User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
134 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Trafikte dengesiz hareketler, kural tanımayanlar

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah olani bilmem ama bence bosuna stres yapmayin, trafik poliside degilseniz pek onemsememeye bakin, son zamanlarda fazla nem kapmissiniz bu tur olaylardan sanirim.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz Golf yağ gibi kaymış valla...
    Bence de abartı bir durum yok..

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hardcore bi şey yok zaten cok kapalı bi trafikte yok Mecidiyeköy Merter hattına gel bi aksam bak neler çekersin Fahri trafik müfettişi yada polisi mı oldun abi hayırlısı olsun bizi çekme ama gözünü sewiyim saka bi yana kameralar arac ici cok ise yarıyo iyi fikir
    Her an herşeyi yapabilecek potansiyelde insanlar var, olası bir kazada bak senin yüzünden oldu demek için kameraya çekiyorum.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fox haber terk.
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her an herşeyi yapabilecek potansiyelde insanlar var, olası bir kazada bak senin yüzünden oldu demek için kameraya çekiyorum.
    Nacizane sadece meraktan soruyorum hiç kural ihlal etmediniz mi bugüne kadar otoyol hız limitleri dahilinde soldan sağa yavaşlayarak geçmek gerekir sanırım ayrıca buda bir kural ihlalimidir.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan , senin anlık yorumlarını da duyabilseydik süper olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her akşam m.trafiğindeyim. Birgün makas atmayan birini göreyim arabayı satarım. özellikle ctesı gunlerı şirinevlerden m köye kadar baya atraksiyonlar görüyoruz. Alıştık.
    enough ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Demekki arkadaki kamerayıda devreye sokmak lazım ki, her fırsatta iğne deliğinden geçmek için çabalayan, milleti sıkıştıran Golf'lerin arkamda neler yaptığını da çekmem lazımdı, belki o zaman niye nem kaptığımı anlardınız.

Dönülmezden dönenlerin videolarında da aslında birşey yok, sinyal verip dönülmezden nizami şekilde döndüler. Bir daha aynı yerde bu sefer sağda park halinde daha fazla araç olduğunda ve trafiğin en civcivli olduğunda çekerim o zaman sırf kendi işi görülsün diye dönülmezden dönüp, milleti 3 ışık boyunca haksızca arkasında tutanlar için neler düşündüğümü anlarsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan , senin anlık yorumlarını da duyabilseydik süper olurdu
    Uğur'cum ben sinirleri hamile eşim yüzünden aldırdım O otomobildeyken anlık tepkileri vermekte çekiniyorum ama araçta tek başıma olduğumda küfürlü, bipli bir video çeker onu paylaşırım.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nosturkye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nacizane sadece meraktan soruyorum hiç kural ihlal etmediniz mi bugüne kadar otoyol hız limitleri dahilinde soldan sağa yavaşlayarak geçmek gerekir sanırım ayrıca buda bir kural ihlalimidir.
    videoyu çeken abi zaten kural ihlali yapıyor Golfleri tasvip etmiyorum kesinlikle

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uğur'cum ben sinirleri hamile eşim yüzünden aldırdım O otomobildeyken anlık tepkileri vermekte çekiniyorum ama araçta tek başıma olduğumda küfürlü, bipli bir video çeker onu paylaşırım.
    bekliyoruz

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoyu izlerken açıkcası şaşırmadım desem yalan olur büyük bir şehirde yaşıyoruz araç sayısı trafikte o kadar fazla ki insanlar her gün trafik çilesini çekiyorlar kimiside bu işi renklendirmek istiyor sıkıntıdn böyle ufak atraksiyonlara kalkışıyor her gün gördüğüm türden olaylar

tabikide doğru birşey yapmıyorlar ama sorun o değilki sorun bu ilk değil sonda olmayacak

şöyle bir düşünürsek sol şeriti sürekli meşgul etmeninde bir yanlış oldugunu bilmekteyizdir sol şerit sadece öndeki aracı geçmek için kullanılır

benden bu kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı nosturkye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    33 yaşındayım, bugüne kadar sadece 1 kere cezam oldu (park cezası) onuda Bostancı oto sanayi girişinde Soyap ticaretin önünde yemiştim, ki rahat üstünden 13 yıl geçmiştir.

Otobanda sol şeritten sağ şeride geçerkende bugüne kadar daha frene basarak geçmedim, soldan sağa geçerken çivi çakar gibide geçmedim, çok şükür egolarımda tavanda değil, arkadan adam gibi yol siteyene de yol da verdim, ha şöyleleride var, sol şeritte giderken sağ şeride geçmeden önce sağlam fren yapanlarda var.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde 1 kere cezam oldu oda kameraya yakalanmışım arkadaşımın arabasıyla.. yoksa kendi arabamla yakalayabilen olmadı
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

ErenDurmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes insan gibi yol verse , solu sizin gibi kapatmayıp hızına göre şeritlerde gitse böyle atraksiyonlara kimse kalkışmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne zaman ekonomik gitmek istesem öyle insanlar üstüme kırıyor ki bunlar yanında önemsiz kalır

trafikte o tehlikeli bu hızlı denilirse işin içinde hiç çıkılmaz insan sinir hastası olur

hem yaşınız olsun hem de ailevi durumdan ötürü düşünmemek lazım

Allah analı babalı büyütsün

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nesi abartı oldu?
    Arkanda ne olup bitti bilemiyorum birşey göremiyorum. Ama bir alt mesajımda yazdığın hardcore olayı senin kadrajında göremedim. Göremediğimiz kısımda ise olay birşey diyemem. Ayrıca dediğim gibi sende Golf'e geçmesi için yol vermemişsin. Adamın yaptığı yüzde bilmilyon yanlış bile olsa belki senin yol vermemen sebebiyle yanındaki yada arka çaprazında arabaya çarpabilirdi. Sende görmüşün ve tehlikeyi arttırmışsın. Beyaz aracı kadrajına almak için sol şeritte öndekine oldukça yakın gidiyorsun.

Yazdıklarım ile seni suçlayıp diğer araçları masum göstermiyorum. Aksine senin yaptığın kural kitabına bakarsan önündeki ile aranda 2 sn takip mesafesi bırakmadığın için yanlış gözüksede benim gözümde bir sorun yok. Ama benim anlatmak istediğim noktayı anladınız sanırım.

Ayrıca kamera kaydınız bence çok iyi ve mantıklı. Sürekli kayıt altına almaya devam edin. Olası bir adli durumda işinize yarar. Ama affınıza sığınarak yazıyorum çünkü daha uygun bir tabir bulamadım. Havadan nem kapıp tuuu kaka diye yazarsanız ömür törpüsü olur bu iş size erken yaşlanırsınız.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Pro_Ceed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes insan gibi yol verse , solu sizin gibi kapatmayıp hızına göre şeritlerde gitse böyle atraksiyonlara kimse kalkışmaz
    Ha kabahatli ben mi oldum? Sen sağ koltuktaydında benim mi haberim yoktu. Yol isteyen oldu da ben mi vermedim, ben 110-120 arası giderken adamların herkesin sağından yardırıp makaslarla gitmesi normal benim yasal hız sınırında seyretmem mi anormal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkanda ne olup bitti bilemiyorum birşey göremiyorum. Ama bir alt mesajımda yazdığın hardcore olayı senin kadrajında göremedim. Göremediğimiz kısımda ise olay birşey diyemem. Ayrıca dediğim gibi sende Golf'e geçmesi için yol vermemişsin. Adamın yaptığı yüzde bilmilyon yanlış bile olsa belki senin yol vermemen sebebiyle yanındaki yada arka çaprazında arabaya çarpabilirdi. Sende görmüşün ve tehlikeyi arttırmışsın. Beyaz aracı kadrajına almak için sol şeritte öndekine oldukça yakın gidiyorsun.

Yazdıklarım ile seni suçlayıp diğer araçları masum göstermiyorum. Aksine senin yaptığın kural kitabına bakarsan önündeki ile aranda 2 sn takip mesafesi bırakmadığın için yanlış gözüksede benim gözümde bir sorun yok. Ama benim anlatmak istediğim noktayı anladınız sanırım.

Siyah Golf'ü kullananın geçmek istediği delikten geçebilmesi imkansız olduğundan bende frene basıp yol vermedim o deliği kapadım. Herifin geçmek istemesine izin verseydim şu an bu mesajı yazamıyordum, kolumda serum hastanedeydim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)