si hakkaten ayri bir dunya.kucumsuyorlar ama cok buyuk supriz yasatiyor karsisindakine.gecen geceyasadgimiz olay gibiBir gece istanbul akşam rollerınden önce Ataşehir MCdeyız sohbet söyle,
Bir arkadaş : eee bu akşam kim kim deneyecek?
ben : 4 - 6 vtec var crx var Sİ var deneme yapıcak.
Bir arkadaş : Sİ mi crx i anlarımda Sİ nin bezın yakmasına gerek yok kaç boy arkadan takip eder bilmem güldü falan.
Bende : valla bir kurcaladık bakalım nasıl gider vteclerle görücez amacım aracımı görmek iddalı degilim dedim.
Bir arkadaş : gerek yok ama çık bakalım görelim.
role çıktık vtec lerle yürüdü aracım birisinle kafa kafaya birsinin yarım boy boy arkasında kaldım videoları hala siteye eklidir.
sonra durduk ve
Bir arkadaş : helal olsun kardeş aracının maşallahı var dedi
bu bana yetti.
başka bir akşam arkadaşla kaşınıyoruz bir yerde temız bir 106 gördük adamların yanına gittik selam vardik konuşma su şekilde.
ben : ustam arkadaşla dolaşıyorduk sizi gördük 106 gtınızın maşallahı var temız duruyor benım arabayla deneyebiliyız diye sordum.
106 lı arkadaş : hani hangi araba denıyecez ki ( Sİ 106 nın dibinde)
ben : Sİ ile denıyecez
106 lı arkadaş: benzın yakmaya degmaz arkadaş yorma benı dedi.
Ben : Sİ de ful portpolish ince conta integra gaz kelbegi chip hedears egzos araç sökük dedim
106 lı arkadaş: surat ifadesini görüceksnız ama arabasından indi Sİ nın etrafında bir tur attı baktı.
ben : hadi çıkalım kardeşim dedım benzın paranı ben koyarım sıkıntı yok arabamı görmek istiyorum dedım
106 lı arkadaş : yok ya gecersın falan rezil oluruz dedı hem ben eve gidicektım aile bekler falan dedi
koptum.
Sİ binerken senı küçümseyen insanlara meydan okuyup yolda aracını göstermek çok güzel birsey.![]()