Bakın size şöyle bi çözüm önereyim astra basıncını açsın ben NG ile deniyeyim bu film bitsin
yaw olay şu. Adamın arabasındaki turbo benim arabadaki kadar. ben stock yazılım yerine remap attığım zaman arabanın şekli şemali değişiyor ki bende sadece 0.3 bar artış oluo iki map arasında. 0.8 den 1.1 e geliyor. Devranın arabası söylediğine göre 0.5 barda şu anda. o araba 1.1 i basar. Haa alt yapısını bilmiyorum o basınçları kaldırır mı. Calibra kaldırıyor. Kaldırırsa çok hızlanır. Kilo olarakta ağır olmadığı için iyi gider.
IN BOOST WE TRUST
guzel kardesim iyi dileklerin icin tesekkur ederim aracimdaki turbo sonradan uygulama gt serisi buyuk turbo vs degil calibra turbonun motorunu swap olarak dusun civic vtece k20 koymak gibi ama extra bi performans ekipmani olmadan (kpro-conta piston egzantrik vs) onu acik ama basinc actikca beraberinde yuruyen fren aktarma problemleri cikarmi diye dusunup acmiyoruz saglikli risk olmadan yurumek icin yoksa iki kucuk civata sikiyosun aciliyo![]()
Devran nasıl memnunsan öyle kullan kardeşim. Ne benim ne de başkalarının söylemesi ile basıncını açma. Açtıkça sorunlarda gelmeye başlıyor bu işte. Bişey olduğu zamanda senden başka kimse elini cebine atmayacak. O yüzden dediğim gibi kendi kararın. Memnunsan kurcalama. Dönen tekere çomak sokma hiç.
IN BOOST WE TRUST
İzmit'te Nihat var Subarusu var.Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşımdır.Geçenlerde toplantı var dedi hatta İstanbul'dan birkaç arabada gelecek dedi.Astra gsi turbo var dedi o araçla seni kaldırmak istiyorum dedi.Videolarını izleyebilirsin youtube dan dedi sanırım senden bahsediyodu.İzmite geleceğin zaman seninle deneyelim hem aracımı görmüş olurum bu vesile ile hem tanışırız misafirimiz olursun dosthane bir akşam paylaşmış oluruz.
300hp 1100kg iyi guc egrisi iyi sanziman cok bisi ifade etmiyor sanirim"
bence astra 250hplerde kalsin ctrla benzer guc agirliklarda noluyor gorelim..
evet gebzedeyim ist.da bitane daha var ama o 400 hp civari sacma olur youtube da videolari olan benimki karismasin diye devo gsi yazdim zaten basliklara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)