcu drift olmus, eglenceli ama cidden bari seridinde gitseymis, boyle hiyarin biri patlasa bana doverim dicemde zaten vursa adam altima girer sonra kafasi falan kopar
![]()
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
başarılı bir çalışma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)