User Tag List

Sayfa 15/24 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
446 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Miami's Vti vs VTIs

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hee bıldım yıllardır kuık kullanıp ancak konusan tıplerı kaale almayın ıcraata bakın kendınızden alcakta olanlarla muhatap olmayın dedıklerı dıme ?
    Ya selçuk hani insanlar sinirlenince hakaret ederlerya karışındakine salak gerizekalı felan derler. İnsan senle konuşunca hiç böle şeyler deme ihtiyacı hissetmiyo çünkü sen zeka seviyeni saklamakta bi kusur görmüyorsun o yüzden senin bu tarafını çok seviyorum. Sana bişi demeye gerek kalmıyo. Kendin gibisin. Rüzgarsın müzgarsın ama böle devam et. İnsanları sana seni anlatmak için yorma kendini böle belli et. Hadi canım dükkanın önünü kapatma. Sana 9 sıkıştırman ile mutluluklar diler eğer kendine hakim olamayıp bişiler yazarak konudaki mesajları sildirmez isen yemekten sonra sana gerekli tüm cevapları yazarım. Senin ismin ile bir arada anılan o TB 329 varya. Sen onu unut. Nasıl olsa satılacak. Sen efsane 9 sıkıştırma selçuk olarak nam sal. 9crSelçuk. Güzel durdu
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu dedıgını yakın zamanda gorucez. ben bu hafta olcucem aracı bu sekılde, bırde pıstondan sonra olcucem ozaman net olarak gorucez
    9-12 arasındaki farkı ölçerek ne anlayacaksın. Ya neyse sen böle etraftan kaybolmadan oyna. Kumdan kaleler yap hatta kumdan piston yap sen kendine. Ama dikkat et pistonlar 9 sıkıştırma olmasın. Yemekten sonra görüşürüz
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hee heee benı bılen bılıyorda senı kım bılıo? varmı bı ıcraatın yapıcam dedıgım herseyı yapmısım bu gune kadar benım ıcım rahat .. farkındamısın senden baska gocunan bırı varmı? yok kendını tatmın ettın sanırım hadı gıtte boy abdestı al sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9-12 arasındaki farkı ölçerek ne anlayacaksın. Ya neyse sen böle etraftan kaybolmadan oyna. Kumdan kaleler yap hatta kumdan piston yap sen kendine. Ama dikkat et pistonlar 9 sıkıştırma olmasın. Yemekten sonra görüşürüz
    9 cr le olculmus hp degerı ve 12 cr ıle olculmus hp degerı... 1 cr degerının kac hp ye denk geldıgını anlamamızı saglayacak bunu anlayamadınmı

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben ne desem boş şimdi Konuşturucaksınız beni

Turboda basınç ne ise (turboları aynı 2 araç) atmosferik araçlarda da sıkıştırma odur (diğer setupları aynı 2 araç)...

Bende gene 81mm aynı çap b16b pistonları var(yani +0.6cr) ve yürüdüklerimi bilen arkadaşlar biliyorlar...

hele 10.2 - 9.0 = 1.2cr ÇOK ciddi bir değer... Cem kankamın koyduğu grafikteki fark 15hp gibi gözükse de CR sadece HP değildir aynı zamanda TORK'dur, o bakımdan aradaki ufak hp'lere değil önemli tork değerlerine bakmak daha mantıklıdır, hele ki tork fakiri B16 motorlarda...

VTi, 106, BMW,..vs vs bir sürü araçla denemelerim oldu ve kendim 145kg olmama rağmen(tekrar dikkat çekiyorum tork fakiri b16 motorlara) sonuçları bilenler biliyor, herkesi her şekilde geçmedim tamam, geçtim de geçildim de, ama 1e1 aynı setuplarda başka bir vti'ı geçmeme gibi bir durumum söz konusu değil çünkü +0.6cr pistonlarım var

Hatta benim avans ayarım da 95 oktana göre, 97 oktana göre ayar yapılırsa daha da farklı gideceğini biliyorum aracımın...

Kısaca CR atmosferik araçlarda hayattır! O yüzden kimse bunun polemiğini uzatmasın bence
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben ne desem boş şimdi Konuşturucaksınız beni (turboları aynı 2 araç)

Turboda basınç ne ise atmosferik araçlarda da sıkıştırma odur (diğer setupları aynı 2 araç)...

Bende gene 81mm aynı çap b16b pistonları var(yani +0.6cr) ve yürüdüklerimi bilen arkadaşlar biliyorlar...

hala 10.2 - 9.0 = 1.2cr ÇOK ciddi bir değer... Cem kankamın koyduğu grafikteki fark 15hp gibi gözükse de CR sadece HP değildir aynı zamanda TORK'dur, o bakımdan aradaki ufak hp'lere değil önemli tork değerlerine bakmak daha mantıklıdır, hele ki tork fakiri B16 motorlarda...

VTi, 106, BMW,..vs vs bir sürü araçla denemelerim oldu ve kendim 145kg olmama rağmen(tekrar dikkat çekiyorum tork fakiri b16 motorlara) sonuçları bilenler biliyor, herkesi her şekilde geçmedim tamam, geçtim de geçildim de, ama 1e1 aynı setuplarda başka bir vti'ı geçmeme gibi bir durumum söz konusu değil çünkü +0.6cr pistonlarım var

Hatta benim avans ayarım da 95 oktana göre, 97 oktana göre ayar yapılırsa daha da farklı gideceğini biliyorum aracımın...

Kısaca CR atmosferik araçlarda hayattır! O yüzden kimse bunun polemiğini uzatmasın bence
    ben senı anlıyorumda baskası anlamıyo

OZAN RS kankam anlatsın... zamanında bende sadece ecu ve stage 2 egzantrık vardı kısa ve pıston yoktu... ozanın chıp egzoz fıltrelı ve herkeste bılır RS ının nasıl yurdugunu onla denedıgımızde 4 boy yemıstım hatta hayal kırıklıgıydı benım ıcın.ozan bıle noldu lan felan demıstı. sonra arac yatak sarınca savaş abı (kanatlı pıston) b16b pıstonu ve ınce conta aldırdı bana.ve 4.785 taktık.total sıkıstırmam 11.2 cıvarında gezınıyordu. hersey bıttı ozan ıle farkımızı bıldıgımızden tekrardan denedık. aradakı farkı saymaya gerek yoktu cunkı tır boyunu asıyordu fark Mıamıde sahıttır. ankara drag gıdısındekı vtec altı vtec ustu ust vıteste alt devır top speed denemelerındekı sonucları... sıkıstırma NA makınede canıdır vtecın... kım ne derse desın

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası tork fakiri oluo vti anlamadım 1600cc 153 nm gayet normal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    normal kişiler için birşey farketmiyor tabiki, ama 106-saxoların ve diğer araçların(RS gibi Type-R gibi 2.0 olanlar) torkları daha fazla, farkeden kısım benim gibi ağır kişiler
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1907. hele bunu bizzat honda kullananlar söyleyince daha kötü oluyo bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1907. hele bunu bizzat honda kullananlar söyleyince daha kötü oluyo bence
    Kötü veya değil, gerçek malesef +1 kişi olduğum için kendi bünyemde gayet de tork fakiri bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya neyse gene başladı polemikler, herkes kendi bildiği gibi yaşasın hayatını, yapsın planlarını, kimse kimseye kendi düşüncesini kabul ettirmek zorunda değil, benimle aynı düşüncede olmayan kişilere de saygı duymak kişiliğimin bir parçasıdır, saygı duyarım kendi bildiğimi yaşarım

Herkese iyi akşamlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 saxo 1600cc 146nm gibi bişe olması lazım fazla deilki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kötü veya değil, gerçek malesef +1 kişi olduğum için kendi bünyemde gayet de tork fakiri bence
    atmosferik bir araba için alınabilecek en yüksek olmasa da (ki en yüksek değer nissan pulsar'a aittir) yüksek değeri almıştır VTi lar.. 1.6lt hacimde 150-155 nm üzeri hangi araba var piyasada?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferik bir araba için alınabilecek en yüksek olmasa da (ki en yüksek değer nissan pulsar'a aittir) yüksek değeri almıştır VTi lar.. 1.6lt hacimde 150-155 nm üzeri hangi araba var piyasada?

aynı sey s2k ıcınde gecerlı 2.0 motordan 208 nm cıkaran pek marka yok...ancak bu vtec zımbırtısı ve genıs devır bandı sanırım tork yokmus gıbı hıssettırıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 saxo 1600cc 146nm gibi bişe olması lazım fazla deilki
    haklısın murat, ben yanlış hatırlamışım, tork/ağırlık oranı yüksek olduğu için öyle kalmış aklımda, hatam için kusura bakmayın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sey s2k ıcınde gecerlı 2.0 motordan 208 nm cıkaran pek marka yok...ancak bu vtec zımbırtısı ve genıs devır bandı sanırım tork yokmus gıbı hıssettırıyor...
    yeni Clio RS lerin 215 NM torku var, her ne kadar sevmesem de RS leri 215 NM tork iyi bir değer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tork fakir deil tork normal beygir zengini diyebiliriz 106 ların daha torklu olduğu toplam nm değeri deil sadece vtecin 5000 devrin altında atıorum 3000 devirde vtecden daha fazla tork verir ama devir bandı yükseldikce olay tam tersine döner ama vti da 150-200kg ağırlık farkı var hani derler ya ama siz 160hp siniz

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 103hp palionun torku 145nm

1.6 160hp bir otomobilde 153nm bence de az

Ugur kanka ben tork veriyim sana ayıp ediyosun
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni Clio RS lerin 215 NM torku var, her ne kadar sevmesem de RS leri 215 NM tork iyi bir değer...

peki 7000-8000 devirdeki torku kac clio ve s2k yani devir bandı grafiği varmı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)