benim içimi dökecek birşeyim yok, siz abarttınız neyse konuyu kirletmiyorum daha fazla.
orhan nbr nan![]()
kapinin onunde iyi catlattim
ne olmus la burda giderler plakalar havalarda ucusuyor neyin kafasini yasiyorsunuz mekanik bu iyi olan kazanir teneke parcasi icin birbirinizi kirmayin gecmekte gecilmekte hep geceriz diye bi kaide yok isin girgirindayiz cunki biz sendikaliyiz ayik olun![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Benim listemde sen varsın obeyyy Bilendim sana![]()
benide yaz listeye EH GTİ
sen bile bilmeyeceksin AJ'de ne oldğunu
yaptığın yanlış abi.. deneyeceksin o kadar yoksa RJH yakarım![]()
![]()
Benide sev Topraaamm..![]()
Enişte be karı varmı![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
sendikayi 10 gunlugune orhan guneye birakiyorum vekilimdir![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Orhan her akşam rolling mi yapıyor yoksa alıştırma turlarımı atıyorsun? dün akşam kavacık yolunda PR VTI ı görmüş...buda demek oluyor ki... gizli spec mi yapıyon doğru söyle yoksa senden korkulur![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
evet beyler aidatları vericeğim hesap numaralarına yatırın
dün akşam canım pilav cekdi kavacıga gittim hemde biraaz hayvanı hava aldırım dedimpr gördüm kavacıkdalardı . gizli spec yok bende var diyen gelir kullanırr bu arada sen onu bunu boşver benden nasıl kacıcaksın sen onu düşünü hafta sonu bişey kalmadı takdım goproyu
DRİLL
Dr.Ecu
dün akşam canım pilav cekdi kavacıga gittim hemde biraaz hayvanı hava aldırım dedimpr gördüm kavacıkdalardı . gizli spec yok bende var diyen gelir kullanırr bu arada sen onu bunu boşver benden nasıl kacıcaksın sen onu düşünü hafta sonu bişey kalmadı takdım goproyu
[/QUOTE]
Bizde kaçma yok sendikanın başkanıbükemediğimiz eli öperiz...seni geçemezsem helal olsun orhanım derim
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Seni ayrı severim bilirsin metinim yerin farklıdır![]()
Bizde kaçma yok sendikanın başkanıbükemediğimiz eli öperiz...seni geçemezsem helal olsun orhanım derim
[/QUOTE]
DRİLL
Dr.Ecu
vallaha rollere don giymiyip kendini hafifleten arkadaşlar var
sağol başkanım bende seni severimama baştan söylüyeyim transparan elbise veya araya kaçan slip don giymek yasak, giyen olursa gizli spec yapmış olur
[/QUOTE]
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)