Masallah araclara umut abi gs kosuyor nazar degmesin um le ne zaman deniyoz abi devir sıkıntım da yok istedigin devirde deneriz
Masallah araclara umut abi gs kosuyor nazar degmesin um le ne zaman deniyoz abi devir sıkıntım da yok istedigin devirde deneriz
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Eywallah kankacim. Bu arabada uzak da olsan emegin cok. Ben de eksik pilotajimla yurutuyorum bizim garibani. Videodan da belli hemen hemen butun denemelerde vites sorunu yasadim. Ya 3 e girmedi ya 5 e girmedi. Debriyaj geberdi hala yilmadik bastik.
Murati dun aksam aradim ikimiz de ayni fikirde kapattik konuyu. O aksamki benimle olan denemelerinde tutunma kafa burun yurume olmamistir. Devri uymaz araba kesiciye kalir 5. Vitese atamaz orasi ayri. Hakki var Muratin araci guzel gidiyor. Yuzune de soyledim. Daha cok gorusuruz Murat kardesimle. Duzgun adam cunku. Ama RED ile olan denemelerde kafa burun gittiler diyen akilli olsun koydugum videoyu tekrar izlesin. Yalani sevmem yalan sahibine de Hasta olurum.
Bizim icin konu kapanmistir.
bütün araclara maşallah 206 ya ayrıca koskocaman bi maşallah emeklerınıze saglık. bir kac dokunusla cok daha sexi yüriyecektir. sarıyerin neresindesiniz. bir kac dokunusta ben yapmak istyorum o 206 ya. bildigim bir kac puf noktalar var onları paylasmak istyorum sizinle. özelden görüşelim istersen. sonra tekrar bir deneme yapalım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
maşallah GS 206 çok güzel gidiyor...SU rs zaten speclerine göre hızlı...RED s2k ve 206 olayını daha fazla buraya yazmadan aranızda telefonla çözün bence ...olayla hiç alakası olmayanlarda kafasına göre yazıyor...sizde herkeze laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Schumi.Projects
Herkes de bir tüyolar dokunuşlar.Sonumuz hayrola inşallah.
Schumi.Projects
tüyolar için pm plsbizde buranın çocuğuyuz
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)