alayina gtmis gene zz helal :D
Printable View
alayina gtmis gene zz helal :D
İlk aldigim zamanlar denemistk sizinle.Sizden sonra filtre sistemi yaptik sagina soluna baktik biraz daha iyi oldu.ama dedigim gibi.denedigim 106 lar gusel yuruyo siz fazla yuruyosunuz :D
Saolasin :)
Yuruyen 206 candir :) saolasin ..
Tsk ederm
Saol kankada senin f7r da baya bi dengesiz yuruo :D
Tsk ederim
Saolasin.
On cam filmi cok koyu o yuzden :) saolsin
maşallah iki aracada.Fakat 206 nasıl bu speclerle(eksoz filtre) olarak contalı 106 ile yanyana gidiyor anlayamadım.:beuj: ramazanın 106 ile ne oluyor 206?
bu 106 neci yada bu 206 ben anlamadım valla bişey
Saolasin oncelikle.araci ilk aldigim hafta ramazanla denemistim.aracta her sey sacma sapandi.filtre kutusu icine normal bi 1.4 filtresi gelisi guzel takilip salinmis:D sacma sapan son susturucu falan.ozaman 3 boy ciwari gecmisti beni ramazan.zaten forumda vidyolarimz mevcut.
inan çok şaşırdım ben bu zamana kadar bir çok eksoz filtreli 206 ile denedim.ama daha bu güne kadar yanımda yürüyen 206 görmedim.hele hele 106ya conta koydugun zaman eksoz filtreli 206 ile alakasız olması lazım.tabiri caizse 206 aynada nokta olur.maşallah aracına.
bir gün denk gelirsek senınle denemek isterim gerçi suanda benım arac fabrikadan cıktıgı gibi ama bir kaç ay içinde allah izin verirse yapmaya başlayacagım.
arkadaşlar oncelıkle 206 tıya masallah amna bende conta yok tımıngte yok bunu guven arkadasımızcok ıyı bılıyor aracımda olanlar chıp filtre egzoz emme ve gaz kelebeğı ışlemlı gerı kalanları orjınaldır sızce emme ve gazkebeğınden nekadar gucalınabılır kapağım orjınaldır cokaz taşlama vardr ben guvenle o akşam 5 kere bastım 3 unde 4 un ortalarına kadar ondeydım daha sonra guven geldı ve kafa kafaya bıtıt vıdeode kım konusuyorsa dogru degıldır 215 lerde guvenle kafa kafaya gıttık ve kendınde dedıkı 2 ın ve 3un cok ıyı cunku 1 booy cıktım araba speclerıne gore harıka zz şaşırtıcı yuruyor her ıkı aracada maşallah
maasallah zz ye alisik oldugumuz durumlar bunlar artik sasirmiyorum :)
speclere conta yazılmasının sebebi apaçi gibi kapak taşlama yazmamak içindir kapağın söküldüğünde son haddinde oldugunu beraber görduk metincim 307 contasını kurtarmadı kapaktan çok alınmış oldugu ıcın .koyabıleceğın en az mm contayı koydun ve kapadın tımıngınde bozulmasın dıye 30 usta düşünüp ferhat abıye yaptırdın cok mutluyum aynı tımınglerle tekrar ayarladı ferhat abı dedın.polısh nekadar boy verır araba yazmıssın vıdeolara bakanlar yorum yapıyo bız 206 gectı 106 gecıldı demedık gözukenı söluyo herkes.geçme gecılme mevzularını kafaya takmayı bırakın artık rollden soğuttu benı eskısehırdekı olan muhabbetler artık deneme fln yapmıyorum
106 - 206 speclerinin yerleri karıştı galiba :) 106 speclerine göre yavaş gibi geldi banada
https://www.facebook.com/#!/photo.ph...type=3&theater ıyı ızleyın 206 rc ıle ulgtı