Güzel yürümüssün :)
Sonuc normal gibi :)
Printable View
Güzel yürümüssün :)
Sonuc normal gibi :)
senin araban guzel yurumus masallah hic bir lafim yok;)
ama bu wrx 270 falan yok hadi var diyelim 270 lik bir wrx, sti gecemez zaten. bone stock stila bile (catleri ustunde duran) kafa kafaya gider gidemez, benim tepkim buna.
bazi arkadaslar ucuyor kaciyor ve bu adamlar genelen subaru camiasinin disindan oluyor ondan sonra asli var sanip herkezde inaniyor. uzun sure wrx kullandim bu arabanin 3 ve 4 u bitirmesinden ne civarda oldugunu cok rahat kestirebiliyorum:)
haklısın abi sana bişiy diyemem impo profu olmussun artık :icon_tup:, kaçtır sence yaklaşık bu arac atıorum 250,
o zmn bu videodakı arac bence 210 fılan anca verır;):)
rs wrx
http://www.youtube.com/watch?v=NVXEN4Jn9X4&feature=user
bana sanki suby gitmesi gerektiği kadar gitmiş gibi geldi baya bi geçmiş ztn daha ne geçicekki
neyse oyle gitmis boyle gitmis diye tartismanin anlami yok guzel deneme olmus:)
ben nasil o wrx ile bir wrx sonrada bir sti dener, arkadaslara wrx ve sti i bir daha izah eder kibleyi gosteririm hahaahahaaa:)
ibrahimin arabasının üç aşşa beş yukarı stock wrx le yürümesi lazım
diğer arabalarla denediğim sonuçlara göre kıyaslıyorum
senin arabayı benim crxle denemesi zewkli olurdu. sonucu bende mrk ettim walla
khanında dediği gibi ankaraki çoğu subaruyu yada sahibini tanırız, ama sti geçen wrx olayı abartılmış gibi geldi.
ayrıca aracın güzel yürüyor, maşallah.
ben bizim arkadaşın gc8(Nehar'ın gc8i)'yle denediğimde 1'den bastığımızda dramatik bir fark yemiştim. 2'den basınca bir miktar yakın gittim fark yine açılmıştı sonra(6-7 boya yakın fark vardı). arabada benim bildiğim tdo5, headers, 3" egzoz vs... var. 0.7 barda yürüyordu. şimdi neden yazdım bunu ibonun arabayla benim araba denk sayılır, belki karşılaştırmaya yardımcı olur
270 hp ye kdr gc 8 veya wrx var mı ankarada?
abartılmıs olabılır ya uzatmaya gerk yok.
sız sadece stı gecme konusunamı takıldınız yoksa bu aracın 270hp olmadıgınımı soyluyosunuz.
o kadar tanıdıgınız varsa gercekten hıc dokunulmamıs full stock bır wrx ı olan arkadasınızda vardır.varsa ben denemek ısterım.alıstık nasıl olsa wrx tokatı yemeye:D
270 hp tdo4 turbolu bir wrx veya gc8 in maksimum verecegi guc zaten. bir bakip doneyip standart turbolu wrx veya gc8 kaldimi :) stilarda genelde bir egzoz ile 290-300 civari verir, yazilim headers ivir kivir eklenirsede 320-330 verir. maksimumda 350 cikartir standart turbo ile.
neharin arabasiyla bizden hicbir araba denenmedi onun gidisini bilemiyorum maalesef:)
sti ve wrx avukati gibi oldum ben bu baslikta ama oyle bir misyonum yok, benim demek istedigim sadece konuyu aydinlatmak. diyorum ki senin araban iyi gitmis ama o wrx, sti gececek kadar ve 270 hp gibi yurumuyor;) o kadar basit. tabi ben illa dogru diyorum diye birsey yok belkide yaniliyorumdur.
standart ne gc kaldi, ne de sti kaldi. zaten standart kalmasi da cok mantiksiz, hakkaten uygun, kabul edilebilir paralara direk yuksek gucler aliniyor ikisi icinde. niye standart kalsinlar ki bu kadar imkan ve parca varken:)
kisiden kisiye kullanim cok degistirir genelen soyle olur, ilk aldiginizda ayaginizi gazdan cekmedigi icin kullanici 13-14 lt civarlarinda gezer, sonra biraz arabaya alisir 12-13 litreye iner. 55 litre ile 370-450 arasi gider kullanima gore. bu degerler yarim gazlayarak yarim efendi kullanimdir. bizim arabadaki guc artislari cok ust noktalara kadar normal kullanimdaki yakiti etkilemiyor genelen 12-13 litre kaliyor ama guce gore basinca harcanan yakit moktari artiyor. zaten guc esittir birim yakit ve birim hava oldugu icin ve turbo arabalar herzaman atmosferiklerden cok yaktigi icin ne kadar ekmek o kadar kofte sonucu cikiyor:)
khan, bilgiler için tşk'ler :), STi'ım olsa standart turboyla alabileceği güçlerde kullanırdım da o nedenle sordum :D
abi iste oyle olmuyor:) bu araba oyle bir nalet ki o kadar kolay guc aliniyor ve aldigin o gucu o kadar cok hissettiriyor ki. bu gune kadar 10 larca arabada ilk alanlar hep ayni seyi dediler "bir egzoz,bir saat ve yazilim o kadar yaparim" bende dedimki 2-3 aya kalmaz gorusuruz ve hic 2-3 ayi gecen olmadi. normal bir araba gibi dusunme diger modeller icinde gecerli ama subaru ve evo cok cezbediyor adami bu konuda. bende ilk wrx imi aldigimda prodrive kit,egzoz headers falan vardi iste 265 lik bir arabaydi, hic birsey yapmam bana yeter diyordum simdiki halime bak birde her dakika araba yapiyorum.
İmpreza ve Evo = kendin pişir kendin ye :D :D
bence bu wrx gayet basarılı gıdıyor standart bı stı ıda bence gecer bu benm gorusum khan nıcklı arkadasımızın syledıklerıne saygı duyuyorum ama benm gorusleerımm bunlar
gusel deneme...
ıynn rs le denemedin la sen sallama bu js plaka deil ama oda o iynn rs kadar gidiodur tahminen
peki bnm merak ettiğim 100 boy filanmı geçmesi lzm subarunun bende biliorum subaru güzel araba filan seveni çok
ama diğeride at arabası deilki yani ne kadar fark olcak yada stock sti yok olup gitcekmi cliodan
orda 13-15 boy geçmiş gibi duruo daha ne olcakki
Hayır o arabayı bildiğim için söylüyorum. Standart tdo4 turbo ile sti geçmek çok da mümkün değil.
Yaklaşık 380-400 hp
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/10276-ankaradan_bir_gc8_.html