maşallah güzel devir çeviriyor...ama 5 te neden 220 de girdi biz crx e esayın ayna mahrutisini taktığımızda 210 de kesiyor kadranda :S
maşallah güzel devir çeviriyor...ama 5 te neden 220 de girdi biz crx e esayın ayna mahrutisini taktığımızda 210 de kesiyor kadranda :S
SENSİN.
maşallah araca..
kesici hızları lastik jant ebatına göre de değişir lastiğin çapı da km yi etkiliyor..
Bu tip videolara yorum yapmıyorum pek gerçi forumdada fazla yazmıyorum izlemeyi tercih ediyorum da.Artık bazı şeyler çok geride kaldı aşıldı yapıldı edildi.Bu kadran videosunun amacı nedir çok hızlı gidiyorum mu demek yada şunları taktım böyle mi oldu demek.
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
sordum şimdi diyor ki....ben n/a civic si ımı bu kadar yurutuyorum daha iyisini yapan varsa izlemek isterim diyor.
Tam olarakta anlatmak istediğim buydu bugün si kasaya her türlü motor swaplandi çok şey denendi daha daha iyileri yapıldı.Ben tutupta filtre egzos arabama video çekmem.
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Vtk yı öyle filtre egsoz diye hafife almayın,
Kelebek,Emme dahil komple kapak port polis,headers,cai,egsoz,crx 3-4 kısa,cometic ince conta ile sağlam gideri olan bir Si...
Bir gece istanbul akşam rollerınden önce Ataşehir MCdeyız sohbet söyle,
Bir arkadaş : eee bu akşam kim kim deneyecek?
ben : 4 - 6 vtec var crx var Sİ var deneme yapıcak.
Bir arkadaş : Sİ mi crx i anlarımda Sİ nin bezın yakmasına gerek yok kaç boy arkadan takip eder bilmem güldü falan.
Bende : valla bir kurcaladık bakalım nasıl gider vteclerle görücez amacım aracımı görmek iddalı degilim dedim.
Bir arkadaş : gerek yok ama çık bakalım görelim.
role çıktık vtec lerle yürüdü aracım birisinle kafa kafaya birsinin yarım boy boy arkasında kaldım videoları hala siteye eklidir.
sonra durduk ve
Bir arkadaş : helal olsun kardeş aracının maşallahı var dedi
bu bana yetti.
başka bir akşam arkadaşla kaşınıyoruz bir yerde temız bir 106 gördük adamların yanına gittik selam vardik konuşma su şekilde.
ben : ustam arkadaşla dolaşıyorduk sizi gördük 106 gtınızın maşallahı var temız duruyor benım arabayla deneyebiliyız diye sordum.
106 lı arkadaş : hani hangi araba denıyecez ki ( Sİ 106 nın dibinde)
ben : Sİ ile denıyecez
106 lı arkadaş: benzın yakmaya degmaz arkadaş yorma benı dedi.
Ben : Sİ de ful portpolish ince conta integra gaz kelbegi chip hedears egzos araç sökük dedim
106 lı arkadaş: surat ifadesini görüceksnız ama arabasından indi Sİ nın etrafında bir tur attı baktı.
ben : hadi çıkalım kardeşim dedım benzın paranı ben koyarım sıkıntı yok arabamı görmek istiyorum dedım
106 lı arkadaş : yok ya gecersın falan rezil oluruz dedı hem ben eve gidicektım aile bekler falan dedi
koptum.
Sİ binerken senı küçümseyen insanlara meydan okuyup yolda aracını göstermek çok güzel birsey.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Maşallah Serkan'ın VTK'ya. Ama çok yakında geçeceğim bu ESAY'ı![]()
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)