polo iyi ayırmış..iki araca da maşşallah
Printable View
polo iyi ayırmış..iki araca da maşşallah
Sinan abartmayin abi :) bizim aramizda 5 boy yoktu zatn 2 bilemedin 2.5 boydu.
Suan o fark kapandi gibi one gecemiyosun ki :) basalim bu aksam istersen adam gibi tekrer heycan olur :)
şuda bi gerçek egsozla 2 boy hızlanan bi araç var ortada ...
Her aracın modifikasyonlara verdiği tepki başkadır. Tsi'da sadece egzozla 5-6 boy şu andaki gibi sadece hayal.
kanka üsttede yazmışım "stok" araca göre turbo back 5 boy fark eder. Etmez mi ? :)
arkadaşın arac golf için konuşuyorum orta iptal etse katı iptal etse son susturucuyu değiştirse sence 5 boy hadi diyelim 4 boy fark etmez mi :) Down pipe bile yok aracında ki asıl fark oluşturan down pipe temizinden 8-10 bg arası verir. egzozsuz aracın ne kadar kastığıda belli. Poloda dp ve orta iptal var anladığım kadarıyla bu 2 si zaten ciddi avantaj
golfteki cooler bu havada olsada olur olmasada, avantajlı bi modifikasyon yok
kardeşim biz basalım fark etmez ben geçtim demedimki seni :) ardaki fark kapandı dedim. bizim olay farklı niye konu oraya geldi anlamadım.
benim demek istedğim golf egzoz işini halletse GTI ile aradaki farkı baya baya kapatır. Zaten kg avantajı DSG farkı derken dezavantjlı basmışlar.
Beni ilgliendirmez ama daha yakın olsunlar diye tavsiyede bulundum :D daha zevkli olur kafa göz gidince aynı bizim gibi
edit: akşam basalım kanka canım sıkılıyo zaten
Egzoz dan sonra yazılım değiştimi sizin araçta
Egzoz yaptıktan sonra polo ile gerekirse tekrar deneriz. Hatta 1-2 deneme istenildiği gibi 70'de basarız. İkimiz içinde sorun yok zaten. Cat-back ne kadar fark ediyo görürüz. Downpipe olarak, spor kat takacağım için biraz vakit gerekir ona. :)
iki aracada maşşallah golf de güzel yürümüş
masallah tolga abı super gıtmıs gercektende merakedıyorum cok arabanı :)
kazasız belasız kullansın herkes tekrardan masallah :)
Hakan bey;
Baska bir forumda bir muhabbet dönmüş bundan rahatsizlik duydugum icin buraya yaziyorum
Benim onun sizin vs vs kavramlar sizler icin ne ifade edio bilmiorm ama benim icin bi marka fanatikligi,bi grup uyeligi anlamina gelmiyor.
Benim aracim tolganin veya baranin aracidir benim icin problem yok.cok sevdigim dostumdur ikiside.cok isterseniz hemen cekiciye yukliyim arabayi (islerimin yogunlugudan ) gereken ilgiyi alakayi gosterirler.bol bol dener gorursunuz orada.
Selamlar ,
Yazdıklarımın sizinle hiçbir alakası yok bunu baştan belirtiyim , sizin de bu şekilde yazmanıza gerek yoktu .
Sadece Barana bir soru sordum ve cevabında yanlış bir uslupla verdiğini düşünüyorum.
Baranla nerden nasıl tanışdığınızı bilmiyorum sadece bu forumdan mı tanışıyorsunuz yoksa onu da bilemiyorum.
Dediğim gibi ortada bir sorun yok sadece sapla sapanı birbirine karıştırılma duruma var ona açıklık getiriyorum , iki farklı kategoride arabayı karşılaştırıp ahanda bak ne olmuş durumuna getirmek ne kadar doğru.
Birde körü körüne savunmak niye , diğer arkadaş öyle olmadı böyle oldu demesine rağmen farklı şekilde forumlara yazmak niye ... Hani arkadaştık , eminim Baran sizi tanıdığı kadar Muratı da tanıyordur , beni de tanıyordur artık diye ümit ediyorum.
Bu yazdıklarımın sizinle bir alakası yok bunu tekrar belirteyim , siz roccomuz lafından dolayı yazmışsınız eyvallah.
Yani olay sadece "siz" olayı değil , "semii" özelliklerini sizin objectif olduğunuz düşünüyorum bu konularda , tekrar objektif olarak ister diğer forumu ister burdaki konuyu tekrar baştan sona okuyun ne demek istediğimi inşallah anlatabilmiş olacağım.
Özgün bana o zaman intercooler takılmadan benim arabamın neden 2 basmadan sonra kendini korumaya aldığını açıklar mısın lütfen ? Ben drag arabası mu rol arabası mı için tasarlandı ?
Niye benim arabamda missfire olmasına rağmen loglarda göremiyorum , neden missfire regonation disable edilmiş durumda bunu açıklar mısın ?
Buyur gel benim aracim stock misfire manyagi oluyor bobinden dolayi benimkide vermiyor ozaman vw benim arabamda k3ndi kapatmis hakan oylemi ??
Senin araban gti mi ? Ben gti da araban bunu bunumu yap d3dim gti in coolri daha buyuk napayim beni sucummu ?? Intrcooolerin ne ise yaradigini biliyormusunuz ? Gercekten cooler ne ise yariyor ??? Coolertakinca araba neden sismiyor ? Coolersiz araba sismesini nasil engelleriz dusundunuzmu ?
Ayrica ben hayatimda missfire i kapatmadim1 tane sti haric
Selam Özgün ,
Ben normal olarak iki tane soru sordum ;
Ayrıca arabam DSG forge DV olmadan arabamın gittiğini sanarak 6 ay boyunca arabam gidiyor edasıyla roll yaptım , lasitk söktüm , jant aldım , egzoz yaptım vs vs ama ne hikmetse 6 ay sonra DSG araçlarda forge DV olmadan birşey olmadığı bilgisini öğrendim.
1 - Benim arabam cooler olmadan neden şişer , sorunum çok basit bir müşteri olarak düşün beni , yazılım yapıldı ve benim arabamla roll yapıyorsun ben de yazılım var ve karşı arabada stock 160 lık , 25 derecede 3 tane roll deniyoruz 2 denemede ben geçiyorum 3. denemede adam beni geçiyor !? (Intercooler olmadan)
Yağ sıcaklığım 120 derece oluyor ve araba gitmiyor.
2 - Ben sana missfire olmuyorsun demedim , ben missfire oluyorum ve stock araba bile missfire olduğunu ben de biliyorum ve görüyorum.
Yazılım varken missfire recognation disable , arabayı servise götürmek için orjinal yazılım atılıyor ve missfire regonation enable bunu nasıl açıklarsın dedim sadece ve stockken çatır çatır missfireları görüyorum.
Not : Intercooler farkını ve ne işe yaradığını haddim olmayarak benden iyi anlayan yoktur herhalde , kendi sorunuma kendim çözüm bulan birisi olarak.
Görüşmek üzere...
buyur gel istabula bileti alalım kendin gör varmı yokmu kapatılan teksey Cat bende sana diyorumki kapatmadığım halde görmüyorum ne zaman baktın peki buna ? :)
intercooler takmanı ben sölemiştim sana kendinmi buldun çözümü süpermiş intercooler olmayan arabada bende diyorum yazılımım stock buyur gel gör kapalı bne ne yapayım diyorum sana ? senden orjinali Softhard ware e göre olan seyi yüklüyoruz güncelivarsa güncelini atıyoruz aklımdada değil program sw hw ilk okunan suan atılanda muhtemelen eski versiyondur orj çevirirken yenisini yüklemişizdir madem kötü yapıyoruz hakan bukadar araba da sorun yokken sendekinde ne var acaba söylermisin bana ?
açıkla bana peki dicem tolga işte en basiti yada enÇOK deneyeniniz ite köpeğe sıkan antalya serdar ? bunlarda sorun yokken sende olması acba neden ? tamam olabilir ama missfire i kapatmadığıma eminim coolerın tek seyi ısınan havanın soğuması 3 kere basıp 30 saniye beklersensoğur zaten araaba arkadaşım basit bir çözüm değilmi :)
görüşürüs sıkıntı yok alnım açık bennim