deneyen araçlara maşallah özellikle 206 ya.geçmek geçilmek mesele değilde,neredeyse herkesin önyargılarla baktığı bir aracı bu şekilde koşturmak gurur verici.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yazsaniz da suraya ben de faydalansam![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
uslu durun sabredin adalet dagitmak icin safak 73![]()
schumi şimdi gördüm mesajını,valla tabi o kadar araba içinde s2k ile uymaz diğer tüm araçlarla uyar sanırım tabi s2000 kendi tasarrufudur size kendi gelin deneyelim demediyse siz istediyseniz şartlarına uymak lazım mecburen
bu arada anladğım kadarı ile 6000-7500 arası güçlü aracın,bnm mantığıma göre güçsüz arabayı hızlandırmak için kısa yapmak lazım,araba zaten güçlü ise stock şanzıman kullanıp o devir bandını kullanmak daha mantıklı geliyor bana
Team PAŞAOĞLU
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
son olarak söyliyim o zaman kapanışı benmi yaparım bilmiyorum ancak.. o gece shell de ve starbcksın orda duyduklarımla burda yazılanların arasında o kadar çok fark varki daha doğrusu o kadar çok yalancı varki... yapacak bişi yok diyorum..
Yalan zekâ işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekân yetmiyorsa yalan söylemeye; cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.
demiş atalarımız ..![]()
Yahu biriside açık açık şu lafı şundan bu lafı bundan duydum demiyor laf ortada sürüncemede kalıyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Maşallah 206 ya.Şuanda kac hp acaba![]()
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)