Tebriklerini ileten arkadaslara tesekkur ediyorum 160 likla tutunmak bile benim icin basaridir bunu 8-10 deneme ard arda yapip hala basarabilmek guzel bir duygu
Oylesine iddiasiz denemeler keyif aldim biraz gecmis sanki benden artik vites de atamiyorum dogru duzgun belkide sadece ben degil arabam da yorgun 100.000 olduk belkide ondandir diyorum.
Bu rollerdenn cikan sonuc 160 liklarin 4 cu vites cok gaddar 215 gibi bitiyor ama harbiden 4 cok tehlikeli
Biraz denemelerde murat'in yolu bilmediginden bitis yerlerinde sikinti yasadik yani kavsaklarda ben durdum murat gecti falan ama genel olarak egerki hizimiz 230 -235 gibi gecer diye dusunuyorum sanzumani top speed icin cok ideal zaten kendiside 267 gormus stock olarak fazla soze gerek yok
Benim turbo orijinal degil sokucem yakinda tam olarak kac mm di ona bakicaz 3 seneyi geckindir kullaniyorum yanlis olmasin ic capi 2 mm ama govde 4 mm buyudu diye hatirliyorum ilgilenenler olursa tam olarak onada bakariz
@Tolga son rollum du artik onumuzdeki maclara bakicaz muhtemelen bir dizelle karsinda olucam hazirlikli ol her an gelebilirim
@Semih eyvallah kardesim 4 cu vitesiniz efsane kim nederse desin uzundur vs ama harbiden 4 cu vites 5000 ve ustu cok gaddar
@Onur Sagolasin Onurcugum
@Murat Geldin denedin ayagina saglik ben muthis keyif aldim yaninda gelen arkadaslarda 10 numara hele benim yanimda oturan arkadasin orijinal yorumlari paha picilmez sagolasin.
R
Aslinda 6. Vites 2000 devirden basacak skilde yazilimli polo gti la denesen fena olmaz
Şu pololari bi de alt devirden gorelim![]()
Valla ayağınıza sağlık güzel deneme olmuş, raşit ankara tayfası çalışmıyor yahu
1.4 TSI GTX28 Loading...
Abi 267 değil 262Abartmayalım.. Zaten allahtan elimde fotoğraf var, yoksa bildiğin yalancı konumuna düşerim, hatta dynoda görmüşündür filan diyen bile çıktı karşıma..
![]()
Ayrıca dönüş yolunda o arkadaşım diyo ki, araba dediğin yavaş yavaş ilerler, sonra açılırsa açılır, bu direk atıyo kendini 2000devirde kafamı çeviriyorum bi daha bakıyorum 7000devirde diyoÖyle arabamı olur, yaptırma bişi senin araç iyi böyle diyodu
![]()
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
Her iki aracada maşallah kazasız belasız kullanmalar, A3 biraz daha iyi gidebilirdi diye düşünüyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)