ahahaha merak etme kanka pıston sıparısı verdım :D 12 cr lık 1 aya kalmaz gorusucez :)
Printable View
bir eksik piston var yani diyorsun. o zaman 9 sıkıştırma tmm belki dezavantaj ama gerisi var bari bunu söle. arabanın yakında adı 9 cr li vtec olucak haberin yok. arama kısmında 9 cr yada 9 sıkıştırma diye arat bak bakalım kaç tane mesajın var :D ya arabana piston koy yada bahane bulmaktan vazgeç.
9cr lik arabayla 160 üstü hp alıyosan zaten 12cr lik haliyle 250hp olur kanka :D
sana ne? cok bılıyosunya stock vtece b16 b 10.8 cr pıston takınca ne kadar guc artısı oldugunu bılıyomusun? stock vtec 10.2 cr ye sahıp... sadece b16 b pıstonla mın 15 hp lık mın bı guc artısın var.. 0.6 crlık artısla 15 hp nerdeyse.. pekı 10.2 den 9 a dusunce 1.2 puanlık dususle ne kadar kaybın olur sence? ben gecmeye gelmıyorum denemelere rahat ol sen... ama su saatten sonra verdıgım sıparısle klasmanım olan herlese GIDER....
ya yanlış anlama valla yazdıklarımı da
miami'yi 3 boy geçiyon miami 160hp hadi senin arabada o zaman 165hp
9cr ile o gücü nasıl alıyosun oraya takıldım ben sadece hesabıda kendin yapmışın
bırak gene rüzgar gibi esmeyi selçuk. artık senin esinti haberlerini hava durumlarında veriyorlar. selçuk balkanlardan alçak basınç etkisiyle esmeye başlayacak merak etmeyin üşümezsiniz diye. gider yapmayı bırak madem geçmeye geçilmeye gitmiyorsun eyvallah. git eylen ama geçildiğin arabalara yada geçtiklerine bahaneler sürme hemen öne. ağzına sakız yaparsan 9 sıkıştırmayım 9 sıkıştırmayım diye bende derim sana git orjinallerini tak bari diye. sen hala üst kiloya eşitlenmiş gokartlara biniyormusun bu arada aklıma gelmişken sorayım ?
@off topic
go kartların sıkıştırma oranını bilen varmı ?:beuj::hahaha:
yaa bılader sız nerdeydınız arabam tam speclerı hazır hallerdeyken? nerdeydınız turboyken? nerdeydınız drag sezonu kovaladıgım zamanlarda? hıcbırınız yoktunuz pıyasada... ruzgarmıs :D ahaha ben ruzgarsam sız fantomsunuz be kardesım :D stock cr takamıyorum stock pıstonlar 81 mm benım gomleklerım 82 mm stock pıstonlarım uymuyor kusura bakma :) heycana gerek yok sıparıs verdım 82 mm 12 cr ... sonrasında gorusuruz :):):)
bla bla bla bla.....
bak bılader suan aracımda olanlar... sıkıstırmam dusuk dıye dengelemek ıcın bunlar var... bu kadar malzeme ıle stock sayılcak vteclerı ancak okadar gecebılmemenın sebebı sıkıstırma dusuklugudur....
ACT max extreme yarıs debrıyaj setı
*Integra Type-R Kısa sanzımanı 4.785
*JDM P28 Beyin
*DC Sports 4-1 race headers
*Custom soguk odalı HKS fıltre kıtı
-60lık egzoz ara boruları ve HKS son susturucu
*Integra Type-R Kısa sanzımanı 4.785
ahaa marifetli parcayı öğrendik:)
e sonuçta arabam standart vtec ten daha iyi değil mi ??? e o zaman sen herşeyin full stock ta bide üstüne 9 sıkıştırma varmış izlenimi yaratıp aracın 150 hp görüşünü insanlarda oluşturuyorsun. sonra geçildim geçildim diye bunu sunuyosun sürekli. o zaman aracımda bunlar var ama 9 sıkıştırma var diyeceksin milleti keklemiyceksin.
vay vay vay hiç haberımız yok vaLLa estirmişsiniz he:)