User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: CESKİN AnkaraMice istanbul yolunda

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başlıkta desenki konvoy halinde ilerlerken falan tamam da CESKİN AnkaraMice istanbul yolunda (bu da benim yaşam tarzım gazlarım övünürüm) dediğinde bu değişik algılanır emek nerde diye de soruyo insan o zaman doğal olarak sadece bi kaç aynı marka araç kullanan arkadaşın seni eleştirmez gerisinden yazılanlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın
    Bütün konu bi yana buradada olayı marka fanatikliğine soktunuz. Oradaki araçlar civicte olsa video ortada. Tehlikeli bişi yok. Komik duruma düşürmeyin kendinizi. Biraz acelesi olduğu zaman insanlar 90 km ortalaması olan trafikte tek bir şeritte öndekini mi izliyor yoksa boş bulduğu yerleri kullanarak 110-120 ile mi gidiyor. Aceleniz oluncada yapmıyorum en solda sabit sabit gidiyorum de istersen. Ortada tasvip edilecek bişi yok. Ama ortada tu kaka yapılacak bişide yok. Bu videoda çekimi yapan araç polis olsa gene bu arkadaşlara ellemezdi. Ben size bu kadar sölüyorum.

Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dalgasına söledim kardeşim onu.Bende mustafaya katılıyorum artık bırakın bu işleri emekmiş emek göremedim bende...
    Baran'cım bende acaba benim gözümden kaçan bişi varmı diye ciddi olarak sormuştum. Sonra tekrar baktım hakkaten bişi yok
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam o zaman emeğinize sağlık devam edin tebrikler alkış alkış çok güzel gazlanmış bağırılmış emek verilmiş biz yanlış yorum yaptık
    ECUTECH İstanbul

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CESKİN AnkaraMice istanbul yolunda 2

çıkıcakmı sabırsızlıkla bekliyoruz
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam o zaman emeğinize sağlık devam edin tebrikler alkış alkış çok güzel gazlanmış bağırılmış emek verilmiş biz yanlış yorum yaptık
    gelelim sana reis...

demişsinki butarz şeyler ters türs vb.vb.vb. kınıyoruz gör bak böle bir şey daha varmı 1 allahın kulunda diye mechanixin videosunuda geçtim... senin bizzat izleyipte tasnif ederek güzel yorumlarını sunduğun bir video buldum bakalım bu laflarının üzerine buna ne diceksin...

http://www.mantartube.com/5b72b2e7d3...r-vs-turbo-106

konunun linki : http://www.techturkey.com/forum/show...t=12596&page=3

arkadaşımızın konuya verdiği tepki : böyle yürüyosa çağlar yürür o 106yla muhtemelen sorun var...

videoda roll esnasında 200km ile gidilirken ortadan geçen bir şehirler arası OTOBÜS görüyoruz....
    arkadaşım nerdeydi aklın ozaman düşünmedinmi bu adamların o otobüse vurabilceğinide tepkini dile getirmedin. şimdi bu ceskin arkadasımızın masumane videosuna tepki gösteriyosun. bana bu yazdığıma mantıklı bi cvp yaz hadi bakalım....
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh yaaa üşenmedin onu araştırdın yani hocam ben kimseye müsait yol bulunca roll yapmayın bilmem ne demiyorum isteyen uygun insan olmayan yerde gazlasın sanki benim arabam 50 yi geçmiyo da standart bişey
    ben demek istediğim şeyi de daha önce yazdım video için karting dönüşü diye belirt başlıkta tamam ama biz böyle gazladık tribinde bi video koyunca böyle yorumlar da gelir
    bu videoda bi emek var mı bence yok sence vardır bu video bi denemeye ait değil sadece bağırıp gazlayan birileri var amaç göremedim yeni yapılan bişey yok neyse size açıklama yapmaya da gerek yok 8 yıl önce bunu yazmışsın gibi örnekler gelir şimdi eski yorumlarımı araştırmışsın senin de emeğine sağlık ne diyim ben byle bi video koymazdım sen koyarsın uzatmayın şu geyiği
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden üşenmeden bulmuşum dimi... ama çok değil 1 2 ay önceki postun bu 8 yıl önceki değil... bu arada ben kesinlikle ceskini tanımıyorum ve yaptığını çok güzel bişey emeğine saygı demiyorum. çünkü ortada emek yok. arkadaşlar çıkmışlar gazlamışlar gokart larını yapıp evlerine dönmüşler. adam yazmamışki oraya otobanda gazladık makas attık alayına gideriz ???? nerden geldi bu kinci davranımlar arkadaş sırf bi roll night yazmadı diye neler demediniz... herneyse herkez yazdıklarımdan bişey anlamıştır umarım nedemek istediğim açıkca ortada A- B aynı şeyi yapıyo A yabancı diye dışlamayın B bizden birisi diye göklere çıkarmayın... eşit ağırlık olsun
    Dr. Ecu

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortada tasvip edilecek bişi yok. Ama ortada tu kaka yapılacak bişide yok.
    Sen hala istediğin gibi anlamaya devam et. Ortada emek felan yok. Bi video var. Ama sen gereksiz yere triplere giriyorsun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kin yok neden olsun hatta tanıyo da olabilirim görmeden bişey diyemem cuma günü gitmişlerdi sanırım yolda görmüştüm çünkü giderlerken ben amaçsız bulduğumu söyledim yani bi övünür hava sezdiğim için böyle tepki gösterdim eşitlik olsun tabi ama ben mustinin yönetici olduğu 2 siteyi de bilirim böyle bi durumda tepkisi hep aynıdır benim de öyle arkadaşların gokart videoları olsa daha anlamlı olurdu belki bunu demek istemiştim neyse önemli değil bunlar herkes bildiğini yapsın
    ECUTECH İstanbul

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bladerk o bagırıp cagıran hayatında ilk defa saxo ya bınen o kadar gtı vs bı arada ılk defa goren bı arkadasımızdı.ekeray arkadasımızı bende tanımıyorum ama soyledıklerıne katılıyorum.vıdeoyu usemeden bulmussun dıyorsun kendın demıstın boole vıdeo senden baska koyan varmı dıye......bu tavrı hala anlamıs degılım.olayı hala egıtım sart pıstlere vs boyutuna getırıyorsun.ben o vıdeoda hadı cıkalım caddelerde gazlayalım mesajı goremıorum.ogun bızı gormussun keske sende bıze takılsaydın bızle tanıssaydın ki tanıdıktan sonra hakkımızda boole dusumez kousmazdın.dıger http://www.techturkey.com/forum/show...t=12596&page=3 gorutusude verdıgın tepkıyle benım koydugum goruntuye verdıgın tepkıyı lutfen kıyasla adamına gore yorum yazma senden rıcam. SAYGILAR....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak şimdi oldu ilk gti görmüş gibi davranıp bununla övünen bi ifade vermişsiniz ondan tepkim böyle oldu o kişi arkadaşınmış
    ben aman kimse 50yi geçmesin roling caiz değildir tripli biri değilim ama sen de bilirsin nasıl gazladık ama tribine karşı gıcığım var konu bu aslında aynı şeyleri söylemeye çalışıyoruz sizi gördüümde park halindeydim 106lardan konuşuyoduk bende öyle sen şu markasın olmaz gti ı severim hatta buna çok hondacı da şaşırır ama görmemiş davranışlarla trafik perti sonucu hepimizin adının çıkmasına da gıcık olurum konu bu ben adamına göre yazmıyorum olaya göre yazıyom sanırım şimdi tepkimi anlamışsındır
    ECUTECH İstanbul

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ++++ no problemo
    ha bu arada o kadar gtı ın ıcınde tek vts bendım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)