herzaman heryerde denerim senle sıkıntı yok evet borcum var borcum borcdur ilk rollde denıycem senle kankatugca laa araba bittimi bitdiyse gel bii saplıyım
açılış olsun
Senden ala kısacı yok orhanımsaat 11.30da denemişin kısa yoldan evine uzamışn
Şaka takılıyorum alınma sakın
bekledim seni valla borcun var bana
![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Ben anlamıyorum bu olayı yunusa tutulup benim arabama prim yaptırıyorsunuzordaki olay geyet normal bi şekilde frene basma olayı nerelere gelmiş demek ki abilerimiz olmasa bize sıkıntı olacakmıs o aksam garip biz zevkine deneme yapıyoduk sanıyodum ben ordaydım trafik fazlaydı ve arkamızdaki aracın farları yanmıyordu zaten fark ettimizde 4lüyü yaktık ve suda var 200 + hızla ben viraja girmezdim ve benim gibi yunusta girmedi benim kimseyi geçme derdim yoktur bunu benle birebir konuşmuş insanlar çok iyi bilir roll falan umrunda değil benim ben kimseye roll yapalım demedim herke benim aracımda denemek istediğini söyledi sen benim gayet düzgün ve mantıklı bişey söylememe tersleyerek alay ederek cevap vermene üZüldüm ben gayet iyi anladım abi burda ki olayı
hepinize saygılar ama burdan söylüyorum isteyenlerle değil benim istediğim arkadaşlarla roll yapıcam tabii ki onlar da isterlerse
Keyifli forumlar...
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
orhan nbr nan![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)