Strok kaçtı abi şu anda? 81.4 müydü.
Printable View
Strok kaçtı abi şu anda? 81.4 müydü.
neyse yarın cenkten pıston sıparısını okeyletıyorum satıyor olsamda takıyorum UGUR kankamın lafına geldım, onu bunu konusturcaksın dıyodu hakıkatende oldu neyse 1000 dolara mal olur en fazla ama sonucları parayla olculmez ;)
Stock internal bolt on bir turbo vtecte 10 sıkıştırma ve 9 sıkıştırma örnegi ;
Yeşil = Hp
Turkuaz = Tork
10 sıkıştırma ve 9 sıkıştırma farkı ;
http://i269.photobucket.com/albums/j...vs_10toone.jpg
- - - - - ( 10 cr )
------- ( 9 cr )
:)
100hp farketmıs sankı yanlıs okumuyorsam dımı kankam? gozlerım gormuyo ak
turbo varken 1 puan sıkıştırma 15 hp ediyormuş demek. hmm çok teşekkür ederim cem beni aydınlattın.
Selçuk bu arada aydınlandım ışıl ışıl oldum demek bu kadarmış turbo araçta sıkıştırma aynı boost altında :D
Edit : Selçuk ben grafik okumayı bilmiyormuyum yoksa bi yanlışlık mı var. Ne 100 ü ??? Ben orada 12.5 gibi bir oran gördüm ?
15 hp selcukcum kayıp ; o tork ;)
Sadece yeşillere bak . Kesikli yeşil çizgi 10 sıkıştırma ; Düz yeşil 9 sıkıştırma.
atmosferik olarak ne kadar fark ettiğini bilen var mı?
evet sımdı anladım cızelgeyı, ama turboda 8.5 ta kullananlar ıle 9 da kullananların farkını bılıyoruz. ben 8.5 luk 1.1 basanı 0.9 barla 9 crde oldukca farklı gecmıstım
hee bıldım yıllardır kuık kullanıp ancak konusan tıplerı kaale almayın ıcraata bakın kendınızden alcakta olanlarla muhatap olmayın dedıklerı dıme ? ;)
Ya selçuk çevirme konuyu. Turbo araçta sıkıştırmanın dürülerecek boostun arttırılabileceğini herkez biliyor. Bu başka bişi, aynı durumlarda aynı elemanlar ve şartlar altında sadece sıkıştırma değiştirilince çıkan fark başka. Bide bunu boost altında değil atmosferik halde görmek gerekir.
bu dedıgını yakın zamanda gorucez. ben bu hafta olcucem aracı bu sekılde, bırde pıstondan sonra olcucem ozaman net olarak gorucez