User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
134 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Trafikte dengesiz hareketler, kural tanımayanlar

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence abartmışsınız. hatta sizde önünüzdeki arabayı çok sıkıştırıyorsunuz ve kendisi rahatsız olduğu için sağ şeritten geçip gitmeniz için iyice sola yanaşıyor. Gereksiz bir paylaşım olmuş
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madde 46 - Karayollarında trafik sağdan akar. Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücüler:
    a) Araçlarını, gidiş yönüne göre yolun sağından, çok şeritli yollarda ise yol ve trafik durumuna göre hızının gerektirdiği şeritten sürmek,
    b) Şerit değiştirmeden önce gireceği şeritte sürülen araçların emniyetle geçişini beklemek,
    c) Trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirmemek,
    d) Gidişe ayrılan en soldaki şeridi sürekli olarak işgal etmemek,
    e) İki yönlü trafiğin kullanıldığı dört veya daha fazla şeritli yollarda aksine bir işaret bulunmadıkça, motosiklet, otomobil, kamyonet ve otobüs dışındaki araçları kullananlar, geçme ve dönme dışında en sağ şeridi izlemek, Zorundadırlar. Karayollarının belirli kesimlerinde, bu yollardan faydalanma zorunda olan hayvan sürücüleri, hayvanlarını veya hayvan sürülerini gidiş yönünde yolun en sağından ve en az genişlik işgal ederek ve imkan olduğunda taşıt yolu dışından götürmek zorundadırlar.

(Değişik fıkra: 21/05/1997 - 4262/4 md.) Bu madde hükümlerine uymayan sürücüler, 3 600 000 lira para cezası ile cezalandırılırlar.

(2013 yılı cezası 166TL)

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah be Hakan abi bir video koydun millete dert anlatmaya çalışıyorsun valla ben yoruldum he
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MOzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madde 46 - Karayollarında trafik sağdan akar. Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücüler:
    a) Araçlarını, gidiş yönüne göre yolun sağından, çok şeritli yollarda ise yol ve trafik durumuna göre hızının gerektirdiği şeritten sürmek,
    b) Şerit değiştirmeden önce gireceği şeritte sürülen araçların emniyetle geçişini beklemek,
    c) Trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirmemek,
    d) Gidişe ayrılan en soldaki şeridi sürekli olarak işgal etmemek,
    e) İki yönlü trafiğin kullanıldığı dört veya daha fazla şeritli yollarda aksine bir işaret bulunmadıkça, motosiklet, otomobil, kamyonet ve otobüs dışındaki araçları kullananlar, geçme ve dönme dışında en sağ şeridi izlemek, Zorundadırlar. Karayollarının belirli kesimlerinde, bu yollardan faydalanma zorunda olan hayvan sürücüleri, hayvanlarını veya hayvan sürülerini gidiş yönünde yolun en sağından ve en az genişlik işgal ederek ve imkan olduğunda taşıt yolu dışından götürmek zorundadırlar.

(Değişik fıkra: 21/05/1997 - 4262/4 md.) Bu madde hükümlerine uymayan sürücüler, 3 600 000 lira para cezası ile cezalandırılırlar.

(2013 yılı cezası 166TL)

Israrlısın yani,

İyi o zaman bende kendime göre yorumlayayım, benim durumumda a şıkkı geçerlidir.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tr de sol şerit ne zamandır sollama için kullanılıyor bırakın su sollama şeridi muhabbetini. Sol şerit sol şerittir, memlekette 10 şeritlik yollara sahibizde..tek şeritte 2 araç ilerliyor istanbulda haberiniz varmı..
    Video ya gelince bana göre gereksiz bi paylaşım..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddimisin, sollama yaptıktan sonra ben hep solda kalırız diye aklımda kalmış, şehirlerarası yollarda niye karşı şerittekilerin arıza şeridinden, sellektör yaparak ve korna çalarak gittiklerini şimdi anlayabiliyorum.

Birader, sende videoya bir daha bak bakalım, sürekli mi soldayım hangi şeritteyim, orta şerittekiler ne alemde.

Bir takıldınız sol şeride, anasını satıyım sanki 30dk'lık video çektimde bunun 29 dk'sı sol şeritte geçti. Ehliyeti alalı dün olmuş, kalkıp mevzuatı anlatmayın bana. Nickinin altındaki yazan araçlada sen herhalde hep sağ şeritten gidiyorsun ki, takıldın sol şerit sol şerit, sürekli gidilmez oradan bıdı bıdı, altındakiyle solda temizlik yaptığın bir anın videosu inşallah burada denk gelmezde, tükürdüğünü yalama durumuna gelmezsin.

Ayrıca merak etme bu millet ancak sandık başında soldan gitmemeyi becerebiliyor.
    Öncelikle nickimin altında yazan araç ile trafiğe çok nadir çıkıyorum. Çıktığım zamanda trafik saati olmamasına dikkat ediyorum. Trafik olsun yada olmasın zaten aracımın yol tutuşu olmadığından aheste aheste EN SAĞ şeritten gidiyorum. İstanbul e-5 yolları ***** sağ şeritler kamyonlar yüzünden bozuk. Bu gibi durumlarda orta şeritten gidiyorum, orta şerittede beni yavaşlatan bir araç varsa sol şeride çıkıp en fazla 10sn sonra tekrar orta şeride dönüyorum.

Yukarıda söylediğim sebeplerden ötürü öyle bir video görmenizinde imkanı yok. Aydınlatabilmişimdir umarım.

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha inanmiyorum Allah korumus caniniza kastetmis resmen verilmis sadakaniz varmis.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aman allahım gözlerime inanamıyorum bu makasları atan terzi kör oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Israrlısın yani,

İyi o zaman bende kendime göre yorumlayayım, benim durumumda a şıkkı geçerlidir.

Madde, bir test sorusu değil yasal bir kanun olduğundan "ben a şıkkını seçiyorum" diyemiyorsunuz malesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Madde, bir test sorusu değil yasal bir kanun olduğundan "ben a şıkkını seçiyorum" diyemiyorsunuz malesef.
    Seçmedim zaten, geçerlidir dedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Öncelikle nickimin altında yazan araç ile trafiğe çok nadir çıkıyorum. Çıktığım zamanda trafik saati olmamasına dikkat ediyorum. Trafik olsun yada olmasın zaten aracımın yol tutuşu olmadığından aheste aheste EN SAĞ şeritten gidiyorum. İstanbul e-5 yolları ***** sağ şeritler kamyonlar yüzünden bozuk. Bu gibi durumlarda orta şeritten gidiyorum, orta şerittede beni yavaşlatan bir araç varsa sol şeride çıkıp en fazla 10sn sonra tekrar orta şeride dönüyorum.

Yukarıda söylediğim sebeplerden ötürü öyle bir video görmenizinde imkanı yok. Aydınlatabilmişimdir umarım.

Yol tutuşu yoksa, ne işin var yolda .

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golfleri savunan var cok ilginc

Birinize bu sekilde zarar gelse dunyayi yikarsiniz burda adamlarin avukati oluyorsunuz.

Cok hardcore hareketler yokmus ? Olmasa ne olur zaten riskli gidiyor bi anlik hata ile toz bulutuna doner heryer ..
    Livestrong

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video nun amacını anlamadım , dediklerinize göre aynı dengesiz ve tehlikeli hareketlerde sizde bulunmussunuz elemanı takip ederek , valla bence gerek yok böyle seylere , işsiz işi şeyler
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video nun amacını anlamadım , dediklerinize göre aynı dengesiz ve tehlikeli hareketlerde sizde bulunmussunuz elemanı takip ederek , valla bence gerek yok böyle seylere , işsiz işi şeyler
    Nesi aynı, makas mı attım? Milletin üstüne mi kırdım ? Plakasını görmek için yaklaştım sonrada cehennem oldular gittiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol tutuşu yoksa, ne işin var yolda .
    Her aracın yol tutuşu aynı olacak diye bir şey yok. Sizde önden çekişli araç vardır yol tutuyordur, bende yol tutmayan arabaları seviyorum. Ruhsatım var, muaynem var, kimse için tehlike arzetmiyorum. Yol tutuşu yok diye salondamı tutayım arabamı?

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nesi aynı, makas mı attım? Milletin üstüne mi kırdım ? Plakasını görmek için yaklaştım sonrada cehennem oldular gittiler.
    yahu abicim haklısın ama bence hiç senin bu denli sıkıntıya girmene gerek yok , Allah ından bulsunlar de sadece , bu tarz hareketlerle hiçbirini engelleyemezsinki ,
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Her aracın yol tutuşu aynı olacak diye bir şey yok. Sizde önden çekişli araç vardır yol tutuyordur, bende yol tutmayan arabaları seviyorum. Ruhsatım var, muaynem var, kimse için tehlike arzetmiyorum. Yol tutuşu yok diye salondamı tutayım arabamı?
    Benim anlamadığım, yol tutuşu yoktan kastın;
    - araç çok güçlü ve arkadan itiş ve bende dizginliyemiyorum mu?
    - lastikler kabak, ama benim lastiğe verecek para mı yok?
    - aracın hakikaten tutunamıyor mu?
    ...vs vs vs

Nedir?
    Yol tutuşu yok diyorsun, ama tehlike arz etmiyorum diyorsun, nedir bu çelişki?

Yol tutmayan otomobille trafikte işin nedir?

İster salonda tut, ister koynuna al o kısım beni ilgilendirmez, orası senin otomobille olan ilişkindir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım, yol tutuşu yoktan kastın;
    - araç çok güçlü ve arkadan itiş ve bende dizginliyemiyorum mu?
    - lastikler kabak, ama benim lastiğe verecek para mı yok?
    - aracın hakikaten tutunamıyor mu?
    ...vs vs vs

Nedir?
    Yol tutuşu yok diyorsun, ama tehlike arz etmiyorum diyorsun, nedir bu çelişki?

Yol tutmayan otomobille trafikte işin nedir?

İster salonda tut, ister koynuna al o kısım beni ilgilendirmez, orası senin otomobille olan ilişkindir.
    Ben yol tutuşu yok diye aheste aheste gittiğimi söyledim. Her yol tutuşu mükemmel olmayan araç size göre tehlikelimi? Size göre arkadan itişli, gaza basınca arkayı kaydıran araçlar trafikten çekilmeli mi tehlike arz ediyor diye? Onuda geçtim, eğer aracımın yol tutuşu olsaydı Allah ne verdiyse gazlayıp sol şeritte milleti sıkıştırsam haklımı olacaktım? Çelişki bende değil, aslık çelişki sizde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben yol tutuşu yok diye aheste aheste gittiğimi söyledim. Her yol tutuşu mükemmel olmayan araç size göre tehlikelimi? Size göre arkadan itişli, gaza basınca arkayı kaydıran araçlar trafikten çekilmeli mi tehlike arz ediyor diye? Onuda geçtim, eğer aracımın yol tutuşu olsaydı Allah ne verdiyse gazlayıp sol şeritte milleti sıkıştırsam haklımı olacaktım? Çelişki bende değil, aslık çelişki sizde.
    Lafı götünlemi anlıyorsun, nerenle okuyorsun yazıları? Ben arkadan itişler tehlikeli mi dedim?
    Ayrıca sorduğum soruların cevabını da alamadım, sen mi becereksizsin yoksa otomobilin mi kabahti var onu bir türlü aydınlatamadın.

Otomobilinde trafiği tehlikeye atacak ve yol tutuşu etkileyecek bir kusur varsa, haliyle trafiğe çıkmaman lazım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)