User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
196 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: M3 vs typer rolll

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalkista 100 shot noslu 3.20yi bile gecemez typeR . Arka itis ile onden ceker farki var en basta bi kere.
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MaasAllah iki aracada ancak bu deneme sonuclari biraz garibime gitti diger konudaki scirocco videonuzu baz alirsak ben simdi 160 lik roccoma filtre egzoz yazilim ve intercooler yaptrip egzantrik li nos basan bir m3 le 200 lere kadar yuruyebilicekmiyim yani ? System fail
    Zatan bi ard niyetolsa o videoyuda ben attım atmazdım ayrıca odediklerini arabana yaptır aradaki farka inanamazsın
    Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalkista 100 shot noslu 3.20yi bile gecemez typeR . Arka itis ile onden ceker farki var en basta bi kere.
    BORKED

https://www.youtube.com/watch?v=mjpYeucyQVY

burdaki e30 nosluydu ama deme öyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gürkan18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım normal bir video olsa kalkıp bizde öyle demeyiz heralde tartışma çıkarmaktan bizde zevk almıyoruz yani ama söylenenler çok saçma egzantrik ve noslu bir m3 sence atmosferik typera geçilebilir mi bu mantıklı mı? yıllardır izmirde typer la gazlayan adamlar yazdı önceki sayfalarda bu adamlar işi bilmiyolar demekki

bunu anlatamıyoruz işte
    Senin araban 286sa eger 60la 180-19o arası bitypera nekadar fark atar merak ettim yıllardır typera binen arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim bunun daha iyiside 2-3 boydaha önde olur bizde hayatımızda ilkkez araba görmedik sende denediğin 1-2 video at bigörelim nekadar fark oluyomuş
    .

dedebeto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakında 1.6 ies ler m3 gecmeye baslarsa hıc sasırmayalım
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antepte çok güzel deparlı m3ler var ,diğer m3lerle aradaki fark nasıl oluyor videodaki m3ün?

ayrıca typerda kpro yok olsa hadi bi nebze 180kadar sıkılmıs 1.5-2boy normal bi fark, 220lerde dahada açılır fark derdik.

bizdede mugen eculu egzantrikli typer var ama m3lere kaldırıcak kadar olmadık

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PA'yı falan bilmemde, HY type R Kayserideyken ciddi yürürü olan bir araçtı
    emre burdada guzel gıdıyordu ama daha rodaj yenı bıtmıstı ılkkez gazlanıyordu talıhsızlık yaşadık.o arabanın açılması lazım gıderı o degıl daha motoru sıkı.bıde o mugen kanadı sokmek lazım felaket tutuyor arabayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

bu dbs turbomu

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dedebeto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakında 1.6 ies ler m3 gecmeye baslarsa hıc sasırmayalım
    az gıdıklanmıs olsa aslında denenebılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G.antepli arkadaşlar şunu anlamak istemiyorlar. Hadi egzantriği geçtim lift ayarı düzgün yapılmamıştır falan ama Stock düzgün bir M3 yüklü type R ı zaten 180 den sonra geçiyor. Nos dediğin zaman zaten M3 aşırı beslemeye giriyor ve ona rağmen 190 a kadar geride. 50 shotlık Nos bile 4-5 boy hızlandırıyor arabayı ki 50 lik shot ı 1.6 lar kullanıyor. 3litre arabaya 100 lük kullansalar type R daki arkadaş arabamda arıza var heralde der ayağını gazdan çeker M3 ün aça aça gidişini gördükten sonra. Yani sözün özü şu ki Type R ımız çok hızlı Noslu M3 geçiyoruz diye buraya çıkmayın. Burada yemezler.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G.antepli arkadaşlar şunu anlamak istemiyorlar. Hadi egzantriği geçtim lift ayarı düzgün yapılmamıştır falan ama Stock düzgün bir M3 yüklü type R ı zaten 180 den sonra geçiyor. Nos dediğin zaman zaten M3 aşırı beslemeye giriyor ve ona rağmen 190 a kadar geride. 50 shotlık Nos bile 4-5 boy hızlandırıyor arabayı ki 50 lik shot ı 1.6 lar kullanıyor. 3litre arabaya 100 lük kullansalar type R daki arkadaş arabamda arıza var heralde der ayağını gazdan çeker M3 ün aça aça gidişini gördükten sonra. Yani sözün özü şu ki Type R ımız çok hızlı Noslu M3 geçiyoruz diye buraya çıkmayın. Burada yemezler.
    biz tayperımız hız lı bütün m3ler atlarız saplarız demedik burdakiler yemez derken bizde burdayız azçok biliyoruz adamda bizi geçiyo 200 üstüne çıksak dahada ayırabilir aksini söyleyen yok geçmek geçilmek gibi biderdimizde ogece orda olan hali hazırda ki arkadaşlarla denedik video çektik sana düşen m3 de bi sıkıntı vardır deyip geçmek polemik yaratacak yorumlar yapmayın arkadaşım

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

...

Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ille birşeyin b.kunu çıkaracaksınız ille makaraya alacaksınız ille bir sorun çıkaracaksınız. Adam araba ne sağlıklı yada sağlıksız demişşşş ne ben alayınızı geçerim demiş ne başka birşey demiş. ama siz o demiş gibi yazmışsınız artı olarak saygı seviyesi aşılmasın karşındaki adam 33 yaşında sen 24 SHERO kardeşim..... Senin baban kralda olsa o saygıyı aşamassın öyle büyük gelir küçük gelir lafları dalgaya almalar falan yakışmaz ! Doğru düzgün yorumunu yapar işine bakarsın...
    birincisi ben işime cok iyi bakıyorum ikincisi baba meselesini benmi yazmısım arkadasınmı yazmış bi bak sonra yorum yap babamınoğlu değil kimse benim nerde nasıl konusucağımıda ben bilirim merakta etme sen yorum yapmadan önce bence iyice bi oku dalgaya alınacak bişey yok ben kendi capımda iyisinede bindim kötüsünede bidim typer olmayacak seylere amin dedikleri için bende yorum yaptım herkes gibi neyse saygılar
    not: abi denilirse abilik görmek gerek ...

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hy type R'ı da çok iyi bilirim, Ciğerli M3'ün nasıl gittiğini de iyi bilerek ve 3-5 tanesiyle deneyerek gördüm. Malesef HY Type R çok giderli bir araba olmasına rağmen karşısındaki M3 biraz zayıf kalmış. M3'ün iyi bi ayara ihtiyacı var anlaşılan.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bayiliyorum boyle hirsiniz yok derdimiz yok diip deneme sonrasinda buraya video atip plaka veren arkadaslara. Dogrulari biz yazincada polemik yaratan biz oluyoruz. Ya gorundugunuz gibi olun ya da oldugunuz gibi gorunun. Makarasina kukarasina biz de deniyoruz ama video cekipte koymuyoruz. Cunku hirsimiz yok. Hadi diyelim hirsin yok arkadaslar gorsun istedin o zaman videonun yanina ek bilgi specleri neden yaziosun peki.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bayiliyorum boyle hirsiniz yok derdimiz yok diip deneme sonrasinda buraya video atip plaka veren arkadaslara. Dogrulari biz yazincada polemik yaratan biz oluyoruz. Ya gorundugunuz gibi olun ya da oldugunuz gibi gorunun. Makarasina kukarasina biz de deniyoruz ama video cekipte koymuyoruz. Cunku hirsimiz yok. Hadi diyelim hirsin yok arkadaslar gorsun istedin o zaman videonun yanina ek bilgi specleri neden yaziosun peki.
    inan yanlış düşünüyorsun spec leri yazmasam vs.. cvp vermesem başka polemikler çıkar emin ol ama başka m3 denk gelirse onlada deneyip video koyucam bakalım nasıl olacak

glockevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar gözünüzde büyüttünüz bu m3 leri.286 lık m3 daha nasıl gitmeli 60-200 basılmış m3 gecmiş.yani fark ne olmalıydı anlamadımki.herşeyi biliyorsunuz herşeyde bir yorumunuz var adam arabasını yeni aldı ilk kez denedi video koydu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. Viteste nos basan m3ü 190a kadar geçen type-r. Sanırım sıkıntı burda.

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurcan_vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar gözünüzde büyüttünüz bu m3 leri.286 lık m3 daha nasıl gitmeli 60-200 basılmış m3 gecmiş.yani fark ne olmalıydı anlamadımki.herşeyi biliyorsunuz herşeyde bir yorumunuz var adam arabasını yeni aldı ilk kez denedi video koydu...
    Tek sıkıntı arkadaşın 190a kadar typer önde yazması onun haricinde sıkıntı yok

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

ordaki e30u eray kullanıyodu gerekli açıklamayı yapar ama ilk kalkışta nos vardı sonra kabloları yandı nos basamadı biliyosunuz dimi ayrıca bu e30 4 silindirli m3 motora sahip e36 da 6 silindirlik bir m3 motoru olduğunuda göz ardı etmeyelim

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence m3 nos tüpünü keyfi şov amaçlı koymuştur bağlı değildir,
    Egz birak m3 kısa bile taksa kaderi değişiyor çok çok yüklü typer 200 lere zorlar
    Ki kap m3(321 lik e36) ile Ygz kap ta kısa var ve 190. 200 gibi çıkıyordu,

Kap gibi yürüyen m3 te gormedim
    PowerTune

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)