295 motor sesi ustune motor en az 1bın devir koyuyor cok rahat 320 var zaten gitmiyor daha fazla mesafe acılıyor ilk videoda 300 ile giderken kaç kez
295 motor sesi ustune motor en az 1bın devir koyuyor cok rahat 320 var zaten gitmiyor daha fazla mesafe acılıyor ilk videoda 300 ile giderken kaç kez
buaksam gene actım bastan sona kadar tekrar ızledım![]()
Ergin ORANLI
ucan steyşına bak helehız manyagı aile babalarının aracı bu RS6 muhtemesem alet yakınen inceleme fırsatım olmustu tank gibi de bisey
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
2.videonun başında hasss.. dedim ciddenaudi resmen what goes around comes around demiş ya laaa
![]()
![]()
![]()
ig: erayender
motorun devir kesici devreye girmiş 299 da bitiyor ilerisi imkansız devir kestiği için dönmüyor aracın maşallahı var olması gerektiği gibi
hala b*k atanlar varhelal olsun ikisnede.rs6 hakkını vermiş hakkaten. motorcu abımızede helal ıyı pılotaj hakkaten.
rs6 fiyatları artmaya başladı![]()
Çok güzel . bmw 1200, zx i bi denemede geçiyodu heralde. Nolursa olsun audiyi süren muhtemelen sigarasını falan yakmış tek elle direksiyonu tutuyodur heralde![]()
TB4BSA
ahahah bu video fenomen akadam arkaya 2 tane çocuğunu atmış, bildiğin wagon aile arabasıyla KÜFFT diye geçiyo hız makinesini
tam bir şaka videosu..
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Yanlız adam 300 le giderken şerit değiştirirken sinyal veriyor,motorcunun arkadan ona bilendiğini anlamış![]()
RS6 arabaysa bizimki ne![]()
gözünü seveyim alamanyanın.. ne gazlıyorlar be.. radar madar hakgetire...
adam muhtemelen 340 la giderken elinde kahve , dikiz aynasından racing in can çekismesini izliyordur![]()
ürkütücü
audi ye uyuz oldum,
benim olsa süpersport denen araçlarla çekerdim böyle videoları
Rs6 fıyatları tavan yapsa yeridir.zaten tavan orası ayrı dahem aile arabası.hem rahatlık hem konfor.bagaj desen 2 oda 1 salon . +audi. eh be
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)