User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
204 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: c20let astra turbo vs golf R

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın size şöyle bi çözüm önereyim astra basıncını açsın ben NG ile deniyeyim bu film bitsin

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın size şöyle bi çözüm önereyim astra basıncını açsın ben NG ile deniyeyim bu film bitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin sökmene gerek yok ben seninle denerken tam gaz yapmam
    diosun o kadar yavaşsın yani
    ezdin bizi yaw oldu mu şimdi
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasinin arabası veya dbs veya eski bk veya o setuplardaki k20 neyse işte ben bunlardan bahs ediyorum evet basınç açmak zor diyorum he birde sanki o basıncı açmıştamı yuruyor suan sen nerden biliyosun ne kadar hızlı olup type rin yetişemiyeceğni? Ben ordan biliyorum k20 nin ezilmeyeceğini reg geçti bitti abi bnm denediğin adamın arabası sıkıntılıydı takılıydı iki kişiydi fln evet geçmek geçmektir geçtim ama videosunu fln koymadım buraya bende içten inanmadım çunku
    yaw olay şu. Adamın arabasındaki turbo benim arabadaki kadar. ben stock yazılım yerine remap attığım zaman arabanın şekli şemali değişiyor ki bende sadece 0.3 bar artış oluo iki map arasında. 0.8 den 1.1 e geliyor. Devranın arabası söylediğine göre 0.5 barda şu anda. o araba 1.1 i basar. Haa alt yapısını bilmiyorum o basınçları kaldırır mı. Calibra kaldırıyor. Kaldırırsa çok hızlanır. Kilo olarakta ağır olmadığı için iyi gider.
    IN BOOST WE TRUST

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba takılı hale getirin isteyen kullansın

Yada o şekilde getir UM 106 ile denersin yani bedevadan arabanı toplamaya çalışma istersen sökük arabada var
    Araba hep sokuk bi arabayla denicez diye araba sokmek veya toplamak sacma olur

Um falan hangi arabayla denese tatsizlik cikiyor ben gelemem o muhabbetlere

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba hep sokuk bi arabayla denicez diye araba sokmek veya toplamak sacma olur

Um falan hangi arabayla denese tatsizlik cikiyor ben gelemem o muhabbetlere
    Siz bilirsiniz

Um ye gelince hep deneyen araçların ayarı tam değilmiş , tam ayarlı bi arabayla deneyemedi ufaklık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw olay şu. Adamın arabasındaki turbo benim arabadaki kadar. ben stock yazılım yerine remap attığım zaman arabanın şekli şemali değişiyor ki bende sadece 0.3 bar artış oluo iki map arasında. 0.8 den 1.1 e geliyor. Devranın arabası söylediğine göre 0.5 barda şu anda. o araba 1.1 i basar. Haa alt yapısını bilmiyorum o basınçları kaldırır mı. Calibra kaldırıyor. Kaldırırsa çok hızlanır. Kilo olarakta ağır olmadığı için iyi gider.
    Hayirlisi olsun

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar hep orcunun isleri ben israrla acmicam dedim orcun sana actircam o basinci dedi
    simdi 0.8 0.9 basinca gore yazilim aratiyosunuz bana gecenin bu saatinde ankarada bi abimde var oda yazin yapicam arabani diyo simdi elleme diyo arada kaldim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben neyin hayranlığında kalıcam kalsam gider alırım yapar çıkıp gazlarım gayet basit lafla peynir gemisi misali olmuyo bu işler dediğin araba nerde hadi bi görelim ya allah aşkına devranın arabasına lafım yok maşşallah ama öyle olsa öyle olurdu fln filan geçelim bu işleri o zaman bende gidiim 106 ya turbo uyguliyim 1.1 basınçla bakalım ne oluyo ya harbiden boş konuşuyoruz ya
    guzel kardesim iyi dileklerin icin tesekkur ederim aracimdaki turbo sonradan uygulama gt serisi buyuk turbo vs degil calibra turbonun motorunu swap olarak dusun civic vtece k20 koymak gibi ama extra bi performans ekipmani olmadan (kpro-conta piston egzantrik vs) onu acik ama basinc actikca beraberinde yuruyen fren aktarma problemleri cikarmi diye dusunup acmiyoruz saglikli risk olmadan yurumek icin yoksa iki kucuk civata sikiyosun aciliyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar hep orcunun isleri ben israrla acmicam dedim orcun sana actircam o basinci dedi
    simdi 0.8 0.9 basinca gore yazilim aratiyosunuz bana gecenin bu saatinde ankarada bi abimde var oda yazin yapicam arabani diyo simdi elleme diyo arada kaldim
    Devran nasıl memnunsan öyle kullan kardeşim. Ne benim ne de başkalarının söylemesi ile basıncını açma. Açtıkça sorunlarda gelmeye başlıyor bu işte. Bişey olduğu zamanda senden başka kimse elini cebine atmayacak. O yüzden dediğim gibi kendi kararın. Memnunsan kurcalama. Dönen tekere çomak sokma hiç.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel kardesim iyi dileklerin icin tesekkur ederim aracimdaki turbo sonradan uygulama gt serisi buyuk turbo vs degil calibra turbonun motorunu swap olarak dusun civic vtece k20 koymak gibi ama extra bi performans ekipmani olmadan (kpro-conta piston egzantrik vs) onu acik ama basinc actikca beraberinde yuruyen fren aktarma problemleri cikarmi diye dusunup acmiyoruz saglikli risk olmadan yurumek icin yoksa iki kucuk civata sikiyosun aciliyo
    Zaten bende onun için kolay degil dedim bro yanlış anlama 2 adam geçcem diye keyfini kaçırıp masrafa girmeyede gerek yok araban zaten böyle zevkli ben sadece hani olsa olur fln şeylerine takılıyorum kolay olsa hepsi zaten öyle olur neyse tekrardan kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devran nasıl memnunsan öyle kullan kardeşim. Ne benim ne de başkalarının söylemesi ile basıncını açma. Açtıkça sorunlarda gelmeye başlıyor bu işte. Bişey olduğu zamanda senden başka kimse elini cebine atmayacak. O yüzden dediğim gibi kendi kararın. Memnunsan kurcalama. Dönen tekere çomak sokma hiç.
    butun mevzu bu işte bu yuzden öyle hoop açılmaz dedim açsada ucmaz zaten

tuncayakyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ctesi aksam polo gti dan sonra denedigim golf R videosu keyfli seyirler buarada bana denk oldugunu hissettiginiz
    araclar varsa keyfle deneriz (106 gti haric) video cekim gecilip gecme sorunum yoktur unutmayalim kimse gecilmez degildir
    YouTube
    İzmit'te Nihat var Subarusu var.Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşımdır.Geçenlerde toplantı var dedi hatta İstanbul'dan birkaç arabada gelecek dedi.Astra gsi turbo var dedi o araçla seni kaldırmak istiyorum dedi.Videolarını izleyebilirsin youtube dan dedi sanırım senden bahsediyodu.İzmite geleceğin zaman seninle deneyelim hem aracımı görmüş olurum bu vesile ile hem tanışırız misafirimiz olursun dosthane bir akşam paylaşmış oluruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    butun mevzu bu işte bu yuzden öyle hoop açılmaz dedim açsada ucmaz zaten
    acinca ucuyo ama emin ol canli sahit oldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncayakyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmit'te Nihat var Subarusu var.Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşımdır.Geçenlerde toplantı var dedi hatta İstanbul'dan birkaç arabada gelecek dedi.Astra gsi turbo var dedi o araçla seni kaldırmak istiyorum dedi.Videolarını izleyebilirsin youtube dan dedi sanırım senden bahsediyodu.İzmite geleceğin zaman seninle deneyelim hem aracımı görmüş olurum bu vesile ile hem tanışırız misafirimiz olursun dosthane bir akşam paylaşmış oluruz.
    izmite ara ara yolum dusuyo cok guzel dostlarim abilerim var sende gebzeye yolun duserde gelirsen bnm misafirim olursun seve seve gelirim musait bi zamanda
    devran ünyildiz facebooktan eklersin konusurz

tuncayakyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen gebzedemisin?

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devran sanziman alirsin yeniden cok basinc acma bence 0.8 dene sonra 1 bar ben f20 yi gt 28 le kirdim ama kilo farkimiz var deneye deneye git
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık