ibretlik gerçekten.. Makas falan olsa hani güzelse beğeniyoruz falan da bu ne biçim bir ruh halidir anlam veremedim.
Printable View
ibretlik gerçekten.. Makas falan olsa hani güzelse beğeniyoruz falan da bu ne biçim bir ruh halidir anlam veremedim.
Bu hareketleri yaparken o küçük beyninden neler geçiyor acaba şöyle bişey mi??
http://www.karikaturize.net/wp-conte...013/02/130.jpg
slick lastiği "kabak" demek mi sanıyor arkdaş ben onu merak ettim. videoya yorumum gizli, çok gizli forumdan ceza aldıracak kadar gizli.
..................
Az daha Anasının Zamını tersten görecekti kamil :)
Bu işlerın sonu pek ıyı bıtmıyor ama hayırlısı .......
O degilde bu adam yerli yersiz okdae kufur etti burda olmamasi gerekirdi bence..
Birde okdr atip tutun yasindan buyuk adamlara artislik yaptin bulusmaya gitmedin gordugumuz kadari ile Suayip abi aramis okdr acip konusamamissin bile piskin piskin birde yaziyorsun yazik be kardes dustugun duruma.. İnsan ders alirdiki sizde alicak sekilde yok. Allh sizi beterinden korusunne diyeyim.
Ulan herkes makas atarda bu ne lan simdi mal oldugu her traftan belli beyinsiz
şeride makas atmış
Adam akıllı mertere araba çekiyoruz maganda oluyoruz, bu elemanın düzeyini düşünemiyorum... Devlet hep yaşları yakıyor...
Pıtlanan geliyor arkadaş...
Yahu bu arkadaş niye böyle anlamıyorumki nerede boş iş var bu adamdan cıkıyor anlamadım.
salak bu cocuk, su hareketlere bak - YouTube
ne makas varr ne direksiyon var ne sürücülük var ... o son makas zannedilen şeyde de tamamen şansa toplanmış , yetenekten fln değil. valla yazık 13-15 yaşındaki ergen hareketleri
biri bunu yaparken bana kaza yaptırsa elimden kimse alamaz.
Kola cekiredk satışları arttı bu adamlar yüzünden Ekonomiye can veriyolar....