Böyle tarzı olan birini hatırlıyorum daha önce de videosu vardı :)
Printable View
Böyle tarzı olan birini hatırlıyorum daha önce de videosu vardı :)
valla şans mans ben görüntüyü beğendim :)
yaş 22yken gelmişti başıma. adana trafiği halen insancıl boyutlarda. bu tarz hareket yapan bi tane şerefsizi sağ şeritten giderken aynadan fark ettim. tam da makas atılacak araçlar listesinde bende varken tamponuma yaklaştığı anda frene koydum sertçe ayağımı. bana vurmamak için gitti kaldırıma çıktı lavuk.
sana da birinin bunu yapmasını isterim inanki. canına bişey olmasın Allah korusun. Ailen yanar yazık onlara.
aklını başına al o senin denedigin hareketi araplar yapıyor 100binlerce liralık arabalarla. ama onlarda o arabalar da ucuz yaşamlar da.
neyin kafası anlamış değilim. benimde yapmışlığım var ama gece 2-3 civarı inin cinin top oynadığı yolda eve dönerken lastiklerin ve aracın yol tutuşunu ölçmek için ama şimdiye kadar kimsenin paniklemesine ani fren yapmasını gerektiren harekette bulunmadım. ha biri benim önümde bunu yapsa üzerime kırsa acımam takarım çamurluktan...
Videoyu izlemedim ama cok apaci salak sacma hareketler oldugunu yorumlardan anladim..Sene olmus 2013 hala trafik yapip video koyanlar var neyin kafasi merak ettim
"Sosyal mesaj" söylemi ağzınıza sakız gibi yapışmış da olsa, bir takım kişiler bundan rahatsız da olsa, bıkmadan usanmadan aynen bildiğim doğrularda devam edeceğim..
Evet kardeşim; makas atmıyorum trafikte... Aracımın götünü başını oynatmıyorum trafikte giderken..
Evet... Başkalarının hakkına gasp etmiyorum sıranın en başına kaynak yaparak..
Evet.. Otomobile bindiğimde ilk işim emniyet kemeri takmak 10mt bile emniyet kemersiz kullanmam..
Evet.. Başkalarını tehlikeye atacak saçma sapan davranışlarda bulunmam trafikte..
Başka öğrenmek istediğiniz?? Beni dışarıda tanıyan kişiler de var aranızda.. Onlar bunları bilir zaten..
Siz ne kadar iyi şoför olursanız olun önünüzdeki yanınızdaki karşınızdaki şoför acemi ise kaza yaparsınız.. Onun ya da bir başkasının canına kastedersiniz, öldürürsünüz.. Buna itirazınız yoktur herhalde??!
Yine söylüyorum daha sonra da duyacaksınız bu sözümü.. Bazılarının yaşında EŞŞEK kalmamış hala bu hareketleri savunuyor, hala böyle sığır hareketler yapıyor..
Gün gelecek 4 kolluda giderken göreceğim sizi.. O zaman da yazgı buymuş dersiniz..
Q.
Hyundai bu sefer basarmis sanirim.nasi olmusta i20 yola oturmus hayret :)
Ben de makas atmadığıma göre, yanladık patladık der bir gün. Ama tek başına boş şeritlerde patla.
kafam on numara güzel herkezin kıskanacagı şekilde umrumda degil söyledikleriniz affedersiniz cokta sikimde daha iyileri varsa cıkar daha dün sumi ile arabalarımızı tokuşturuyordunuz o zaman sikinizde deildi trafikteki insanlar hatta arkamızdan gelmek için can atıyordunuz ne boş insanların doluştugu bir site burası beni realde tanısanınız böyle konuşamazsınınız yanımda böyle atar için degil gerçekten karakterimi bilirdiniz hayatta var oluşumuz bile bir risk makas atmak bile bir şans herşeyi şansa yaşıyoruz hayatta hiç birşeyin garantisi yokkken bana nasıl bir risk alıcagımı kimsenin ögretmesine ihtiyacım yok yeteri kadar kaybetmişligim kazanmışlıgım yok olmuşlugum var evet bir canım var herkezde oldugu kadar canımdan bende beklentiliyim ama kan damarımda her an dolaşıyor geziyor durduramıyorum ama cokta sikimde durmasın akıcaksa akar cahil degin sıkıntı yok bu benim yaşam tarzım herşeye salça olmam videodan yanlış anlasılmasın her anım aksiyoonlu degil sadece kızdıgımda böyleyim her hangi birşeye sinirlendigimde umrunuzda olmaz umrumda olmaz hayat fani ölüm anı bir kere yapsam ne olur yani ;)
NOT İTİRAF EDİYORUM SONRUNLU BİR MANYAGIM AMA BENDEN KRALI YOK ;)
Bi vatandas vardi 307 ile bu tarz hareketler yapiodu bilenleriniz vardir belki o sizmisiniz? Kaza yapip kaburgalarini kirdi diye duydum en son?
eskiden f1 egzos kemal abi diye videolar vardı youtube da ona benzettim :) bilen varsa el kaldırsın bi :D
.............................
TAMAM. ( http://inciswf.com/1277738426.swf )
Dağılma vakti gelmiş hadi dağılalım.Tartışmaya gerek bile yok bu sözlerden sonra
;) anlaştık
bildiğin **** zor kurtarmış :D
..................................................