Görkem gerçekten kincisin belli...yunusun dediği gibi mesut ile konuştular anlaştılar aralarında sıkıntı kalmadı...ALLAH'a şükür kaza belada olmadı...yunusta spor arabada yok uzun süre görmezsin zaten piyasalarda ortamı germeyin bence...savaşmayın sevişinrolling sendikası...
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Mesut öle demio ama kadir abi işin başka yönleride var herşey burdan okuduğun gibi değil maalesef. Boşverin siz, o zamanda abileri yardımcı oldu baki yine abileri araya giriyo, kıymet bilsin yunusta birazneyse yunus benle denk gelecek bi akşam o zaman tartışmasız kaliteli bi ortamda sohbet ederim kendisiyle eğer, konuşmak isterse benimle
kusura bakmasın bu akşamki nazik davetini kabul edemedim kendisine zarar vermek istemediğim için
![]()
sen niye bana karşı atarlandınkı ben ne dedim şimdi sana ? kısa aldınız beyınde var bende dıyorum kısa veya baska bısey varsa denemem cunku denememe gerek yok zaten yürüdüm sizle aynı gidiyoruz eklemeleri yaparsan gecersın zaten ee denemenin amacıda kalmıyor . sanki ben sana gizli spec yaptın dıyorum başkalarıyla karıştırma kaan seviyorum seni bilirsin![]()
DRİLL
Dr.Ecu
evet olayın başka yönleride var, arabada silah varmış çekip beni vuracaklarmış o gece.
silah ağza alınmaz, o kendi konuşur.
isterseniz konuşturursunuz
erkeklik bu değil, isterseniz konuşuruz sıkıntı değil, artistlik yapmıyorum ukalalıkta yapmıyorum.
HÂLA DAHA adam gibi yazıyorum.
Anlayana..
Arkadaslar iki araba denedi
Ve videosuda var yorumlarinizi bina gore yapin lutfen
Konu hic oldu ileriye donukte yazdiklariniz silinmiyor
Atismalarinizi lutfen kendi aranizda yapin gercekten
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)