Siyah olani bilmem ama bence bosuna stres yapmayin, trafik poliside degilseniz pek onemsememeye bakin, son zamanlarda fazla nem kapmissiniz bu tur olaylardan sanirim.
Siyah olani bilmem ama bence bosuna stres yapmayin, trafik poliside degilseniz pek onemsememeye bakin, son zamanlarda fazla nem kapmissiniz bu tur olaylardan sanirim.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Beyaz Golf yağ gibi kaymış valla...![]()
Bence de abartı bir durum yok..
Her akşam m.trafiğindeyim. Birgün makas atmayan birini göreyim arabayı satarım.özellikle ctesı gunlerı şirinevlerden m köye kadar baya atraksiyonlar görüyoruz. Alıştık.
enough ?
Demekki arkadaki kamerayıda devreye sokmak lazım ki, her fırsatta iğne deliğinden geçmek için çabalayan, milleti sıkıştıran Golf'lerin arkamda neler yaptığını da çekmem lazımdı, belki o zaman niye nem kaptığımı anlardınız.
Dönülmezden dönenlerin videolarında da aslında birşey yok, sinyal verip dönülmezden nizami şekilde döndüler. Bir daha aynı yerde bu sefer sağda park halinde daha fazla araç olduğunda ve trafiğin en civcivli olduğunda çekerim o zaman sırf kendi işi görülsün diye dönülmezden dönüp, milleti 3 ışık boyunca haksızca arkasında tutanlar için neler düşündüğümü anlarsınız.
videoyu izlerken açıkcası şaşırmadım desem yalan olur büyük bir şehirde yaşıyoruz araç sayısı trafikte o kadar fazla ki insanlar her gün trafik çilesini çekiyorlar kimiside bu işi renklendirmek istiyor sıkıntıdn böyle ufak atraksiyonlara kalkışıyor her gün gördüğüm türden olaylar
tabikide doğru birşey yapmıyorlar ama sorun o değilki sorun bu ilk değil sonda olmayacak
şöyle bir düşünürsek sol şeriti sürekli meşgul etmeninde bir yanlış oldugunu bilmekteyizdir sol şerit sadece öndeki aracı geçmek için kullanılır
benden bu kadar![]()
33 yaşındayım, bugüne kadar sadece 1 kere cezam oldu (park cezası) onuda Bostancı oto sanayi girişinde Soyap ticaretin önünde yemiştim, ki rahat üstünden 13 yıl geçmiştir.
Otobanda sol şeritten sağ şeride geçerkende bugüne kadar daha frene basarak geçmedim, soldan sağa geçerken çivi çakar gibide geçmedim, çok şükür egolarımda tavanda değil, arkadan adam gibi yol siteyene de yol da verdim, ha şöyleleride var, sol şeritte giderken sağ şeride geçmeden önce sağlam fren yapanlarda var.
herkes insan gibi yol verse , solu sizin gibi kapatmayıp hızına göre şeritlerde gitse böyle atraksiyonlara kimse kalkışmaz![]()
ne zaman ekonomik gitmek istesem öyle insanlar üstüme kırıyor ki bunlar yanında önemsiz kalır
trafikte o tehlikeli bu hızlı denilirse işin içinde hiç çıkılmaz insan sinir hastası olur
hem yaşınız olsun hem de ailevi durumdan ötürü düşünmemek lazım
Allah analı babalı büyütsün
Arkanda ne olup bitti bilemiyorum birşey göremiyorum. Ama bir alt mesajımda yazdığın hardcore olayı senin kadrajında göremedim. Göremediğimiz kısımda ise olay birşey diyemem. Ayrıca dediğim gibi sende Golf'e geçmesi için yol vermemişsin. Adamın yaptığı yüzde bilmilyon yanlış bile olsa belki senin yol vermemen sebebiyle yanındaki yada arka çaprazında arabaya çarpabilirdi. Sende görmüşün ve tehlikeyi arttırmışsın. Beyaz aracı kadrajına almak için sol şeritte öndekine oldukça yakın gidiyorsun.
Yazdıklarım ile seni suçlayıp diğer araçları masum göstermiyorum. Aksine senin yaptığın kural kitabına bakarsan önündeki ile aranda 2 sn takip mesafesi bırakmadığın için yanlış gözüksede benim gözümde bir sorun yok. Ama benim anlatmak istediğim noktayı anladınız sanırım.
Ayrıca kamera kaydınız bence çok iyi ve mantıklı. Sürekli kayıt altına almaya devam edin. Olası bir adli durumda işinize yarar. Ama affınıza sığınarak yazıyorum çünkü daha uygun bir tabir bulamadım. Havadan nem kapıp tuuu kaka diye yazarsanız ömür törpüsü olur bu iş size erken yaşlanırsınız.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)