Lau lav atmış resmen, denemeler sonucu Gks mi aldı ? pek fark yokmuş gibi geldi gerçi.
bu arada bonus yedi bitirdi beni gece gece
Allah kaza bela vermesin
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
beyler allah kaza bela vermesin denemeye cikan butun araclara maasallah lau nun alevi burger king te bile yok)eksik olmayin cagirdiniz benide gelmeyi cok istedim ancak gecerli sebeplerim vardi affedin anadolu yakasinda oldugu bigece aranizda olmaktan onur duyarim onumuz yaz daha cok egleniriz hayrlisiyla
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
arkadaşlar güzel yorumlarınızdan dolayı herkeze teşekkürler gks ile aramızda geçme geçilme olmamıştır çok zevkli deneme olmuştur 240 km ye kadar baş başa gidildi iki araçtada çıkış olmadı aracımın hp sini soranlar için yazıyorum aracım (şu anlık) 270 hp civarıdırkısmetse yakın zamanda turbo değişimi olacak kısmetse daha çok videomuz olacak o gece yanımızda olan bütün araç sahiplerine dostluklarından dolayı teşekkürler.
2 aracada masallah araclarin setup lari hakkinda birde bilgi verseniz basta iyi olurdulau 270 HP ise GKS oldukca hizliymis masallah
masallah guzel denemeler olmus bonus super olmus![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
İki araca da maşallah, GKS iyi yürümüş.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Guzel yorum yapan ve kotu yorumuda yazmadan once kafasında bır kere daha dusunup yazan herkese cok tesekkurler. 240-250 km lere kadar kafa burun yuruduk vıdeoda zaten gayet net herseyı anlatıyor. LAU cupranın da maşşallahı var ama Bu geceden sonra osman kardesimizede bi fn2 aldırıcaz inşallahGece gayet guzel gayet eglenceliydi gelen herkese teşekkurler.
VAlla deneyen araçlara maşallah ama son video çok sakat olmuş..ALLAH korusun yani..
Biranda ortalama herkes 160~190 dan düşmüş gibi geldi.Sakat işler valla ne diyim..
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)