https://www.youtube.com/watch?v=mjpYeucyQVY
burdaki e30 nosluydu ama deme öyle
Senin araban 286sa eger 60la 180-19o arası bitypera nekadar fark atar merak ettim yıllardır typera binen arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim bunun daha iyiside 2-3 boydaha önde olur bizde hayatımızda ilkkez araba görmedik sende denediğin 1-2 video at bigörelim nekadar fark oluyomuş
.
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
yakında 1.6 ies ler m3 gecmeye baslarsa hıc sasırmayalım![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
antepte çok güzel deparlı m3ler var ,diğer m3lerle aradaki fark nasıl oluyor videodaki m3ün?
ayrıca typerda kpro yok olsa hadi bi nebze 180kadar sıkılmıs 1.5-2boy normal bi fark, 220lerde dahada açılır fark derdik.
bizdede mugen eculu egzantrikli typer var ama m3lere kaldırıcak kadar olmadık
G.antepli arkadaşlar şunu anlamak istemiyorlar. Hadi egzantriği geçtim lift ayarı düzgün yapılmamıştır falan ama Stock düzgün bir M3 yüklü type R ı zaten 180 den sonra geçiyor. Nos dediğin zaman zaten M3 aşırı beslemeye giriyor ve ona rağmen 190 a kadar geride. 50 shotlık Nos bile 4-5 boy hızlandırıyor arabayı ki 50 lik shot ı 1.6 lar kullanıyor. 3litre arabaya 100 lük kullansalar type R daki arkadaş arabamda arıza var heralde der ayağını gazdan çeker M3 ün aça aça gidişini gördükten sonra. Yani sözün özü şu ki Type R ımız çok hızlı Noslu M3 geçiyoruz diye buraya çıkmayın. Burada yemezler.
IN BOOST WE TRUST
biz tayperımız hız lı bütün m3ler atlarız saplarız demedik burdakiler yemez derken bizde burdayız azçok biliyoruz adamda bizi geçiyo 200 üstüne çıksak dahada ayırabilir aksini söyleyen yok geçmek geçilmek gibi biderdimizde ogece orda olan hali hazırda ki arkadaşlarla denedik video çektik sana düşen m3 de bi sıkıntı vardır deyip geçmek polemik yaratacak yorumlar yapmayın arkadaşım
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
birincisi ben işime cok iyi bakıyorum ikincisi baba meselesini benmi yazmısım arkadasınmı yazmış bi bak sonra yorum yap babamınoğlu değil kimse benim nerde nasıl konusucağımıda ben bilirim merakta etme sen yorum yapmadan önce bence iyice bi oku dalgaya alınacak bişey yok ben kendi capımda iyisinede bindim kötüsünede bidim typer olmayacak seylere amin dedikleri için bende yorum yaptım herkes gibi neyse saygılar
not: abi denilirse abilik görmek gerek ...
Hy type R'ı da çok iyi bilirim, Ciğerli M3'ün nasıl gittiğini de iyi bilerek ve 3-5 tanesiyle deneyerek gördüm. Malesef HY Type R çok giderli bir araba olmasına rağmen karşısındaki M3 biraz zayıf kalmış. M3'ün iyi bi ayara ihtiyacı var anlaşılan.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Ya bayiliyorum boyle hirsiniz yok derdimiz yok diip deneme sonrasinda buraya video atip plaka veren arkadaslara. Dogrulari biz yazincada polemik yaratan biz oluyoruz. Ya gorundugunuz gibi olun ya da oldugunuz gibi gorunun. Makarasina kukarasina biz de deniyoruz ama video cekipte koymuyoruz. Cunku hirsimiz yok. Hadi diyelim hirsin yok arkadaslar gorsun istedin o zaman videonun yanina ek bilgi specleri neden yaziosun peki.
IN BOOST WE TRUST
Ne kadar gözünüzde büyüttünüz bu m3 leri.286 lık m3 daha nasıl gitmeli 60-200 basılmış m3 gecmiş.yani fark ne olmalıydı anlamadımki.herşeyi biliyorsunuz herşeyde bir yorumunuz var adam arabasını yeni aldı ilk kez denedi video koydu...
2. Viteste nos basan m3ü 190a kadar geçen type-r. Sanırım sıkıntı burda.
Bence m3 nos tüpünü keyfi şov amaçlı koymuştur bağlı değildir,
Egz birak m3 kısa bile taksa kaderi değişiyor çok çok yüklü typer 200 lere zorlar
Ki kap m3(321 lik e36) ile Ygz kap ta kısa var ve 190. 200 gibi çıkıyordu,
Kap gibi yürüyen m3 te gormedim
PowerTune
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)