ılk alanın yakasına yapıs dıyosun yanı:p
adam gıdıp bayıyı bombalamasın sonra daha 100 metre gıtmeden clıo gectı benı dıye:D:D:hahaha:
Printable View
sti geçip geçemeyeceği beni ilgilendirmio ama ztn sevmiorum ikisinide :)
ama bence burdaki olay subaru ii gitmiş ben çok sti da gördüm onlarla gider gibi geldi
size nasıl geçemez gibi geldiyse banada öle geldi
suby'nin 3 ve 4. vitesleri ne sürede bitirdiği sesten anlaşılıyor.
standart krank ve motoruyla da ne kadar devir cevirdigi belli. e az çok suby konusunda bilgi sahibi biri de buna göre aracın gidişini cıkarabilir :cool:
ki burda o şekilde yorum yapan arkadaşlar emin olun suby konusunda "az çok" bilgi sahibi :D
güzel bir deneme olmuş ayrıca, rs güzel gidiyor, aracı hazırlayanların eline sağlık :cool:
valla sonunda bovu cıkarıcam son susturucuyuda takıcam standart bi sti sahibi olucak o olucak haaa :)
önde iki tane , iki tane de arkada yedek kapı var :)
aynen öyle emre orjinal subaru servisinin usta başı'dır kendisi. Araba komple yeni yapılmıştı şanzuman'da dahil buna. Kendi bindiği içinde tek tek kendi topladı. Emsallerine göre çok çok temiz ve iyi yürüyen bi arabadır. (başka wrx'lerle denendi) Denemeden sonra usta kendiside Rs çok iyi yürüyo cidden bu kadar beklemiyodum dedi. Araba geçen hafta satılmıştır alanada hayırlı olsun.
Wrx'i tartışmadan önce Rs'in nası gittiğini bilmek lazım bence ;)
bırakın tartısmayı:D
aksama bır konu daha acıcam ordan devam ederız :D:D:D
bu wrx i gerçekden merak ettim valla, neymiş yaw ortalık karışdı.
stock 96 vf34 var geliim ankaraya deneriz :D
bu konu RS vs WRX den çok WRX vs STI oldu ... en iyisi bu video daki idda edildiği 270 hp WRX le bi STI denesin konu çözülsn :)
denensin tabi ne olcak amaç araçları görmek :)
ya su stock wrx veya sti i bir bulsam bende bir deniycem.;)
cok yazmistim geri sildim:)
niye bulamiyecagimizin sebeplerinden birinin de sahsim oldugumun :) en az 20-25 sti 20 25 de wrx yaptik. hepsini ben kullandim ayarda.;)
tamam ıste o kadar wrx yaptıgına gore 20-25 tane stock wrx varmıstı ankarada.
halen bu ısı yaptıgına gore elbet yukleyecegın baska wrx lerde olacaktır.
yuklemeden once bı haber ver sadece:D
oku oku sabah beri kaL geLdi :D
ben de kompLe eksoz war eksozLU Chipli filitreli rs le denesem de buraya koysam sorun cozulucek mı öyle olursa cıkıorum sımdı :D
bu varmış satıyo ama:(
http://www.sahibinden.com/30_000km_h...XQQdisplayitem
Şu anda rahat şekilde s2000 ve wrx geçebileceğini bizler biliyoruz sende yerinde duramıyon belliki :) Gel beni geçte rahatla biraz :)
izmirde 300 alti wrx veya sti kalmadi hepsini yaptik hahhahaaha bir iki tane GC kaldi onlarin da son demleri hemen yakalayin.
cani isteyen yarin garaja gelsin biraz eglenelim. az laf cok is (nokta)
olay sadece kağıt üzerinde ki hp ile mi bitiyor ?
Peak olarak iki aracında güçleri belli , farkta az ama cont. yürüdüğü güçleri biliyor musun? EGT denen bir şey var ortada. Stock sti ın bastığı daha az basınçla ve çok daha üstün aktarmasıyla güç kaybını minimum a indirip , kısa şanzımanıyla daha kolay hızlanabileceğini hiç hesaba katmıyoruz sanıyorum.
SAdece makinası 265hp ye ulaşmış(aktarma stock) wrx ile full stock sti denemesinde STI ın temiz 1 boy önde yürüyeceğine inanıyorum.