Abi ooo nerelere gitmişsin sen yine.
Diyorum ya sana arabamda problem vardı Gürsel bilir , servise götürürken orjinale döndük hatta stock takılıyor diye yazıyordum heryerde , o zamanda bakmıştım şimdi yine iptal ettik yazılımı yine bakıyorum istersen vcds ekranı göndereyim , serviste orjinal yazılım ile bu özelliğin kapatılabileceğini düşünmüyorum ısrarla.
Intercooler olayını ne zaman söyledin bana yahu bak bunda ısrarcı olmayacağım belki söylemişsindir o konuda yalancı durumuna düşmek istemem ama ben bunu Gürsellede paylaşttım kendisine soylediğim zaman sende intercooler mu var demişti :) Bu arada benim hatırladığım Golf6 forumundan ilhan abi , Gökhan ve Murat abi vardı onlar tavsiye etmişlerdi intercooleru deneyen ve gören kişiler olarak .
Size ve sana kötü yapıyorsunuz demek haddim değil , ben meraklı bir adamım ve bu işi kendim araştırıp öğrenmeye çalışıyorum merak etmeyin kimsenin ekmeğiyle yada emeğine saygısızlık yapmam ama bazı şeyler yanlış bilgilendirme yapılıyor.
Bu arada GTI larla bizim arabaları karşılaştırman ne kadar doğru onu da bilemiyorum.
GTI 7000 küsür çeviriyor , aynı viteslerde gittiğimiz hızlar aynı ama demekki şanzuman oranları farklı , artı olarak K03S turbo var bildiğim kadarıyla K03S nerdeyse K04 de en yakın turbo benim bildiğim.
Coolerin iatı düşürdüğü daha fazla soğuk hava girdiği ve arabayı hzılı bir şekilde soğuttunu bende biliyorum bunu soylemene gerek yok.
Ben de ecufast vardı ama şu anda yok , arabam belki gittiği kadar gidiyor olabilir sadece ben benim arabam kötü gidiyor diye iptal ettirmedim ecufasti.
O yüzden bu yazdıklarımı kötüleme yada karalama olarak algılayıp savunmaya geçmene gerek yok bunu soylemeye çalışıyorum.
Bir de ben şunu hala kabullenmiyorum , 2 sık 3 cüde bekle bu ne la , şehirler arası yolda arabam ısınıyor diye basmayacak mıyım , gel şimdi abartma olmasın arka arkaya 10 defa sıkıyorum 105 derece nasıl .