User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Stock Golf TSI160 vs RSA A3 TSI125

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtsnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana birisi sorsa aliyim mi tavsiye eder misin diye.. Sakın derim, orjinal parça al daha iyi yani. 4k-5k km öte öte gezdim, sanki balata bitmiş gibi, ardından bu titremeler başladı, yüksek süratte fren yapınca böyle oluyor, yani bazen o sesi duymak yerine öndekine vurmayı tercih etcem diye korkuyorum.. 1ay daha sabretmek istiyorum.. Ben alacağım zaman bayaa övülüyordu her yerde, ona kanarak gittik aldık..
    Disklerden oluyor. Ben takalı 12000 km oldu. 2 kere tornalattım. 3. yüde tornalatıyorum çok yakın zmanda. Soğukken bile titriyorçok kötü. Balatalarımda disklerimde ebc. delikli olanlardan diskler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rövanş istenirse tabi ki yapılır
    Rovansi stok turbo ile yapin da farki gorelim bari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebriklerini ileten arkadaslara tesekkur ediyorum 160 likla tutunmak bile benim icin basaridir bunu 8-10 deneme ard arda yapip hala basarabilmek guzel bir duygu
    Oylesine iddiasiz denemeler keyif aldim biraz gecmis sanki benden artik vites de atamiyorum dogru duzgun belkide sadece ben degil arabam da yorgun 100.000 olduk belkide ondandir diyorum.
    Bu rollerdenn cikan sonuc 160 liklarin 4 cu vites cok gaddar 215 gibi bitiyor ama harbiden 4 cok tehlikeli
    Biraz denemelerde murat'in yolu bilmediginden bitis yerlerinde sikinti yasadik yani kavsaklarda ben durdum murat gecti falan ama genel olarak egerki hizimiz 230 -235 gibi gecer diye dusunuyorum sanzumani top speed icin cok ideal zaten kendiside 267 gormus stock olarak fazla soze gerek yok
    Benim turbo orijinal degil sokucem yakinda tam olarak kac mm di ona bakicaz 3 seneyi geckindir kullaniyorum yanlis olmasin ic capi 2 mm ama govde 4 mm buyudu diye hatirliyorum ilgilenenler olursa tam olarak onada bakariz
    @Tolga son rollum du artik onumuzdeki maclara bakicaz muhtemelen bir dizelle karsinda olucam hazirlikli ol her an gelebilirim
    @Semih eyvallah kardesim 4 cu vitesiniz efsane kim nederse desin uzundur vs ama harbiden 4 cu vites 5000 ve ustu cok gaddar
    @Onur Sagolasin Onurcugum
    @Murat Geldin denedin ayagina saglik ben muthis keyif aldim yaninda gelen arkadaslarda 10 numara hele benim yanimda oturan arkadasin orijinal yorumlari paha picilmez sagolasin.
    R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslinda 6. Vites 2000 devirden basacak skilde yazilimli polo gti la denesen fena olmaz
    Şu pololari bi de alt devirden gorelim

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ayağınıza sağlık güzel deneme olmuş, raşit ankara tayfası çalışmıyor yahu
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ayağınıza sağlık güzel deneme olmuş, raşit ankara tayfası çalışmıyor yahu
    Tembeller abi isleri gucleri evde cekirdek citleyip bize yaptirdiklari rolleri seyretmek
    Anladin sen onu
    R

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebriklerini ileten arkadaslara tesekkur ediyorum 160 likla tutunmak bile benim icin basaridir bunu 8-10 deneme ard arda yapip hala basarabilmek guzel bir duygu
    Oylesine iddiasiz denemeler keyif aldim biraz gecmis sanki benden artik vites de atamiyorum dogru duzgun belkide sadece ben degil arabam da yorgun 100.000 olduk belkide ondandir diyorum.
    Bu rollerdenn cikan sonuc 160 liklarin 4 cu vites cok gaddar 215 gibi bitiyor ama harbiden 4 cok tehlikeli
    Biraz denemelerde murat'in yolu bilmediginden bitis yerlerinde sikinti yasadik yani kavsaklarda ben durdum murat gecti falan ama genel olarak egerki hizimiz 230 -235 gibi gecer diye dusunuyorum sanzumani top speed icin cok ideal zaten kendiside 267 gormus stock olarak fazla soze gerek yok
    Benim turbo orijinal degil sokucem yakinda tam olarak kac mm di ona bakicaz 3 seneyi geckindir kullaniyorum yanlis olmasin ic capi 2 mm ama govde 4 mm buyudu diye hatirliyorum ilgilenenler olursa tam olarak onada bakariz
    @Tolga son rollum du artik onumuzdeki maclara bakicaz muhtemelen bir dizelle karsinda olucam hazirlikli ol her an gelebilirim
    @Semih eyvallah kardesim 4 cu vitesiniz efsane kim nederse desin uzundur vs ama harbiden 4 cu vites 5000 ve ustu cok gaddar
    @Onur Sagolasin Onurcugum
    @Murat Geldin denedin ayagina saglik ben muthis keyif aldim yaninda gelen arkadaslarda 10 numara hele benim yanimda oturan arkadasin orijinal yorumlari paha picilmez sagolasin.
    Abi 267 değil 262 Abartmayalım.. Zaten allahtan elimde fotoğraf var, yoksa bildiğin yalancı konumuna düşerim, hatta dynoda görmüşündür filan diyen bile çıktı karşıma..

Ayrıca dönüş yolunda o arkadaşım diyo ki, araba dediğin yavaş yavaş ilerler, sonra açılırsa açılır, bu direk atıyo kendini 2000devirde kafamı çeviriyorum bi daha bakıyorum 7000devirde diyo Öyle arabamı olur, yaptırma bişi senin araç iyi böyle diyodu
    [VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
    CNK62

MECOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki aracada maşallah kazasız belasız kullanmalar, A3 biraz daha iyi gidebilirdi diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tembeller abi isleri gucleri evde cekirdek citleyip bize yaptirdiklari rolleri seyretmek
    Anladin sen onu
    Raşit abi, özgür abi senin için "onun araçları toluensiz yürümez diyo" ne diyosun abi
    CNK62

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Raşit abi, özgür abi senin için "onun araçları toluensiz yürümez diyo" ne diyosun abi
    Puahahaha onun allah cezasini vermesin emi nasilda taniyor beni bagajda 10 litreden az kalinca krize girerim ben gordun bagaji sende o 3 tane bebek arabasi aslinda touleni gizlemek icin kullandigim bir kamuflajHerseyide soyletmeyin yaw
    R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puahahaha onun allah cezasini vermesin emi nasilda taniyor beni bagajda 10 litreden az kalinca krize girerim ben gordun bagaji sende o 3 tane bebek arabasi aslinda touleni gizlemek icin kullandigim bir kamuflajHerseyide soyletmeyin yaw
    Aklıma gelmiştiii..
    CNK62

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 tsi motorda filtrenin tamamen stok arabada gözle görülür bir fark yaratacağına inanıyorum. Olsa olsa çıkardığı sesten dolayı psikolojik olarak etkiler insanı belki. Bencede söküp yazılımdan sonra kullanmak daha mantıklı olur.

buyrun stock araçta filtre ve itg filtre varken hava sıcaklığı 14.5 derece

stock filtre varken hava 3.5 derece
    CNK62

emre| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maaşallah
    audi harbi daha iyi olabilirmiş
    bu 2 mm pal tahmini ne hp-tork farkeder acaba?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)