bence abartmışsınız. hatta sizde önünüzdeki arabayı çok sıkıştırıyorsunuz ve kendisi rahatsız olduğu için sağ şeritten geçip gitmeniz için iyice sola yanaşıyor. Gereksiz bir paylaşım olmuş
bence abartmışsınız. hatta sizde önünüzdeki arabayı çok sıkıştırıyorsunuz ve kendisi rahatsız olduğu için sağ şeritten geçip gitmeniz için iyice sola yanaşıyor. Gereksiz bir paylaşım olmuş
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Madde 46 - Karayollarında trafik sağdan akar. Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücüler:
a) Araçlarını, gidiş yönüne göre yolun sağından, çok şeritli yollarda ise yol ve trafik durumuna göre hızının gerektirdiği şeritten sürmek,
b) Şerit değiştirmeden önce gireceği şeritte sürülen araçların emniyetle geçişini beklemek,
c) Trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirmemek,
d) Gidişe ayrılan en soldaki şeridi sürekli olarak işgal etmemek,
e) İki yönlü trafiğin kullanıldığı dört veya daha fazla şeritli yollarda aksine bir işaret bulunmadıkça, motosiklet, otomobil, kamyonet ve otobüs dışındaki araçları kullananlar, geçme ve dönme dışında en sağ şeridi izlemek, Zorundadırlar. Karayollarının belirli kesimlerinde, bu yollardan faydalanma zorunda olan hayvan sürücüleri, hayvanlarını veya hayvan sürülerini gidiş yönünde yolun en sağından ve en az genişlik işgal ederek ve imkan olduğunda taşıt yolu dışından götürmek zorundadırlar.
(Değişik fıkra: 21/05/1997 - 4262/4 md.) Bu madde hükümlerine uymayan sürücüler, 3 600 000 lira para cezası ile cezalandırılırlar.
(2013 yılı cezası 166TL)
Ah be Hakan abi bir video koydun millete dert anlatmaya çalışıyorsun valla ben yoruldum he
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Öncelikle nickimin altında yazan araç ile trafiğe çok nadir çıkıyorum. Çıktığım zamanda trafik saati olmamasına dikkat ediyorum. Trafik olsun yada olmasın zaten aracımın yol tutuşu olmadığından aheste aheste EN SAĞ şeritten gidiyorum. İstanbul e-5 yolları ***** sağ şeritler kamyonlar yüzünden bozuk. Bu gibi durumlarda orta şeritten gidiyorum, orta şerittede beni yavaşlatan bir araç varsa sol şeride çıkıp en fazla 10sn sonra tekrar orta şeride dönüyorum.
Yukarıda söylediğim sebeplerden ötürü öyle bir video görmenizinde imkanı yok. Aydınlatabilmişimdir umarım.
Golfleri savunan var cok ilginc
Birinize bu sekilde zarar gelse dunyayi yikarsiniz burda adamlarin avukati oluyorsunuz.
Cok hardcore hareketler yokmus ? Olmasa ne olur zaten riskli gidiyor bi anlik hata ile toz bulutuna doner heryer ..
Livestrong
video nun amacını anlamadım , dediklerinize göre aynı dengesiz ve tehlikeli hareketlerde sizde bulunmussunuz elemanı takip ederek , valla bence gerek yok böyle seylere , işsiz işi şeyler
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Benim anlamadığım, yol tutuşu yoktan kastın;
- araç çok güçlü ve arkadan itiş ve bende dizginliyemiyorum mu?
- lastikler kabak, ama benim lastiğe verecek para mı yok?
- aracın hakikaten tutunamıyor mu?
...vs vs vs
Nedir?
Yol tutuşu yok diyorsun, ama tehlike arz etmiyorum diyorsun, nedir bu çelişki?
Yol tutmayan otomobille trafikte işin nedir?
İster salonda tut, ister koynuna al o kısım beni ilgilendirmez, orası senin otomobille olan ilişkindir.
Ben yol tutuşu yok diye aheste aheste gittiğimi söyledim. Her yol tutuşu mükemmel olmayan araç size göre tehlikelimi? Size göre arkadan itişli, gaza basınca arkayı kaydıran araçlar trafikten çekilmeli mi tehlike arz ediyor diye? Onuda geçtim, eğer aracımın yol tutuşu olsaydı Allah ne verdiyse gazlayıp sol şeritte milleti sıkıştırsam haklımı olacaktım? Çelişki bende değil, aslık çelişki sizde.![]()
Lafı götünlemi anlıyorsun, nerenle okuyorsun yazıları? Ben arkadan itişler tehlikeli mi dedim?
Ayrıca sorduğum soruların cevabını da alamadım, sen mi becereksizsin yoksa otomobilin mi kabahti var onu bir türlü aydınlatamadın.
Otomobilinde trafiği tehlikeye atacak ve yol tutuşu etkileyecek bir kusur varsa, haliyle trafiğe çıkmaman lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)